Reklama

Reklama

Il capo dei capi

(seriál)
Itálie, 2007, 9 h 53 min (Minutáž: 93–105 min)

Předloha:

Attilio Bolzoni (kniha), Giuseppe D'Avanzo (kniha)

Hrají:

Daniele Liotti, Claudio Gioè, Marco Leonardi, Gioia Spaziani, Vincent Riotta, Francesco Scianna, Luca Angeletti, Biagio Pelligra, Francesco Casisa (více)
(další profese)

Epizody(6)

Obsahy(1)

Il capo dei capi je italský termín pro "Bosse všech bossů". Série sleduje život jednoho z nejkrutějších mafiánů všech dob, jemuž tento titul náležitě patřil. Salvatore "Totò" Riina byl jeden ze zakládajících členů klanu Corleonesi. Pro svoji krutost byl přezdívám la belva, bestie. Italský seriál, rozdělený do šesti epizod, z nichž každá mapuje jiné, několikaleté období, zobrazuje nejzásadnější momenty Totòva života, od dětství, kdy byl kvůli smrti otce a bratra odkázán na to, stát se hlavou rodiny, až po vrcholné období jednoho z největších a nejhorších mafiánských bossů. (Punisher)

(více)

Recenze (1)

Daddko 

všechny recenze uživatele

Skôr dobre zdokumentovaný príbeh Cosa Nostra ktorá nakoniec ovládla Sicíliu. Príliš veľa nesúvisiacich scén, veľa politizovania. Druhá liga Krsného otca. Ale skutočne Il capo dei capi - "Toto" nemal žiadne zábrany a už vôbec nie zmysel pre logiku. Samorost ktorý nerešpektoval pravidlá Cosa Nostra. A zle to dopadlo....pre všetkých. ()

Galerie (15)

Zajímavosti (2)

  • Salvatore Riina měl možnost seriál zhlédnout ve vězení a prohlásil, že ve zpracování jsou značné rozpory. (Punisher)
  • V roce 2013 byl seriál vysílán ve Velké Británii pod názvem Corleone a byl narozdíl od originálu rozdělen do dvanácti hodinových epizod. (Punisher)

Reklama

Reklama