Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Recenze (220)

vett 

všechny recenze uživatele

Když se s tímhle asi před třemi lety vytasil můj přítel, tak jsem se mu vysmála (ano dnes se za to hanbím). Samozřejmě to dopadlo jediným možným způsobem - v tričku se Sasukem i spím :D A každý čtvrtek mi září očíčka. Tebayo! ()

Maugli777 

všechny recenze uživatele

Nejlepší anime který sem kdy viděl. Lepší něž předchozí Naruto, Shaman King, Bleach, One Piece nebo Dragon Ball. Ujíždim na tom dobrých 10 let, resp. od doby co se prvně vysílalo na Jetix (strašnej českej dabing,momentálně bez titulků ani ránu) dokud to nestáhly (krev,vážná témata,smrt...). Úchvatný soundtrack(senya,girei,sadness of sorrow),dějová linie naprosto šílená.... Jen ty fillery(13.série trošku moc).,ale co, Kishi a TV Tokio zkrátka potřebujou ňákou výplň než tam hoděj novej díl podle hlavní linie... Pokud má rád někdo animáky pro starší tak rozhodně doporučuji... ()

mpet 

všechny recenze uživatele

Výborné navázání na Naruta. Akčnější, vtipnější, občas i zajímavější. Bohužel se zde projevuje nutnost vkládat čím dál tím více fillerů, aby seriál nebyl přerušen podobně jako Fairy tail nebo Bleach, a proto pomalu upadá. Hlavně mě štvou fillery z čtvrté velké války ninjů, ale to by už byli spoilery. Jinak je to pořád dobrá podívaná. ()

Mieko 

všechny recenze uživatele

Ze začátku dobré, ale momentálně jde Naruto čím dál tím víc z kopce. Možná se jen změnil můj vkus, za ta léta co ho sleduji. ()

misanova 

všechny recenze uživatele

Já osobně jsem moc rád, že Naruto seriál roste i se mnou...Nevím co bych měl tomuto seriálu vytknout. Nemohu se dočkat jak to všechno skončí. Když se člověk nad tím zapřemýšlí, po chvíli mu dojde, že vše tam má svůj smysl. ()

Irachio 

všechny recenze uživatele

Anime, to je moje a obzvlášt když jde o Naruta.Shippuden pokračuje v emocionalnější, akčnějši a podlem mě i temnějši době, všechny postavy dospěli, mají nový hodnosti, zajimavější mise a víc nepřatel které si zamilujete.Překvapení a spoustu zvratu to ještě jen zlepšuje.Krom nezajimavých fileru hodnotim 95% . ()

AlicaFox 

všechny recenze uživatele

Nechapem kto dal Shippuden-om 5 hviezd mna to prestalo bavit uz po tretej serii. je to nudne, okukane, milion nepotrebnych spin-offov, vela kecov a este ani animacia nieje moc dobra..... jednoducho nuda ()

MartinK.789 

všechny recenze uživatele

Moc se mi líbí,už jsem u 300.dílu a nemůžu přestat,dávám pět hvězd,oproti první sérii je tam mnohem víc akce a humoru za což jsem rád. ()

Sandai 

všechny recenze uživatele

Naruto a celý seríál vyspěl a jsou vážnější a dospělejší. Pořád je to skvělé anime, ale přece jen se mi trochu stýská po hravosti a nezbednosti předchozího Naruta. Takže......Rasengan!!!!!! ()

Modano 

všechny recenze uživatele

Odvázanější Naruto než předchozí. Samozřejmě je v něm spousta fillerů, které naprosto nesnáším, předlouhé dialogy v bojích mezi soupeři, ale potom když přijde na boje a ty důležité věci, které nás posunou v ději, tak ty fillery a mluvení jsou naprosto přebity a 110% vynahrazeny. A to je prostě Naruto. Pro mě anime #1. ()

