Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Šest známých se potká na pohřbu svého přítele z dětství. Najdou mapu, která vede do už nimi zapomenuté minulosti. Nalezení mapy bylo poslední vůlí zemřelého. To, co najdou ale probudí strach z dětství, frustrace a noční můry z jejich rodinného domu. Dům, který skrývá strašná tajemství a děsivou mrtvou holčičku, která je zavede k podivnému předurčení. (LIVINGDEAD)

(více)

Recenze (39)

ecceHOMMO 

všechny recenze uživatele

Autori vsadili na tajomstvo a mysterióznosť...ale zamotali sa v tom až tak, že ani pánboh nevie o čo šlo....( nadnesene povedané)...film ponúka mnohé tajomstvá, mnohé sa dozvedáme postupne...ale mnohé nieje vysvetlené vôbec a potom vzniká problém: nemá to hlavu ani pätu.......škoda lebo sú tam pasáže výnimočné, ktoré však vo výsledku strácajú na hodnote..... ()

oveckaoa 

všechny recenze uživatele

Filmy z After Dark Horrorfestu jsou většinou hodně divné tohle není výjimka jednou se na to dá podívat víckrát asi ne. ()

AngiS odpad!

všechny recenze uživatele

:D:D:D:D To je můj otec...i můj... můj taky :D:D:D No to byl paskvil. "Vina vede k soucitu , a soucit je to, co člověka odděluje od zvířete." -> a tohle je taky pěkná ptákovina. ()

Kolssteyn 

všechny recenze uživatele

V tomto filmu bylo největším problémem především selhání lidského faktoru. Kameraman měl dojem, že jen stačí nasadit barevný filtr a tím veškeré jeho angažmá na filmu končí, čímž nás už od začátku přesvědčuje, že by to v ideálním případě neměla být jediná kameramanova starost. Právě kameraman mohl v tomto případě celý film i přes dílčí nedostatky zachránit, že bych si dokázal představit i 4****. Bohužel to se nestalo a nehledě na křečovitě toporné výkony jednotlivých aktérů, kteří sloužili jen k narušování sevřené atmosféry opuštěného sanatoria, se na režisérově židli usadil nezkušený J.K.Jones v jehož silách by ani nebylo svůj počin nějak více vytáhnout.Čímž také zajímavý, byť nijak extra originální, horrorový motiv stáhnul pod hladinu na níž nemůžeme čekat odraz více jak dvou hvězd.... ()

Olík 

všechny recenze uživatele

Každá vzpomínka se jednou vrátí a žádné tajemství nezůstane skryté navždy. Šestice dávných přátel je nucena čelit dávným traumatům a děsivým nočním můrám. Atmosféra - ***, Interiéry - ***, Režie - **, Herecký výkony - **, Scénář - **, Kamera - **, Pointa - *, Celek - ** ()

ex.it 

všechny recenze uživatele

Tento film má dobrý námět, ale naprosto nerozpracovaný. Myslím si, že kdyby se ho chopil třeba takový Juan Antonio Bayona, dal by se tento film srovnávat i s jeho velice povedeným Sirotčincem. Jenže v této podobě si film zaslouží maximálně hvězdičku. ()

Crazynka 

všechny recenze uživatele

Škoda, že je film absolutně nedotažený. Určitě by se z něho dalo udělat něco mnohem atmosferičtějšího. Některé scény úplně skvělé, některé naopak nelogické a nepochopitelné... snad příště. ()

Budisovie odpad!

všechny recenze uživatele

Poviem to takto. Nemalo to hlavy ani päty. Chaos od začiatku do konca. Tvári sa to ako slušný horor a pritom taký ani zďaleka nie je. Je tam zopár dobrých scén, inak je všetko absolútne bez logiky a pátral som do konca. Ako to do čerta všetko spolu súvisí...naivka. Nič, ale absolútne nič nesúviselo s ničím a nechce sa mi nad tým už viac premýšľať. Zaujímavý komentár-Livingdead. ()

Pitryx 

všechny recenze uživatele

Dobrá atmosféra, sem tam lek, výborné prostředí příběhu… Ale zase ta stará bolest s rychlým střihem, a pokud k něčemu dojde, není to vidět. Škoda. Tak bych film hodnotil výše. Takto však nemá vizuální hodnotu a naprosto pitomý konec sráží hodnocení ještě níže. CI 04122010 7428/7649 ()

