Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Naslund 

všechny recenze uživatele

S větším rozpočtem a tedy i o něco lepší animací Naruto pokračuje po několika letech dál. Tentokrát není třeba čekat 30 dílů na rozběhnutí příběhu a pokračuje se v duchu konce 135. dílu Naruta. Bohužel již není takové tempo jaké bylo v původním seriálu. Některé scény jsou zbytečné protahovány a některé přidány. To naštěstí moc neubírá na zábavnosti a díly jako "10 loutek proti 100" jsou dokonalé. Časem však tempo zemřelo. Napočítal jsem, že jeden díl trva 2,5 minuty jejich času a během celé té doby se jen povídalo. Kolem dílu 45 jsem nevydržel a musel přerušit. Každopadné manga stále svěží i po 430 kapitolách. ()

Sentax 

všechny recenze uživatele

Kakashi ma naučil, že nikdy nesmiem opustiť svojich priateľov. Jiraiya ma naučil, že aj tie najťažšie veci dokážem silou vôle. Itachi ma naučil, že žiadne obmedzenia nesmú prekročiť bratskú lásku. Minato a Kushina ma naučili, do akej miery sa môže rodič obetovať pre svojho syna. Sakura a Hinata ma naučili, že láska nepozná prekážky. A Naruto... No Naruto ma naučil veľa vecí ale hlavne ma učil aby som sa nikdy nevzdal! To je všetko čo som sa naučil. Ďakujem. ()

Reklama

animaxis 

všechny recenze uživatele

Dalo by se říct, že Narutovi jsem vděčný opravdu za hodně. Díval jsem se na něj už od sedmi let a nepřestal mě bavit až do konce. Příběh je neskutečně rozsáhlý a v Naruto: Shippuden se posouvá na úplně jinou úroveň. Vše tu působí dospěleji, přibývá zajímavých postav a dokonce i hudba mi tu o stupeň lepší. Občas zde sice byla slabší zápletka, ale nic, co by kazilo celkový zážitek. Co ovšem celkový zážitek může zkazit jsou dlouhé fillery, ale těm se dá vyhnout už jen proto, že na internetu existují jejich seznamy. Většina postav během děje prodělá velký vývoj a v příběhu je několik zvratů, opravdu velmi emočních momentů a zárooveň je tu spousta akce a někdy i humoru. S koncem jsem taky spokojený a podle mě mohl dopadnout i mnohem hůř (koncem myslím finální souboj Naruta a Sasukeho, dále jsem se už nedíval a ani to nedoporučuji, stejně je to filler). Takhle nakonec dopadl víceméně tak, jak jsem si to už asi od devíti let představoval. Takže nakonec mohu jen poděkovat za roky dobré zábavy! ()

teuwik 

všechny recenze uživatele

Ještě lepší jak první série!!! Spoustu nových postav, zápletek, rozuzlení minulosti.. Hudba, děj a vše opět super. Děj se odehrává tři roky po první sérii a jde vidět, jak se postavy změnili, vyspěli. Ke konci, když začala válka, mě ale štvalo kolik fillerů tam nasekali.. zbytečné odtrhávání od hlavního děje, až to pak člověka začne nudit...ale i tak jsem to překonala. Zakončení série pěkné.Tohle anime je pro mě prostě srdcovka! ()

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Po 41. dílu nemůžu jinak, než 5*....Naruto Shippuuden je celé dospělejší, má nabušený soundtrack a zatím se jedná o nekompromisní náser.....mé hodnocení se může v průběhu vysílání změnit (pokud přibude dalších přes 100dílů odfláknutých a debilních fillerů, tak už opravdu dávit budu). UPDATE: Nyní už máme venku celkem 114 epizod a i přes fillery nemohu snížit hodnocení (jelikož teď už se na jejich scénářích očividně pracovalo a i animátoři se celkem snažily). A navíc se nám to začíná pěkně rozjíždět, takže GO GO GO! ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • V původní manze i v anime preferuje Sasuke hmaty pro levou ruku. Například když používá Chidori, tak pouze levou rukou, zatímco Kakashi, který ho tuto techniku naučil, používá pravou ruku. Lze si však všimnout, že Sasuke má pouzdro na zbraň na své pravé noze a při psaní písemky v první části „Chuuninské zkoušky“ používá pravou ruku. [Zdroj: konoha.cz] (Velorahex)
  • V díle číslo 480 (jeden z fillerů) skočil Naruto od monumentů hlav Hokage přímo do vesnice, ale pád nebyl viděn a Naruto žije, přitom je jasné, že spadl z výšky minimálně 50 metrů. (PainM8)
  • Na motivy seriálu vyšlo několik videoher na herní konzole Playstation 2, Playstation 3, Playstation Portable a Xbox 360. (cvaky32)

Reklama

Reklama