Reklama

Reklama

Více o vztazích svobodné matky

(TV film)
  • USA More Sex & the Single Mom (více)

Obsahy(1)

Osamělá rozvedená právnička Jess Gradwellová to nemá snadné. Snaží se co nejlépe vychovávat tříletého synka Jakea, zatímco dospívající dcera Sara jí dělá značné starosti. Zakoukala se totiž do fotografa, s nímž se seznámila při plánování maturitní oslavy, a chtěla by už poznat slasti sexu. A k tomu všemu se vynoří Jessin bývalý milenec Alex, který ovšem netuší, že plodem společné vášnivé noci je malý Jake. Chtěl by se vrátit, jenže Jess už s ním nechce mít nic společného. Když dojde na lásku a na sex, matka zkrátka nemusí vědět všechno nejlíp. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

kolemjdouc odpad!

všechny recenze uživatele

nuda že by se dala krájet. Příklad toho jak točit o ničem.Alexovy líbačky silně připomínaly kapra lapajícího po vzduchu. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Mnohem slabší pokračování. Postavy ztratily oproti předchozímu dílu polovinu IQ, Gail O'Grady vypadá ve svém příšerném účesu ne o tři, ale o deset let starší a nezajímavý scénář, plný ohraných klišé, jalových situací a plytkých frází, tentokrát nemá nic, co by mu pomohlo překonat laťku televizního průměru. Kdyby příběh končil scénou „na schodech“, možná by to mnohé zachránilo, happyendový dodatek typický pro sentimentální scenáristku, kterou vidím jak se plačtivě dojímá svým textem a dopisuje ho s vlhkým papírovým kapesníčkem v ruce, však příběh definitivně potopilo. ()

Galerie (5)

Reklama

Reklama