Reklama

Reklama

Darker than Black: Kuro no keijakuša

(seriál)
  • Japonsko DARKER THAN BLACK 黒の契約者 (více)
Animovaný / Akční / Drama / Fantasy / Mysteriózní / Psychologický / Sci-Fi
Japonsko, (2007–2009), 15 h (Minutáž: 24–25 min)

Hrají:

Misato Fukuen, Ikuja Sawaki, Masaru Ikeda, Hidenobu Kiuči, Nana Mizuki, Šin'ičiró Miki, Hidejuki Tanaka, Iemasa Kajumi, Nozomu Sasaki, Čika Sakamoto (více)
(další profese)

Série(2) / Epizody(37)

Li Shunsheng - mladý student, který přijíždí z Číny do Japonska. V žádném případě. Li je kontraktor. Muž bez citů, který má zvláštní schopnosti. Jeho prací je likvidovat další kontraktory podle přání lidí. Kontraktoři jsou totiž bezcitné loutky, které udělají pro lidi cokoli. Jenže, je to opravdu tak? Odkud se vlastně kontraktoři vzali? A co jsou zač Loutky? (Lulubell)

(více)

Recenze uživatele D.Snake k tomuto seriálu (2)

Darker than Black: Kuro no keijakuša (2007) 

Popravdě jsem od toho nikdy moc nečekal. A tak se i stalo... Po Darker than Black jsem sáhl, protože jsem dostal chuť na něco jednoduššího a akčnějšího. Příběh a zápletka je docela klišé, místy matoucí. Postavy... Docela fajn, ale zrovna Hei mi moc sympatický nepřišel. Je ale zajímavé sledovat jeho excelentní herecké výkony - na veřejnosti plachý studentík, v práci nelítostný zabiják. Ostatní postavy mi přišly ale lepší, ať už to byly nějaké hlavnější nebo ty vedlejší, co se objeví jen na 1 nebo 2 epizody. No nakonec to nebylo zas až tak zlé. Jen prostě klasicky nadprůměrné akční anime s pěknou animací a zbytečně složitě se tvářícím příběhem. Každopádně jsem se u toho ale docela dobře bavil. 7/10 ()

Rjúsei no Gemini (2009) (S02) 

Navzdory všemu, jak se na tendle sequel všichni dívají, se mi to líbilo. Možná i o kousíček víc než první řada. Bohužel si seriál prvním dílem nasadil laťku příliš vysoko a nikdy už v mých očích nedosáhl kvality jako tomu bylo při prvních dvaceti minutách. I tak to bylo fajn, až na trošku uspěchaný konec. 7/10 ()

Reklama

Reklama