Reklama

Reklama

Recenze (6)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Z příběhu Sadie Thompsonové na Pago-Pagu se dochovalo dost na to, aby mi bylo jasné, že pro cílenou rekontrukci částečně ztraceného filmu, jsou nutné minimálně dvě oscarové nominace, jinak po tom žel neštěkne ani ten nejposlednější archiv světa. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Radikálny kresťanský reformátor, so zrejmou poruchou erekcie ( za čo môže z časti určite aj tá bledá múmia po jeho boku ), to musí mať pri super akostnej, bujarej, životaschopnej žene akou je Sadie Thompson, ťažké. No čiže, čo tak jej zničiť v mene Božom, za dávne hriechy chtiac,nechtiac spáchané, život? Alebo ešte lepšie, rovno ju zreformovať. Gloria Swanson si tu ide svoje a zaslúžene. ()

Wiliem 

všechny recenze uživatele

Téměř až do poloviny filmu lze jen těžko vyčíst z děje proč že zrovna tento snímek je tak vysoce hodnocený, pravý důvod proč tak je, je zřejmý až po shlédnutí druhé poloviny. A když řeknu jen že je to opravdu silné kafe tak vůbec nepřeháním. Trošku škoda že se film nedochoval celý, obzvlášť když chybí posledních pět minut, které jsou nahrazeny fotografiemi. Gloria Swanson jako symbol krásy, L.Barrymore zase jako satan v bílém. Film který rozhodně stojí za shlédnutí. 90%. ()

Babous 

všechny recenze uživatele

Zajímavý příběh o konfliktu ortodoxně věřícího muže s mladinkou slečnou, jež zastává modernější hodnoty. Výkony skvělé - Lionel Barrymore mi nikdy nebyl víc nesympatický, Gloria i bez textů dokázala všechno vyjádřit pěkným obličejem. Ale celkově už je to dnes trochu zvětralé a neaktuální. ()

rivah 

všechny recenze uživatele

Prostitutka hledající na ostrově nový začátek s stává posedlostí náboženského extremisty....Výborná Gloria Swansonová, jinak nic moc....Fim zestárl.(50%) ()

Reklama

Reklama