Reklama

Reklama

Marnie (Famke Janssen) si v domácí vazbě má odpykat trest za vraždu svého manžela Mikea (Michael Paré). Ten ji v manželství týral a nehodlá s tím, jak se zdá, přestat ani po smrti. Jeho návštěvy jsou čím dál častější. Pomoc a pochopení hledá Marnie u svého přítele Joeye (Ed Westwick) a u bývalého Mikeova parťáka Shankse (Bobby Cannavale). Otázkou je, zda se jí dá pomoci... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (101)

bourec 

všechny recenze uživatele

Cha,cha.53% za tuhle pípovinu.Celej film jsem přemejšlel,proč to vzniklo.Létající nadobí,nábytek,duch jak z pohádky o Jasněnce a jedna krvavá scéna.Jo,a jedna lekačka.A konec?Tak to už byla hodně silná káva.Chtěl prsten,proč to idiot neřekne hned,mohli jsme si ušetřit čas!Jestli tohle je napínavý,tak radši budu koukat na plynoměr a s napětím čekat,kolik budu platit!20%. ()

amarth 

všechny recenze uživatele

Jeden z nejslabších duchařských "hororů", který snad byl natočen. Párkrát se člověk lekne, avšak povětšinou to připomíná parodii na scénáristu a nápady jak udělat film hloupější a jak z něj o to hloupěji vybruslit...(první půle 3, druhá půle odpad, vychází mi 2, dávám však 1 za překvapivě tupý konec). ()

Reklama

Terva 

všechny recenze uživatele

CITÁT - Rok budeš v tomhle domě, máš tak dost času přemýšlet, co jsi udělala........... Famke Janssen (Marnie) si odpykává trest pomocí elektronického náramku. Bydlí v domě, kde kdysi zabila svého manžela. Bydlet v domě a nesmět ven, se dá celkem přežít, ale když v domě začne strašit, jde sranda stranou. Ikdyž si Marnie trochu toho humoru zachová, stejně jde do tuhého. První lekačka přišla velmi nečekaně. Já se leknul. Zato druhá lekačka je klišé a dokáže rozesmát. CITÁT - Baf!!!! Žádní duchové neexistují.......... Převlek Sněhurky ji náramně seknul a opět se dokazuje, že Famke Janssen je nádherná žena. Příběh má napětí, krutost, pár gore scén, nepříjemného ducha, krásnou hlavní hrdinku, ale má to pár trhlin. Hudba je nepovedená a konec celkem přehnaný a nevěrohodný. CITÁT - Otče? Můžeš požehnat tomuto domu?.............. Tento film mi celkem dlouho unikal a jsem rád, že jsem jej viděl. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

´´Že vraj, kým nás smrť nerozdelí. Sú to len kecy´´. Takto hlavná predstaviteľka komentuje svoj osud. Film sa môže pochváliť neotrelým a značne originálnym motívom v oblasti hororov, kde duch otravuje živých. Rovnako dobre je napísaný aj scénar, ale chyba je v tom, že režisér si svoj vlastný materiál nevedel zrežírovať. Forma nestojí za reč. Akurát tak niekoľkominútový násilný koncert na ľudskom tele poteší svojou brutálnosťou. A ešte spomeniem záver, ktorý ide proti logike a ruší. Suma sumárum, jeden kuk a dosť. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Souhlasím s tím, že jde o průměrnou duchařinu, která má opravdu několik velice pěkných míst a hlavní tahounkou je Famke Janssen. Ta podala docela solidní výkon, který ovšem už nedokázal napodobit ani jeden z mužských kolegů. Atmosféra rovněž ušla stejně jako hudební doprovod, bohužel speciální efekty už tak dobré nebyli. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Natáčelo se v New Yorku v USA a v Budapešti v Maďarsku. (Terva)
  • Shanks by nemal byť priradený k prípadu. Keďže obeťou bol jeho zosnulý kolega, došlo by ku konfliktu záujmov. (Pat.Ko)

Reklama

Reklama