Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

fablefavorit 

všechny recenze uživatele

Pokračování světově populárního anime, přesouvající se do "dospívající fáze" protagonistů. Na Shippuudenu je nejpůsobivější skutečnost, že jeho kvalita se pohybuje lineární křivkou, tj. od sledovatelné záležitosti až po fillery zamořenou sratchku. Nepomáhá ani nestálá kvalita animace (Naruto vs Pein je odpad století!), horší hudba než v originále, více fillerů než v originále, atd. Manga lepší, ale nakonec je to přece jen předloha, která se po určité době začne opakovat dokola a dokola. Závěr á la Dragon Ball tragický. ()

Claude Speed 

všechny recenze uživatele

Shippūden je daleko lepší než ta série, na kterou navazuje. Opět se můžeme setkat s kvantem skvělých postav, výborně vymyšlených soubojů a ještě lepším soundtrackem než v minulé sérii. Vše je perfektní, vše krásně šlape, dokud nedojde na souboj "Naruto vs. Pein". Od této části anime už to jde jenom z kopce. Příběh začíná být čím dál víc absurdní, neustále se to natahuje, i přesto že je Narutova tématika dokonale vyždímaná. Celá série začne bobtnat nicneříkajícími fillery, hlavní postava je rok od roku větší dement, a korunku tomu dává Sakura, která se od akademie v podstatě vůbec nezměnila, čili neustále je to stejná kravka... Ale co, prachy to rejžuje, tak proč nepokračovat (v další destrukci). PROBOHA, ZASTAVTE TO UŽ NĚKDO! ()

Reklama

Hees 

všechny recenze uživatele

Naruto prvá séria skončila a druhá pokračuje až po nejakom čase keď viac postáv dospeje. Naruto Shippuden už nie je starý vtipný naruto. Druhá séria naruta je skôr temnejšia a vyspelejšia. Hudba niekedy nedosahuje podla mňa kvality prvej série. A fillery sú niekedy ešte horšie. Animácia v niektorých dieloch bola príšerná. Ale to je tak všetko čo sa dá druhej sérii vytknúť. Ostatné je výborné a napriek mojej kritike môžem povedať, že tie lepšie diely (ktorých je celkom dosť) sú na vysokej úrovni lepšej ako samotná prvá séria. Aby som ešte dodal openingy sú v druhej sérii lepšie (možno aj endingy). ()

Koonix 

všechny recenze uživatele

[] Openingy-Endingy (aj s cz prekladom) [] Pokračovanie Naruta sa nesie celkovo v dospelejšom duchu, hlavný hrdina sa za tie 2 roky celkom zmenil, ale tá pravá premena príde až počas neskorších epizód Shippudenu... Čo sa týka fillerov, prvé 2 arky prekvapivo veľmi slušné, ďalej to už ide trochu dole vodou (hlavne sea travel arc bol hrozným utrpením a k tomu má ešte aj vyše 20 epizód), ale ako aj u prvého Naruta, fillery do hodnotenia nezarhŕňam takže jasných 10/10. ()

animaxis 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že Narutovi jsem vděčný opravdu za hodně. Díval jsem se na něj už od sedmi let a nepřestal mě bavit až do konce. Příběh je neskutečně rozsáhlý a v Naruto: Shippuden se posouvá na úplně jinou úroveň. Vše tu působí dospěleji, přibývá zajímavých postav a dokonce i hudba mi tu o stupeň lepší. Občas zde sice byla slabší zápletka, ale nic, co by kazilo celkový zážitek. Co ovšem celkový zážitek může zkazit jsou dlouhé fillery, ale těm se dá vyhnout už jen proto, že na internetu existují jejich seznamy. Většina postav během děje prodělá velký vývoj a v příběhu je několik zvratů, opravdu velmi emočních momentů a zárooveň je tu spousta akce a někdy i humoru. S koncem jsem taky spokojený a podle mě mohl dopadnout i mnohem hůř (koncem myslím finální souboj Naruta a Sasukeho, dále jsem se už nedíval a ani to nedoporučuji, stejně je to filler). Takhle nakonec dopadl víceméně tak, jak jsem si to už asi od devíti let představoval. Takže nakonec mohu jen poděkovat za roky dobré zábavy! ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • * Jednoocasý démon - Ichibi no Shukaku, vzhled mývala. * Dvouocasý démon - Nibi no Nekomata, vzhled kočky. * Trojocasý démon - Sanbi no Isonade, vzhled ryby. * Čtyřocasý démon - Yonbi no Sokou, vzhled plaza. * Pětiocasý démon - Gobi no Houkou, nabývá tvaru psa. * Šestiocasý démon - Rokubi no Raijuu, nabývá tvaru lasičky. * Sedmiocasý démon - Shichibi no Kaku, nabývá tvaru jezevce. * Osmiocasý démon - Yamata no Orochi, nabývá tvaru býka. * Devítiocasý démon - Kyuubi no Youkou, nabývá tvaru lišky (tento démon je zapečetěný uvnitř Naruta). (Illuminare)
  • V původní manze i v anime preferuje Sasuke hmaty pro levou ruku. Například když používá Chidori, tak pouze levou rukou, zatímco Kakashi, který ho tuto techniku naučil, používá pravou ruku. Lze si však všimnout, že Sasuke má pouzdro na zbraň na své pravé noze a při psaní písemky v první části „Chuuninské zkoušky“ používá pravou ruku. [Zdroj: konoha.cz] (Velorahex)

Reklama

Reklama