Lyshitski 

všechny recenze uživatele

Tak a jeto tady. Po prvních 220-ti dílech Naruta zde máme pokračování v podobě Shipuudenu. Mladý hrdina Naruto se po třech letech vrací do své rodné vesnice Konohy. Čeká ho především mnoho soubojů s organizací zvanou Akatsuki a dále velká válka nindžů, která vrcholí soubojem s představiteli klanu Uchiha. Více již neprozradím, aby jste nebyli o příběh tohoto skvělého anime počinu ochuzeni. Naruto Shipuuden je v porovnání s původním Narutem o dost vážnější a věřte tomu nebo ne, budou umírat také hlavní postavy. Děj je eskalován a překonávání vnitřních limitů hlavního hrdiny je prostě jedním slovem epické. Jediné, co bych seriálu vytknul, jsou časté fillery, které celý seriál uměle protahují. Věřte mi, ještě jednou uvidím scénku, ve které Kakashi sensei získá od Obita sharingan a ....... . Myslím si, že stejné pocity má z fillerů i většina fanoušků, ikdyž je nutno podotknout, že tu a tam se najde také filler, který je svým obsahem nad míru zajímavý a dokresluje tak celkový děj. Dle mého názoru nejlepší anime série současnosti. Hodnocení provedeno po 371 díle a nelze jinak, než udělit kunaiem podtržených 98% a to aniž bych byl pod vlivem nějakého Genjutsu. ()

Tylos 

všechny recenze uživatele

Výborný seriál pro nás všechny, co už Naruto svět známe, všichni jsou dospělejší - dívky vyvinutější :) že Hinato :D a chlapci mají stále hustější techniky! Jen kdyby nebylo těch strašlivých zdlouhavých retrospektiv a nekonečných zdržovacích fillerů! Zde vidím největší rezervoár zásob - dát dohromady pořádné příběhy i do fillerů je obrovská výzva všem scenaristům! Hlavní příběh je silný, domakaný, jen mně osobně úplně nesedí propojovací 3 generační část - 1.Hokage - Madara, Kakashi - Obito, Naruto - Sasuke...vždyť je tam ještě Itachi...všichni to přece chápeme, že souboj klanu se táhne generace :D Ale má to tak být tak to tak je :) I tak je to dokonalé. A souboje mezi ,,Konoháky,, a Peinem či ostatními členy AKATSUKI se staly legendárními. výborné je, že se daleko více setkáme i s ninji z jiných vesnic a některým dílům i vévodí... Zkoukněte! ()

D.D.Dees 

všechny recenze uživatele

Jeden ze seriálů na který se dívám už od jeho počátku. Velice mě fascinovali masivní souboje s novýmí a čím dál víc epičtějšími/efektivnějšími technikami. A k tomu jsme dostali naservírováno mnohem více. Kvalitní děj, vztahy a hlavně postavy, které jsou velice zajímavé a vy se prostě nemůžete dočkat na další díl. Vřele doporučuji. ()

MichaelG 

všechny recenze uživatele

Už předchozí série byla dobrá ale tahle je ještě víc šílená.. souboje úplně jiných úrovní plánované pomsty neočekávané zvraty to všechno je náramná podívaná.. ()

Banjee 

všechny recenze uživatele

Ať bych se snažil sebevíc, tak bych se nejspíše neubránil lavině superlativů. Pro mě srdcovka s nepřeberným množstvím nápadů a skvělým soundtrackem. A co si budem. Made in Japan..:) ()

