Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Recenze (220)

Dever 

všechny recenze uživatele

// Production Companies: Studio Pierrot Co. Ltd. // Je až neuveriteľné ako ma vie tento animovaný seriál dojať. Čo ma však teší ešte viac ako pri normálnom Narutovi, že Shippuden disponuje vyvinutejšími bojmi, silnejšími emóciami a krajším soundtrackom. ()

Subjektiv 

všechny recenze uživatele

Každému pozornému diváku dojde, že jde o seriál oslavující odlesňování planety. Těch zmasakrovaných stromů jsem tolik neviděl ani ve videích Greenpeace. ()

Zíza 

všechny recenze uživatele

Moc se mi to líbí, mnohem více než předchozí Naruto. Postavy jsou víceméně vyspělejší, umí více "cool" technik a tak nějak už znají cestu, po které se mají vydat. Jediné s čím nejsem 100% spokojena, je nová hudba, v předchozím Narutovi přece jen byla o několik řádů lepší. Ale nevadí, budu koukat dál, neb, jak už jsem pravila, tenhle Naruto pomalu vykvétá, aby se mohl stát Hokagem. :-) btw. 91 dílů jsem měla shlédnutých za týden a to ještě jsem musela chodit do školy; to já se jen asi naparuju XoD (Kdosi mě nakazil....) ;-) ~~ 10. 1. 2010 - teď byly dobrý díly, souboje Jirayi a Peina, Sasukeho a Itachiho... Tyhle díly opravdu stojí za to dívat se na Naruta :-) ~~ 6. 4. 2010 po filleru s Utakatou, jehož začátek byl dobrý, ale konec - jak to tak bývá u fillerů - nestál za nic, tu zase začíná manga, kdy se člověk prostě musí těšit. Trénink s žabkama, útok na Konohu, Painova minulost, Danzou hokagem, souboj se Sasukem... prostě teď to bude jen nadupaný... ^^ ~~ 6. 12. 2013 Před nějakou dobou jsem si dala s Narutem pauzu, ale teď jsem se k němu opět vrátila a dala si tak 40 dílů najednou (s tím, že jsem přeskočila fillery). Pořád mě to baví, ale už se těším na konec, navíc jsem si jistá, že brzy přijde (brzy v porovnání s tím, kolik let už má Naruto za sebou). ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Po 41. dílu nemůžu jinak, než 5*....Naruto Shippuuden je celé dospělejší, má nabušený soundtrack a zatím se jedná o nekompromisní náser.....mé hodnocení se může v průběhu vysílání změnit (pokud přibude dalších přes 100dílů odfláknutých a debilních fillerů, tak už opravdu dávit budu). UPDATE: Nyní už máme venku celkem 114 epizod a i přes fillery nemohu snížit hodnocení (jelikož teď už se na jejich scénářích očividně pracovalo a i animátoři se celkem snažily). A navíc se nám to začíná pěkně rozjíždět, takže GO GO GO! ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

dávka skvělých animačních bojůvek a gargantuovského příběhu. Vivat Hinata! (ale ještě jednou uslyším Gaaru ve flashbacku říkat, že Naruto byl jeho první přítel, budu vraždit) ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Definitivní transformace z pohádkověji laděného prvního Naruta na více dospělejší, napínavější a temnější pokračování. Aneb smrti bolí více, souboje ještě více navyšují divákovo hladovění po dalších epizodách a při monumentální hudbě s působivými chorály mi občas naskakuje husí kůže. Že se z ubulené Sakury stane schopná a umírněnější kunoiči - to bylo moje tajné přání už od prvních epizod, co jsem tuhle fúrii poznal, a proto se mi náramně ulevilo, když se vyplnilo. Přihoďte k tomu ještě zajímavé nové postavy, napínavý děj slibující díky Akacuki náležitě vyvedené zvraty a máte pokračování už tak velmi dobrého seriálu, které nejen že na svého předchůdce více než důstojně navázal, ale v lecčem jej i předčil. ()

Stegr 

všechny recenze uživatele

90% - Dílem 56 dospěl nový Naruto k fillerům. Je to sice škoda, že se děj jakoby neposune dál, ale zatím vypadají díly vařené z vody celkem k světu. Do dílu 56 byl děj seriálu naprosto nabušený. Nebýt zdlouhavých vysvětlovacích sekvencí, které by tam někdy být nemusely, tak dám i více procent... ()

Natascha 

všechny recenze uživatele

Jednoznačně lepší než první série. Postavy nám konečně trochu dospěly - světe div se, Naruto už není takový neurvalý fracek, nebo aspoň ne tak hodně..., a postaršení potěší také v případě dříve ubulené Sakury, která nyní drtí kameny svou dívčí pěstičkou navlečenou v rukavičce. Bitky jsou povedené a Akatsuki jsou přiměřeně zajímaví záporáci (i když většinu zatím neznáme). Bohužel se seriál nezbavil moru, který mě neskutečně dráždí a nutí vždy o stupeň snížit hodnocení a to jsou neskutečné opakovačky předchozího děje - kdyby jich nebylo tolik a sloužily k připomenutí motivace postav, budiž. Ale tady jsou opakovány celé dlouhé scény, pořád ty samé a výjimkou tuším není ani opakování toho, co bylo na začátku dílu!!! Také dějová linka se posouvá mnohem pomaleji kvůli nekonečným bojům (vrcholem je Sakura versus Sasori, který trvá neuvěřitelných 7 dílů), ale když už protahovat, tak aspoň kvalitně - souboje jsou povedené. Bohužel se do pozadí dostává linie se Sasukem, čímž se seriál na dlouhou dobu zbavil své nejcharizmatičtější postavy a s ní i ďábelského záporáka Orochimarua. Zato jejich entrée a chvilkový pobyt na obrazovce má styl! Teď zase začínají fillery, takže nadšení bude postupně opadávat, ale za předfillerovou část uděluji silně 4 hvězdičky. Jo a abych nezapomněla, soundtrack je naprosto geniální! ()

