Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Carol Clayton (Jean Harlow) je dcerou velkochovatele koní a sázkaře. Otec vlastní současně ranč Saratogu. Sem přijíždí na pozvání přítel otce Duke Bradley (Clark Gable). Otce Carol postihne infarkt a po jeho smrti začnou mít Carol i ranč, který po otci zdědila, problémy. Dostává se do velikých finančních potíží, protože je tu člověk, který o ranč stojí, a chce jej získat za každou cenu.

Film byl po nenadále smrti Jean Harlow dotáčen pomocí dvou hereckých dublerek – Mary Dees a Geraldine Dvořak. Hlas za Harlow dotáčela Paula Wislow. (marťan)

(více)

Recenze (3)

Martin741 

všechny recenze uživatele

Herecka jean Harlow umrela ako mlada 26 rocna -  nasli ju na brehu mora totalne podchladenu /popijala alkohol pochybnej kvality/. Taxa potom tento film este dotacal - jedna zenska pozicala telo Jean Harlow a druha dabovala jej hlas. Film o ranci, financnych problemoch - tvorcovia aj angzmanom Clarka Gabla chceli, aby divaci nemysleli stale na hrozivu politicku situaciu aka vladla  v Europe 30. rokov 20. storocia   : 77 % ()

marťan 

všechny recenze uživatele

Poslední film Jean Harlow, který byl dotáčen, a dokončen až po její předčasné smrti ve 26-ti letech. Poprvé v kinematografii byly použity 2 dvojnice na nezbytné dotáčky. Jedna svou postavou ztělesnila Jean, a druhá jí propůjčila svůj hlas..... ()

Reklama

Reklama