Reklama

Reklama

Krev: Poslední upír

  • Hongkong Blood: The Last Vampire (více)
Trailer

Obsahy(1)

Upírka Saya je členkou tajné vládní organizace, která se zabývá lovem démonů. Ke svému lovu používá pekelně nabroušenou katanu. Děj se odehrává v půlce války ve Vietnamu na americké základně v Tokiu. Saya musí v místní vojenské škole vypátrat démony a zničit je. Produkce se ujal Bill Kong, který je podepsán pod hity jako Tygr a drak nebo Hrdina. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

VanTom 

všechny recenze uživatele

Pochválit se dá snad jenom vizuál (kostýmy nebo kamerové filtry jsou občas opravdu pěkné), hudba Clinta Mansella a poměrně působivá flashbacková bitka v lese. Jinak bída a utrpení: naprosto stupidní a nesmyslný děj, ve kterém nic nefunguje a který působí dojmem, že každá pátá scéna byla vystřižena, epilepticky sestříhané akční sekvence, kde jednotlivé záběry na sebe navíc příliš nenavazují, nezajímaví herci/postavy/dialogy a absolutně nefungující a nerozvinutý svět/mytologie. Korunu tomu nasazuje závěrečný minutový "osudový" souboj. ()

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

Odpady nedávam veľmi často a ani veľmi rád. Lebo som bol donedávna v takej bláhovej viere, že každý film na svete má "momenty". Ale tu nebol moment asi ani jeden. Povedal by som si, že TV produkcia, ale že rozpočet 30 mega?! Za takú sumu si mohli hádam dovoliť aspoň strihača bez Parkinsona, či desiatkou klincom zarazeným do mozgu (nie, vážne... ten strih by som zvládol lepšie aj ja napriek tomu, že strihať neviem...). Dej stupídny, herectvo sa nekonalo, gradácia žiadna, ale hlavne zúfalý storybuilding. Neodpustiteľné! Blade byť smrteľný tak by sa v hrobe obracal. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Do určitého momentu sa mi to dokonca aj páčilo, ale ako náhle na scénu nabehlo nejaké postraumatické stvorenie a začali padať veľmi múdre hlašky všetko sa rázom zmenilo... priznávam, že nuda to ozaj nie je, pretože pár "rezacích" scén tuna ozaj je, taktiež "ostrovtip" a veľmi dôrazná výmena názorov... 3/10 aj napriek všadeprítomnej blbosti, ktorá tu lieta vo vzduchu. ()

Campbell 

všechny recenze uživatele

Zklamání na plné čáře. Film je neuvěřitelně špatnej a to jsem se těšil na brutální upířinu. Nahon je režisér dobrých Francouzkých fláků a jeho filmy mě spíše vždycky potěšily ale s tím s čím přišel ted se neuvěřitelně pohřbil, comics nebo mangu nebo co za blbost to je neznám, ale těšil jsem se že uvidím komiksovej film plnej násilí, a nějaký akce. Ale třeba efekty jsou tak špatné že je to až směšné že to tam tvůrci dali. Herečky jsou šíleně přehrávající a příběh je něuvěřitelně nudné. Za mě 1* vůbec se mi to nelíbilo a znova do toho snad nepůjdu. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Upřímně jsem se na tento film velmi těšil a osobně mne nezklamal... Z velké části čerpá z anime, nicméně celkově je z toho víceméně nový film, jelikož finální zápletka v anime vůbec nebyla... Prostě budem čerpat něco z anime (některé scény tam ale nedáme), ale přidáme si do toho vlastní další postavy a zápletku, abysme natáhli stopáž na 90min... Budiž, když je to i, pro mne, dobře natočené, zahrané a s krásnými efetky... Ji-hyeon Jeon se tu aspoň "vyřádila" zabíjením tak, jak jí to předchozí role Korejské produkce nedovolili... ()

Galerie (17)

Související novinky

Josh Hartnett... tasí kolty?

Josh Hartnett... tasí kolty?

13.09.2009

Nepletete se, včerejší novinka se jmenovala skoro stejně. Tentokrát se ale místo veterána Jeffa Bridgese stane pistolníkem představitel mladší herecké generace Josh Hartnett. Stane se tak v… (více)

Reklama

Reklama