Reklama

Reklama

Super drbna

(seriál)
USA, (2007–2012), 84 h 25 min (Minutáž: 39–42 min)

Předloha:

Cecily von Ziegesar (kniha)

Hudba:

Transcenders

Hrají:

Blake Lively, Leighton Meester, Penn Badgley, Chace Crawford, Ed Westwick, Kelly Rutherford, Matthew Settle, Taylor Momsen, Kristen Bell (vypravěč) (více)
(další profese)

Série(6) / Epizody(121)

Do města se vrací Serena van der Woodsenová, která před časem bez rozloučení odjela do internátní školy. Hned po příjezdu začíná tušit, že vše nezůstalo při starém. (oficiální text distributora)

Zajímavosti (36)

  • Názvy všetkých dielov sú v skutočnosti ponechané alebo režisérmi trochu pozmenené názvy rôznych filmov. Napríklad názov 14. epizódy 1. série je "The Blair Bitch Project", čo je upravený názov snímky The Blair Witch Project (1999). (katherine.)
  • V 16. epizóde 3. série sa na prehliadke Waldorf objaví svetovo uznávaný dj a producent Deadmau5. (dzalaa)

Související novinky

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

Nová Gossip Girl obsadila hlavní tvář

02.04.2020

Reboot populárního seriálu Gossip Girl neboli Super drbna od streamovací služby HBO Max konečně odhalil novou představitelku hlavní postavy. Stala se jí mladá začínající herečka Savannah Smith, která… (více)

Carrie Bradshaw: První nákupy

Carrie Bradshaw: První nákupy

04.03.2012

Hrdinka Sexu ve městě se vrací. Bude však o něco hezčí a o hodně mladší. Sarah Jessicu Parker totiž nahradí osmnáctiletá AnnaSophia Robb, kterou si pamatujeme hlavně z Mostu do země Terabithia,… (více)

Scenáristé v akci

Scenáristé v akci

22.11.2008

Vrána k vráně sedá a američtí scenáristé s oblibou pracují ve dvojicích. Rossio a Elliot (Piráti z Karibiku) či Orci a Kurtzman (nepřehlédli jste našlapaný trailer na nový Star Trek, že ne?) jsou už… (více)

Reklama

Reklama