Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Recenze uživatele Litsarch k tomuto seriálu (1)

Naruto: Šippúden (2007) 

Shippûden je dospělejší, akčnější, temnější, dynamičtější a přesto klasicky Narutovský... Postavy dospívají, děj také... Čím hrdinové umí lepší jutsu, tím jsou boje pestřejší, hezčí, zábavnější, napínavější a všechno dohromady... Ano, sem tam ujede animace, ale tak co... Co se týká fillerů na které si většina stěžuje (můžeme se hádat zda jde o jejich názor, či se jen přidávají k davu), tak ty mi nikdy, ale nikdy nevadili... Zrovna v Shippûdenu je daleko lépe třeba zobrazen Trojocasý démon Sanbi, kterému manga věnuje tak maximálně 10 políček... Celkově fillery Naruta obohacují, ať už o nějaké nové příběhy či rozebráním něco z mangy do větší hloubky, či například odhlehčovacími díly.... Shippûden mě baví stejně jako "první" Naruto a podle mangy se máme ještě sakra na co těšit... ^_^ ()

Reklama

Reklama