Patches1984 

všechny recenze uživatele

Téma pomsty ze záhrobí je už celkem profláklé, ale na tom až tak nesejde. Že se film snaží být atmosferický už od prvních minut, aniž by atmosféru nějak budoval nebo stupňoval, takže to nakonec vůbec nefunguje, to bych ještě taky překousl. A že se budu u béčkového hororu bát, to už dneska ani nečekám. Ale co film naprosto zabíjí je nelogické chování postav, rozpor mezi tím, co říkají a co dělají, a zmatený střih, díky kterému jsem polovinu času stejně nevěděl, co se vlastně děje. K tomu občas naprosto nesmyslné půlvteřinové flashbacky, které nejen že nikoho nevyděsí, ale naopak jakoukoliv náladu scény úplně zabíjejí. Výsledkem je slátanina, kde se stráví desítky minut zmateným popocházením po opuštěné nemocnici, aby se následně jakýkoliv zvrat nebo odhalení odbylo jednou větou. Ta nikdy nic nevysvětlí a jen tak nějak vágně řekne něco ve stylu "aha, tuhle holku jsme vlastně kdysi zavřeli do kufru a zapomněli na ni, tak je teď asi nasraná". Příběh tak nemůžu moc hodnotit, protože mám podezření, že mi jej půlka utekla. A je to škoda, protože ne celý film je úplně špatný. Herecké výkony jsou v rámci žánru vesměs průměrné až lehce nadprůměrné, když už výjimečně je co hrát. A některé záběry a scény se kameramanovi opravdu povedly. Jo, a je v tom Dina Meyer a Traci Lo(l)rds. Ale ani to na lepší hodnocení nestačí. 2/10 ()

blahblah12 

všechny recenze uživatele

Začátek nebyl zas tak špatný,myslela jsem si že to bude takovej průměrnej horor,jinže mě to celkem sklamalo...Hlavně to že tam tu zavražděnou holku ani neukázali,maximálně její ruce...a to má být jako horor? A ten konec jsem nepochopila už vůbec..Prostě kravina. ()

david666 

všechny recenze uživatele

Dvě * maximálně tak za prostředí, kde se film odehrává. Atmosféra není špatná, ale pořád jsem čekal, že se to nějak rozjede, ale kde nic není ..... Takže nezbývalo než sledovat Dinu Meyer, kterou mám rád od Hvězdné pěchoty. ()

antragus 

všechny recenze uživatele

Dobře, úplně totální volovina to nebyla, a vydržel jsem to u ní dosedět... Na druhou stranu mě od zcela opačného komentáře dělily opravdu milimetry... Když to vezmete kolem a kolem, máte tady celkem solidní kameru a atmoška vylidněné nemocnice/sirotčince/magořince či co to je za destinaci taky není vůbec marná. Na druhou stranu je film jeden velký kiks z hlediska jakékoli logiky děje. Nemyslete u toho, užívejte si lekačky a atmosféru.....Pokud zapojíte mozek, dojde vám, že je to jeden fail za druhým jak z hlediska jednání postav, tak a to hlavně z celkově scénáristicky. Ze všeho nejvíc to evokuje představu, že se někdo sedl a vařil kočko-pejskovský dort na téma horor. Musíme tam mít tohle, přihodit tohle, ještě trochu támhletoho, jo a nezapomenout přisypat ono. Jako plus ještě počítám, že Traci Lords nebyla tak marná, jak jsem čekal, že bude, respektive byla srovnatelná... Ale to my, co pamatujeme Jungfau im Paradis tak trochu máme s bývalýma pornoherečkama... :-D ()

Little_Sawy odpad!

všechny recenze uživatele

Tak na toto som fakt nemal silu. Každá vražda mimo záběr, parta přátel se vydá proskoumat léčebnu, neboli sanatórium, nebo tam byli nějak zázrakem vrhnutí, už nevím, začátku jsem moc pozornosť nedával, zaujalo mě to až v okamihu když byli uvěznení uvnitř. Ale I tak děj nudný, postavy se začali strácet jedna po druhém také začali skapínať, buddžel, hlasy byli celkem fajn i když někdy těžko zrozumiteľné, a konec? Mladá holčina která si vybrala špatnou krabici a šíleného doktora. ()

KcarlosK 

všechny recenze uživatele

Nápad není špatný, ale celkově film působí, jako že z něj někdo vystřihnul asi půl hodiny záběrů. Škoda. Tak alespoň že se dá koukat na ty tři kočky. ()

Reklama

Reklama