Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Recenze (220)

FireBlader 

všechny recenze uživatele

Úlet poslední doby. Sám jsem se divil, jak se mi tenhle seriál dostal pod kůži. Při prvních několika dílech (původního Naruta) jsem si sice říkal: "To nemyslej vážně, ty japka jsou fakt ujetý," ale po úspěšném absolvování několika dílů jsem se přistihl, že se na další vyloženě těšim. Zkrátka když člověk přistoupí na pravidla narutovského světa, je to úžasná zábava. Až na několik odbočkových dílů o ničem... Zvláště Shippuden dokáže rozproudit emoce i u takovýho natvrdla, jako jsem já. :-) ()

mcclane412 

všechny recenze uživatele

Že se nestydíte! Většina z Vás sice řekla, že Naruto má skvěle promyšlené souboje nebo výborné postavy, ale téměř všichni jste zapomněli na to nejdůležitější: příběh! Něco tak od prvního dílu promyšleného, žádný jiný (anime) seriál nemůže nabídnout. Důkazem jest twist někde v půli příběhu, který všechno co jsme si doposud mysleli že víme, obrací o 360 stupňů.... tedy vlastně 180!!! Ale důležitější je, že okamžitě co dopochopíte všechny souvislosti toho co bylo řečeno a seberete si čelist někde z mezi rozkroku, tak vám dojde že to není nějaký vynucený twist, protože seriálu klesala sledovanost, nýbrž twist, který byl zamýšlený od prvního dílu (a to myslím původního Naruta!), takže obrat přes nějakých 350 dílů?! To jsem fakt nežral, ale to je jen třešnička na třešničce na čtyřpatrovém dortu děje Naruta. Něco takového nikde jinde není (alespoň o tom nevím, ale budu mile rád opraven). A teď mě omluvte jdu si udělat intimčo s obříma kozama Tsunade. Edit: Příchod Uchihi Madary vykopnul seriál do naprosto jiný dimenze, mluvím konkrétně o dílu 322, což je absolutní špička nejen celého shippudenu, ale anime vůbec! Madara je tak těžce boží, že jeho jediná chyba je to, že až bude další sraz fanoušků Naruta, tak všichni přijdou převlečení za něj, což bude fakt faux pas. MADARA RULEZ!!! ()

AltairAhad 

všechny recenze uživatele

Začátky Shippudenu bývaly dobré, ale co je z něj teď? Děs a hrůza. Sorry, ale ať už to Kishi nenatahuje, jako anime fandu mne to přestalo i bavit a tak trochu se mi Naruto zhnusil. Jediný charakter, který mě nikdy nepřestane bavit a na kterém (snad) nikdy nic nezkazí je Kakashi. Naruto - no, někdy škoda slov... Sasuke - nekomentuju, musela bych popsat pár stránek ve wordu, Sakura - ztracená postava, Kishiho obrovská chyba. Asi se Naruto už nevrátí do svých lepších dob, ale pokud bude zakončení dobré, vrátím mu 4*, dattebayo!! ()

Ragefyre 

všechny recenze uživatele

V mojom hodnotení sa neodzrkadlujú fillery, ktoré sú tak na pol *, musím vytknúť animáciu v "Pain Arcu", pretože bola neskutočne odfláknutá, ale inak je to moja srdcovka aj keď manga sa pomaly ale isto rúti do pekla, ale aj tak nemôžem ísť pod 5* ()

Holal1 

všechny recenze uživatele

Seriál, ktorý naozaj stojí za to si ho pozrieť a som na ňom priam závislý ... každý týždeň sa teším na štvrtok (deň kedy vychádza nový diel :-) ). Naruto ponúka všetko čo požadujem od dobrého seriálu , hoc aj animovaného, tým myslím kvalitný príbeh 5* z 5* a boje, ktoré hodnotím taktiež 5* z 5*. Rád si pozriem aj fillery (časť seriálu, ktorá moc nesúvisí s príbehom). Už som týmto seriálom nakazil aj par kamarátov a stáli sa na ňom závislý aj oni :-D . Myslím, že som videl všetkých 500 +- epizód a u všetkých som sa dosť bavil... Občas čítam aj Naruto mangu, ale anime je hold anime. :) 100% ()

