Reklama

Reklama

Krev: Poslední upír

  • Hongkong Blood: The Last Vampire (více)
Trailer

Obsahy(1)

Upírka Saya je členkou tajné vládní organizace, která se zabývá lovem démonů. Ke svému lovu používá pekelně nabroušenou katanu. Děj se odehrává v půlce války ve Vietnamu na americké základně v Tokiu. Saya musí v místní vojenské škole vypátrat démony a zničit je. Produkce se ujal Bill Kong, který je podepsán pod hity jako Tygr a drak nebo Hrdina. (sheen)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (116)

Beky odpad!

všechny recenze uživatele

Strašidelná sračka!! Nedoporučuju nikomu!! Triky ze začátku devadesátých let, choreografie soubojů žádná, vždycky je sek, střih, sek, střih, nikdo nevrací úder, nikdo nebojuje, jen mrtvých přibývá!! Ke konci jsem už překlikával, nešlo to buhužel vydržet, ale je zajímávé jak věděli, že sračku točili a tak do traileru nacpali opravdu jen to co přípomíná film z nového století a kupodivu hodně lidí nalítlo, včetně mě!! Jednou větou: Komiksově stylizovaná krev mi nevadí, jsme přece v komiksu, vadí mi však trik, který ve vás vyvolá sebevražedný sklony. ()

StanislachKo odpad!

všechny recenze uživatele

Odpady nedávam veľmi často a ani veľmi rád. Lebo som bol donedávna v takej bláhovej viere, že každý film na svete má "momenty". Ale tu nebol moment asi ani jeden. Povedal by som si, že TV produkcia, ale že rozpočet 30 mega?! Za takú sumu si mohli hádam dovoliť aspoň strihača bez Parkinsona, či desiatkou klincom zarazeným do mozgu (nie, vážne... ten strih by som zvládol lepšie aj ja napriek tomu, že strihať neviem...). Dej stupídny, herectvo sa nekonalo, gradácia žiadna, ale hlavne zúfalý storybuilding. Neodpustiteľné! Blade byť smrteľný tak by sa v hrobe obracal. ()

Reklama

teutates 

všechny recenze uživatele

Do určitého momentu sa mi to dokonca aj páčilo, ale ako náhle na scénu nabehlo nejaké postraumatické stvorenie a začali padať veľmi múdre hlašky všetko sa rázom zmenilo... priznávam, že nuda to ozaj nie je, pretože pár "rezacích" scén tuna ozaj je, taktiež "ostrovtip" a veľmi dôrazná výmena názorov... 3/10 aj napriek všadeprítomnej blbosti, ktorá tu lieta vo vzduchu. ()

destroy83 

všechny recenze uživatele

Hraná verze stejnojmenné anime řežby o mladé upírce, která si to v přestrojení za mladou školačku namíří do americké vojenské základny v Tokiu, aby pokosila pár bestiálních pijavic. Zaměstnavatel záhadné Sayi je ještě záhadnější než lovkyně upírů sama, což se samozřejmě nelíbí americkým vojákům a díky Sayiným schopnostem ani místní pijavicím, které nečeká nic jiného než smrtelné ostří samurajského meče. Původní cirka padesátiminutové anime tvůrci natahují děravým scénářem na hodinu a půl digitální řežby, jejíž souboje po chvilce těžce zavání nudou. Za zmínku ovšem stojí souboj Kata Takatory v podání Yasuakiho Kuraty, který má na svém kontě pěknou řádku rolí a ve filmu opravdu hraje, což se bohužel nedá říci o všech zúčastněných hercích. Kladně se dá hodnotit také celkový vizuál celého dílka a šťavnatý úvod. Celkový dojem je však pouze lehký nadprůměr, takže za mě této akční hororové a vkusně nadsazené řežbě uděluji tři hvězdy. ()

corpsy 

všechny recenze uživatele

Existuje veľa žánrových filmov, ktoré kašlú na nejakú logiku a púšťajú fantáziu na špacír. Niektoré z nich však nepostrádajú kúzlo béčkovosti, pričom sa oháňajú remeselne primeranou trikovou stránkou a oldschoolovými akčnými scénami. Tu sa nedočkáte ani jedného. Je to niečo, čo sa snaží tváriť ako iné podobne ladené snímky, ale zároveň svojsky. Nevyšlo to. ()

Galerie (17)

Související novinky

Josh Hartnett... tasí kolty?

Josh Hartnett... tasí kolty?

13.09.2009

Nepletete se, včerejší novinka se jmenovala skoro stejně. Tentokrát se ale místo veterána Jeffa Bridgese stane pistolníkem představitel mladší herecké generace Josh Hartnett. Stane se tak v… (více)

Reklama

Reklama