Reklama

Reklama

Marnie (Famke Janssen) si v domácí vazbě má odpykat trest za vraždu svého manžela Mikea (Michael Paré). Ten ji v manželství týral a nehodlá s tím, jak se zdá, přestat ani po smrti. Jeho návštěvy jsou čím dál častější. Pomoc a pochopení hledá Marnie u svého přítele Joeye (Ed Westwick) a u bývalého Mikeova parťáka Shankse (Bobby Cannavale). Otázkou je, zda se jí dá pomoci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

Slarque 

všechny recenze uživatele

Famke Janssen sama doma (tedy pokud nepočítám jí samotnou před lety zabitého manžela). Režisérovi se sice daří budovat hutnou hororovou atmosféru, ale tuhle snahu moc nepodporuje velmi řídký scénář a už vůbec ne hodně laciné efekty. Duch je zkrátka nejstrašidelnější v těch záběrech, kde není vidět vůbec, a pyrotechnické finále je také zbytečně přehnané. Famke to sice zuby nehty drží pohromadě, ale bylo to tak na plichtu. ()

Cushing 

všechny recenze uživatele

33 metrů, nebo kolik to je... Dá se číst, dá se přemýšlet, dá se plánovat. Prima domácí vězení. Ten "duch" byl tak nafilmovanej, že by mohl fungovat leda jako vítaný zpestření. Takže: už žádné "politically correct" horory. A obzvlášť maj červenou kartu ty "genderově uvědomělý"... Brrr. Fast forward, that´s our best-selling logo... ()

Reklama

Ragdoll 

všechny recenze uživatele

Horor, který se snaží působit mysteriózně a strašidelně, ale opět je svým nepovedeným provedením z mého pohledu pojat jako vcelku humorní záležitost se špetkou zbytečné brutality a temnosti. Celý příběh je velmi prostý, má rychlý vzestup i spád a konec, jenž má působit velmi emotivně a mírumilovně, se ze všech ohledů projevil jako nadmíru zkažený a směšný. Po dobrých hororech většinou nemohu spát, u tohohle jsem měl co dělat, abych se udržel vzhůru. 40%. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Film, v ktorom vyjde maximálne jedna ľakačka pri zapaľovaní zapaľovača, ale inak je to neskutočne amatérska ducharina, ktorá by nevystrašila ani pred 50 rokmi. Veľmi trápne efekty a duch nielen, že vôbec nevystraší, ale je robený tak amatérsky, že strašidelnejší je, a to bez nadsádzky, aj rozprávkový Casper. Toto je nefalšovaná karikatúra hororu. ()

misterz 

všechny recenze uživatele

Po obsahovej stránke mdlé a nezáživné. Hororové prvky sa síce snažili trochu diváka postrašiť, pričom na záver prišlo aj na trochu krvi, no nebolo to nič extra a dokonca miestami sa mi to strašenie zdalo trochu trápne. Keby nebolo tých pár ľakačiek, tak by som asi zaspal od nudy. Ten bubák a zákerný exmanžel v jednej osobe stál skrátka na hlinených nohách. Podpriemer. 40/100 ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Shanks by nemal byť priradený k prípadu. Keďže obeťou bol jeho zosnulý kolega, došlo by ku konfliktu záujmov. (Pat.Ko)
  • Natáčelo se v New Yorku v USA a v Budapešti v Maďarsku. (Terva)

Reklama

Reklama