Skillersky 

všechny recenze uživatele

Shipuuden je podle mého názoru lepší jak normální naruto protože v shipuudenu jsou : nové propracované techniky a propracovanější emoce a je to celé takové vyspělejší.Tento seriál doporučuji :) nesklame vás. ()

Khostik 

všechny recenze uživatele

Geniálně zpracovaný akční příběh plný soubojů, napětí i smutku, věřte že každý kdo Naruta aktivně sleduje určitě alespon jednou uronil slzičku... Jediné co mě vadí jsou takzvané fillery což jsou "zbytečné" díly které mají za úkol dohnat mangu.. 95% ()

Paulo.cz 

všechny recenze uživatele

Pokračování starého Naruta v novém kabátu opravdu moc příjemně překvapil. Naruto je starší, moudřejší a všeobecně celkově vyzrálejší. Další postavy jsou excelentně propracované, spousta nových technik, které jsou ještě lépe naanimované. Dále doprovodná hudba je úžasná a strhující, až vás nutí u některých scén zatlačit slzu. A jak tu někteří píší, že jím vadí prodlužující fillery. U mě to je právě naopak, já jsem rád, že to prodlouží a Kishimoto Masashi nemusí kreslit jak zběsilý. Pro mě jasná jednička v anime ať fillery, nebo podle mangy. 100% ()

Finitto 

všechny recenze uživatele

I po více než 350 dílech se seriál drží, zápletka se pomaličku propracovává do hlavní festovní turbulence (viz. manga) ale díky obrovskému množství fillerů mám mnohem raději první půlku (bez fillerů). Sympatické je dotažení některých myšlenek, přičemž všechno dává smysl v rámci fiktivního světa, jak to jen jde, představení spousty postav, o kterých jsme si mysleli, že je nikdy neuvidíme a hlavně některé bojové scény si přehrávám dodnes. ()

Harroc 

všechny recenze uživatele

Začínalo to hezky, ale poté, asi po těch 150 dílech, to tvůrci začali protahovat fillery až to není hezký. Děj se strašně táhne až je to nuda. Dokonce ani souboje mě nebaví, ne proto že by nebyly nápadité, ale také se táhnou a když vidíte souboj 2 postav 10 epizod, tak Vás to vážně přestane bavit, nehledě na to, že souboje protkány tunami monologu, které plynulosti také moc nepomáhají. Alespoň postavy jsou zajímavé a příběh ve většině případů Vám přiroste k srdci. Ale jak říkám, je to strašná nuda a tvůrci by se měli vyprdnout na nějaké fillery a začít se opět věnovat manze a ne svým výmyslům, které nikoho nebaví a seriál kvůli tomu ztrácí akorát fanoušky. ()

Marakoss 

všechny recenze uživatele

Naruto rozhodně není na jedno nedělní odpoledne. Je to seriál se kterým jste buď vyrůstali, nebo máte hodně trpělivosti s fillery, která se Vám tisícinásobně vrátí. Závidím tomu, kdo ještě neviděl všechny díly a nemusí každý týden čekat, než výjde nový díl. 5 hvězdiček za storyline a nezměrnou hloubku postav, které neustále rostou. ()

jenHonza 

všechny recenze uživatele

Bylo mi patnáct, když jsem objevil toto anime. Dnes se mi blíží na třiadvacet a pořád jsem u něj vydržel. Z Naruta se stala jedna z mých největších srdcovek a dát méně než 5* opravdu nejde. ()

Ordrin 

všechny recenze uživatele

Dokonalost , snad jedinej serial / film kterej mě dokáže rozplakat a je tak nabitej emocemi a akcí až to je do nebevolající :-) ... takže doporučuji všemi prsty :-) ()

