Reklama

Reklama

Obsahy(1)

O největší námořní katastrofě v historii toho bylo napsáno a natočeno, ba i namluveno moc a moc. Bylo vyřčeno mnoho odvážných teorií o tom, jak to vlastně všechno bylo. Spisovatelé, badatelé, odborníci i fantastové tvrdili, že právě ta jejich teorie je jedině správná a možná. Není divu, že také František Ringo Čech a jeho Prozatimní divadlo přišli se svým názorem. Samozřejmě, že i oni jsou přesvědčeni, že právě oni mají PRAVDU. Ostatně, budete to moci v následujících minutách posoudit sami. A snad nám dáte za PRAVDU, že je to nabízeno přesně podle známého úsloví: Si no e vero, e bene trovato - tedy volně přeloženo: PRAVDA to být nemusí, ale je to hezky podáno ... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

ostravak30 

všechny recenze uživatele

Asi takhle...určitě napsal i lepší hry. Hra jako taková není špatná, ale jsou zde momenty, kterým se mohli lidé smát pouze v 90. letech. Patrná část humoru by nejspíš dnes už neprošla. A Bára Štěpánová, přesto, že se nejednalo už o premiéru, se podle mě chovala trochu neprofesionálně a smála se jak pominutá, ale za mě to nikdy nebyla bůhví jaká herečka. ()

+sfinx+ 

všechny recenze uživatele

Ringovi se daří. Po Dívčí válce jsem narazil i na tento záznam a opět nezklamali. I když pravda - ten hvězdičkový rozdíl tam je (na druhou stranu - Čechovi se Maďar :) povedl skoro více než nesmělý panic Ctirad). PS: Někteří zdejší komentátoři by měli na závěr toho co zplodili dodat: "..ještě mrkvičku." ()

Reklama

adriane9

všechny recenze uživatele

Tuto divadelní hru pouze komentuji (nehodnotím) jelikož jsem ji naštěstí neměla možnost shlédnout ale bože vidím dobře?? Divadelní KOMEDIE Františka Ringo Čecha "Pravda o zkáze Titaniku" ??? ...To je vrchol všeho!..Opravdu jedna z nejlepších forem jak vyjádřit upřímnou soustrast pozůstalým...Teď už můžeme jen čekat komedii z koncentračních táborů například... ()

Luicy 

všechny recenze uživatele

Pravda o zkáze Titaniku už bohužel nedosahujte takových kvalit jako tomu bylo u Dívčí války. Hra postrádá děj a spíš je to takový závod o to, kdo z úst vypustí větší sračku. Tady jednoznačně vyhrává Maděrič, nad jehož výplody se neudržela ani Štěpánová. Ty byly totiž tak absurdní, že se nad tím prostě nejde nesmát. Bohužel na to sám nestačil. ()

kulyk 

všechny recenze uživatele

Gringo se už nikdy nevyhne srovnávání svých počinů s Dívčí válkou, a to i v onom nepravděpodobném případě, že by dokonce i něco nového vytvořil, místo aby vypouštěl záludné ticháčky v lecjaké sněmovně. No - není to ono, to zase ne. Pokud vám však v hotelu, situovaném v nějaké zamrzlé prdeli dojdou u vašeho smártfuňu volné kredity na pornhubu a jedinými alternativami jsou čučení na Euronews v i talštině nebo Eurosport, poskytující po celý boží den záběry na blbečky ve vestičkách, anť s vyplazenými jazyky přirážejí po zeleném sukně tyčovinou kuličky do otvorů, je jůtupko s Pravdou snesitelnou variantou. Jednu přišupuji za Maděriče, má talent komiků z dob nemluvných filmů. ()

Reklama

Reklama