DarkDRAGONS 

všechny recenze uživatele

Pekne nakreslené, zaujímavá hlavná dejová línia, perfektná akcia. Prečo tomu dávam 2 hviezdičky? Hmmmm takže, dôvod je že.... Teraz si napíšeme recept na perfektnú kulajdu : Z masla a múky urobíme svetlú zápražku, zalejeme ju vodou a poriadne premiešame. Pridáme trochu kmínu, soľ, korenie a polievku varíme 20/30 minút. Pridáme zemiaky nakrájané na malé kúsky a polievku dovaríme. Nakoniec prilejeme smotanu, pridáme kôpor a polievku necháme prejsť varom. Do každej porcie dáme kúsok uvareného vajca. Možeme to nakoniec ozdobiť bylinkami. Takže dôvod môjho hodnotenia je, že tie dementné flashbacky len zbytočne ničia čas ľudom a nasierajú všetkých okolo. Toľké mrhanie času, je to zbytočné, niektoré scény vo flashbacku zopakujú aj 5 krát to isté, to myslia vážne toto? Je to len odpad, neskutočné ma tým nasrali, za toto strhávam 1,5 hviezdičky. A viete za čo strhávam ďalších 1,5 hviezdičky? Dôvod je.... A teraz si tu napíšeme návod ako stiahnuť prsteň z napuchnutého prsta : Je to veľmi jednoduché, proste si vezmite zubnú niť alebo stuhu a omotajte si ju okolo prsta, tak aby to šlo aj pod prsteň. Potom to polejete olejom, alebo stačí aj tekutým mydlom a potiahnete, vuala, prsteň je dole. Takže tých ďalších 1,5 hviezdičky sťahujem za úplne odbočovanie od hlavného deju, presne takto sa cítim ako keď čítate moju nezmyselnú recenziu a krútite hlavou a pýtate sa "je ten psychopat v poriadku? Že sem dáva recept a návod? No som asi tak v poriadku ako tvorcovia tejto zhovadilosti, tato rakovina s názvom Naruto Shippuden sa stala nočnou morou pre ľudí čo neznašajú tie debilné fillery a flashbacky a iné kofotiny. PROSTE SA TO UŽ NEDÁ POZERAŤ! ()

BranuliQ 

všechny recenze uživatele

Je až neuveriteľné, koľko emócii Naruto u človeka vyvolá, a rázom sa z animovaného seriálu stáva jeden z najlepších seriálov poslednej doby. A aby som nezabudol, soundtrack je naozaj geniálny. 100% ()

hmyzovrah 

všechny recenze uživatele (k tomuto seriálu)

O Narutovi toho bylo napsáno dost a pro mne je to jasných pět hvězd. Jen škoda tolikati Filerů. Doufám jen v jedno, že by mohli natočit seriál o Madarovi, či jiných záporácích. ()

Vlastik100 

všechny recenze uživatele

Pokračování tažení Naruta. Svět klidu, kde je Naruto dítětem končí a začíná začátek temna pro dospívajícího ninju, rozšiřování obzorů a seznamování různých generací za hranicemi území Konohy. Shippuden se ubírá více k bitvám, než vztahům, ubývá randění, přátelské vztahy, které se dozvídáme až v momentě, kdy jsou jednotlivci spolu, přibývají spíše nepřátelské momenty a negativní pocity. Humoru také ubývá, přibývá kvalitní hudby a propracovaného děje. Z komedie se stává drama, s drobnými prvky thrilleru, umírají i postavy. Humor už není skoro vidět jako v předchozím Narutovi, občas některým výstřelkům se člověk zasměje. Seriál už není takovou odreagovačkou jakou býval, ale člověka přinutí sledovat další díly, svět je stále víc a víc dokonalý, všechno hezky do sebe zapadá nejen po 4 generace, ale tentokrát až do samotného původu ninjů, i americké kriminálky by mohly závidět… 100% ()

Va3sek_here 

všechny recenze uživatele

Tady tomu podkopávají nohy ty epizody, které děj nikam neposouvají, nebo nejsou důležité, pro vývin nějaké postavy. Klasický Naruto je zábavnější, nezdržuje se s zbytečnými epizodami a vyšel na krásných 220 epizod. To mohl tenhle seriál taky, Naruto porazil Paina asi v epizodě 150. Tím se stal hrdinou vesnice a zbývalo dořešit jen Sasukeho. Seriál mohl vyjít tak na 230 epizod. 8/10. ()

Reklama

Reklama