Tumbik 

všechny recenze uživatele

Moje srdcovka. Úžasné souboje, v drtivé většině dílů výborná grafika a hudba je také skvělá. vás dokáže rozesmát, ale i rozbrečet. Příběh je naprosto skvělý a moc se mi líbí, jak se Naruto stále zdokonaluje a vylepšuje své techniky, až se nakonec stane excelentním ninjou. Akorát mě štvou v poslední době už celkem časté fillery, ale co už... ()

mckrek7 

všechny recenze uživatele

Může se vám to zdát podivné, ale opravdu dávám 5/5. Dívám se na to okolo 10 let a nepřestalo mě to bavit. Když bych měl něco zkritizovat, tak to jsou příšerné filery, které ale jako věrný fanoušek přečkáte. Zbytek jsou pouze pozitiva. Nejde o to, že to je malované, že to dělali potrhlí japončíci, ale o to, co tím říkají. "Nikdy se nevzdat. To jednou změní svět" a mají pravdu, nebo v to minimálně já samotný věřím. Pravdivě mluví o válce a o lásce. Samozřejmě to má prvky, které jsou zajímavé akorát pro děti, a komická stránka seriálu moc komická není, ale když přijde na něco důležitého a vážného, tak nad tím opravdu zapřemýšlíte. Doporučuji všema deseti a za tento seriál bych dal i ruku do ohně. Říkejte si co chcete, ale budu na to koukat i dál. Who fkin cares. ()

Argeyy 

všechny recenze uživatele

Nejlepší anime co existuje, hodnocení by mohlo být klidně i vyšší podle mě, jelikož to lidi vzdají v prvních pár dílech Naruta a nevidí v tom nic zajímavého, ale jakmile fakt koukáte na těch 100-200 dílů, tak vás to zaujme a k tomu seriálu máte jakýsi pouto a vyloženě to i dokoukáte, za mě jednoznačně ***** ()

ShaKun 

všechny recenze uživatele

Dobre si pamätám keď som to asi pred 10 rokmi videl prvý krát. Scénu ,kde sa akurát konali Chunninské skúšky a akurát bojoval Naruto. Vtedy tam bol aj český dabing. Tento seriál podľa pravdy by si nezaslúžil toľko hviezd koľko som mu dal. No napriek tomu si nemyslím, že som spravil chybu. 23.5.2017 vyšla posledná časť Naruto ságy a ja som si spomenul na tie začiatky ako som sa pomaly dostával do sveta Anime. Aj mi to bolo trochu ľúto. Tento seriál bol vstupnou bránou a časť môjho detstva tak ako napríklad Harry Potter, ktorý taktiež zmenil jednu generáciu ľudí v mladých čarodejníkov. Naruto nebol skvelý, no mám pocit že mu niečo dlžím. Niečo čo mu asi len mojím hodnotením nesplatím. A som rád že som mohol byť súčasťou tejto veľkej , mnohými nenávidenej, inými milujúcej ságy. ()

bodion 

všechny recenze uživatele

Príbeh je naozaj veľkolepý, dojímavý, dokonalo spracovaný a keby sa ho podarilo sfilmovať rozhodne by sa jednalo o najväčšiu filmovú sériu. A keď sa to nepodarí stále tu máme tento seriál. Nikdy by ma nenapadlo že ma Naruto rozplače:) ()

Damnsinead 

všechny recenze uživatele

Netuším, kde si Naruto vydobyl svou popularitu. Manga měla svoje mouchy, ale byla to docela zábavná četba. Bohužel anime je horší.  Sice má výbornou hudbu, ale to je tak všechno, co by se dalo pochválit.  Animace je vyloženě odfláknutá, zhruba 50 % epizod jsou fillery, a ty jsou nudné, pitomé, bez nápadu. Vlastní příběh je nesmyslně natahovaný. Jako celek nic moc, slabé tři hvězdy. ()

Lacro 

všechny recenze uživatele

Roky budované plot twisty, nejvyšperkovanější power systém historie, nejpropracovanější postavy a příběh který nemá obdob.  Pro mě nepřekonatelný seriál a absolutně srdcová záležitost. ()

Reklama

Reklama