prome 

všechny recenze uživatele

Naruto je zpatky a je vyzralejsi, temnejsi a napinavejsi ... a ja netrpelive cekam na kazdy dil... a jakmile je tak mam temer vanoce... zatim hodnotim 46 epizod vsechny jsou proste vyborne. muj komentar se v prubehu dalsich dilu bude urcite menit. ()

Litsarch 

všechny recenze uživatele

Shippûden je dospělejší, akčnější, temnější, dynamičtější a přesto klasicky Narutovský... Postavy dospívají, děj také... Čím hrdinové umí lepší jutsu, tím jsou boje pestřejší, hezčí, zábavnější, napínavější a všechno dohromady... Ano, sem tam ujede animace, ale tak co... Co se týká fillerů na které si většina stěžuje (můžeme se hádat zda jde o jejich názor, či se jen přidávají k davu), tak ty mi nikdy, ale nikdy nevadili... Zrovna v Shippûdenu je daleko lépe třeba zobrazen Trojocasý démon Sanbi, kterému manga věnuje tak maximálně 10 políček... Celkově fillery Naruta obohacují, ať už o nějaké nové příběhy či rozebráním něco z mangy do větší hloubky, či například odhlehčovacími díly.... Shippûden mě baví stejně jako "první" Naruto a podle mangy se máme ještě sakra na co těšit... ^_^ ()

Shr1nK 

všechny recenze uživatele

Hvezdu ztrhavam za nekocne mnoho filleru... Jinak asi top anime co se tyce deje, propracovanosti kresby a osobnosti postav. ()

-Ravee- 

všechny recenze uživatele

Uplynuly 3 roky a Naruto se vrací v ještě nabušenější formě. Shippuuden je dospělejší, vážnější, technicky i příběhově propracovanější a navíc emocionálně ještě intenzivnější. Původní Naruto zpětně působí jako dokonalý předkrm, který nás seznámil s postavami a jejich vazbami a rozběsnil divákovi chutě na hlavní chod, jímž Shippuuden bezpochyby je.. ()

SonGokussj 

všechny recenze uživatele

Začátek spíše slabší, nyní po 249. dílu velmi povedené a zajímavé. Dá se říci, že děj graduje do svého konce. Fillery opět nepočítám, resp jsem je neviděl, protože jsou naprosto stupidní. Což platí i o nejnovějším openingu... Za začátek a prostředek tedy dávám ***, k 249. dílu prozatím ****, celkově !bez fillerů! 70% ()

Naslund 

všechny recenze uživatele

S větším rozpočtem a tedy i o něco lepší animací Naruto pokračuje po několika letech dál. Tentokrát není třeba čekat 30 dílů na rozběhnutí příběhu a pokračuje se v duchu konce 135. dílu Naruta. Bohužel již není takové tempo jaké bylo v původním seriálu. Některé scény jsou zbytečné protahovány a některé přidány. To naštěstí moc neubírá na zábavnosti a díly jako "10 loutek proti 100" jsou dokonalé. Časem však tempo zemřelo. Napočítal jsem, že jeden díl trva 2,5 minuty jejich času a během celé té doby se jen povídalo. Kolem dílu 45 jsem nevydržel a musel přerušit. Každopadné manga stále svěží i po 430 kapitolách. ()

KiritoSenpai 

všechny recenze uživatele

Seriály se nedají hodnotit.... Už proto, protože jsou na pokračování, a už proto, že každého zajímá něco jiného... O Shippuudenovi pak jedno - lepší seriál (pro mě) snad nelze zhlédnout... Každému doporučuji. Osobně, docela mě Shippuuden baví víc než předchozí Naruto, protože je to všechno takové starší. Navíc, přičtemeli k tomu že vychází manga, která momentálně (4.4.) je o 30 dílů dopředu, vzniká pak už jenom potěšení že se můžete na ten příběh podívat barevně a hlavně plynule. Velmi dobře! (škoda že to teď Japonci mají takové jaké mají ;( ) ()

Mkqp 

všechny recenze uživatele

Naruto a Naruto Shippuuden spojuji dohromady, takže komentář nechám pouze u Naruta. Dopíši pouze to, že jsem po obrovském fillerovém náporu s tímto seriálem skončil a taktéž jsem předčasně ukončil i mangu. ()

Toyotomi 

všechny recenze uživatele

Z Naruta se nám pomalu stává telenovela... Mám nutkání ubrat jednu hvězdičku, ale zatím to raději nechám tak... ()

a.keram 

všechny recenze uživatele

Ve svých silných chvílích je šippuden dokonce lepší než Naruto, ale bohůže se ve spoustě částech hrozně táhne, jelikož tvůrci kvůli výdělku uměle prodlužovali délku série fillery, které jsou naprosto nezajímavé. ()

Reklama

Reklama