Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Morzael 

všechny recenze uživatele

Bohužel jsem byl nucen po shlednutí posledních dílů změnit svůj komentář. Nikomu to není více líto než mě, protože jsem velký fanda Naruta, ale toto anime začíná upadat. Příběh je pořád skvělý, ale za to vděčíme manze. Díly anime jsou poslední dobou vyplněny flashbacky, fillery, opakováním scén atd. Prostě to co máte v manze přečteno za 2 minuty se vám snaží natáhnout, seč to jen jde, do 20 minut, někdy úmorné nudy. Jeden díl byl vyloženě poskladaný z flashbacků a to se mi opravdu nelíbí. Shippuuden je dospělejší pokračování plné drsnějších záporňáků, drsnějších soubojů a i naše postavy nám nějak zdrsněly, ale po pravdě... co by byl Naruto Shippuuden bez původní série Naruto. Neustále vás k tomu táhne poutavý příběh, ale jen ten nestačí, když je špatně servírován. S lítostí ubírám jednu * a doufám, že nebudu muset ubrat další... ()

Hromino 

všechny recenze uživatele

Definitivní transformace z pohádkověji laděného prvního Naruta na více dospělejší, napínavější a temnější pokračování. Aneb smrti bolí více, souboje ještě více navyšují divákovo hladovění po dalších epizodách a při monumentální hudbě s působivými chorály mi občas naskakuje husí kůže. Že se z ubulené Sakury stane schopná a umírněnější kunoiči - to bylo moje tajné přání už od prvních epizod, co jsem tuhle fúrii poznal, a proto se mi náramně ulevilo, když se vyplnilo. Přihoďte k tomu ještě zajímavé nové postavy, napínavý děj slibující díky Akacuki náležitě vyvedené zvraty a máte pokračování už tak velmi dobrého seriálu, které nejen že na svého předchůdce více než důstojně navázal, ale v lecčem jej i předčil. ()

Reklama

karlik4801 

všechny recenze uživatele

"Menšího" Naruta jsem si vychvaloval více, více mě bavil. Hodně tomu je i u Shippūdenu, ale s jedním velkým problémem. Stala se z toho menší hloupost. Pánovi co vymýšlí příběh mangy došly nápady a rozhodl se všechny pozabíjet a poté oživit a poté zase pozabíjet, to mi ani do anime nedává velikou logiku a jde to kolem mě. Brzy jsem přestal seriál sledovat a jen někdy nějaký díl zkouknul a hned jsem věděl že kvalita hodně klesla. Škoda, od pokračování jsem čekal opravdu více. Začátek parádní - další kapitoly zničily celý dojem seriálu. ()

XdanteX 

všechny recenze uživatele

!!!VĚTŠÍ ZLO NEŽ-LI FILLERY JSOU UŽ JEN ZLOČINNÍ TVŮRCI TOHOHLE POŘADU!!! Oproti původnímu Narutovi je tu mnohem více zvratových překvapení. Už to není toliko pohádkové ale co naplat. Vtipností už to taky není ono. Pro skalní fanoušky může být taky ale nepřekousnutelné v poslední době to kolik zařazují fillerů....jejich počet a kvalita jsou hodně na hraně a neuvěřitelně to brzdí hlavní děj. Zdá se mi dokonce jakoby se přímo úměrně natahování čekání na hlavní dějovou linku zvětšovalo. Zatímco čtenáři mangy která vychází podstatně přímější cestou jsou již někde skoro rok (v dějové lince) popředu tak diváci anime začínají být pomalu ale jistě nelidsky mučeni čekáním na to kdy už ty zatracené fillery skončí! EDIT: Měním hodnocení. Hlavní úlohu v tom mají fillery a taky fakt (z 20ti dílů je 15 fillerů, 3 díly flashbacků a 2 díly skutečného děje)...že po Peinově smrti se z toho stala neskutečně patetická sračka....hero-fráze pro vymyté mozky a furt to samé dokola...hodně slziček...hodně předhánění se v tom kolik stovek jutsu kdo umí a čím je kdo zneutralizuje aby se zjistilo že existujou další stovka ultimátních jutsu ("HEJ! Já umím se svým psem vyvolat malé větrnné tornádo" "Hej já umím vytvořit chakrou z ničeho další planetu a seslat ji pouhou myšlenkou na Zemi že při dopadu vyvolá výbuch o síle 10ti jaderných bomb" "ok")..... Nejhorší na tom je to trap-no-jutsu...hrozně zkažené anime...Z jednoho nejvlivnějších ne-li nejslavnějších anime se stal předobraz toho jak by to nemělo nikdy vypadat. Tvůrce a producenty bych strašně rád nakopal do xichtu. Sláva že na netu existujou guidy na to jak se dívat na seriál bez fillerů. ()

Voorhees 

všechny recenze uživatele

Na Naruto jsem koukal už v deseti kdy jsem o existenci Shippudenů neměl ponětí. A teď po létech jsem je poctivě většinu shlédl. Prohlubuje se tu zápletka původních 220 dílů. Objevuje se víc postav a víc se seznamujeme s celým kontinentem a historií nindžů. Souboje jsou krutější a brutálnější, postavy jsou starší a záporáci jsou neskutečně BADASS. Dialogy už se tu tak zbytečně nenatahujou jako v původním Narutovi a souboje jsou sice delší, ale epičtější a bohatší na techniky. Soundtrack který přesahuje 3 hodiny poslouchám docela pravidelně a celý a musim říct, že je naprosto úžasnej. Často 5 hvězdiček nedávám, ale anime kde je takhle moc naprosto (většinou :D ) originálních postav s originálními propracovanými příběhy, technikami, vesnicemi a všechno si podle mě nic jiného nezaslouží. Lidé rádi peskujou na lidi co koukaj na Naruta a celkově Anime, že je to "kravina" pro děti(chlapík co trhá lidem orgány aby žil dýl neni pro děti) a pak dávaj Shrekovi a Hledá se nemo 5 hvězdiček, ale to je trochu off topic. Každopádně je to moje nejoblíbenější Anime a rozohdně si nezaslouží veliké opovržení. I když ty filery mimo ty s Kakashim mě neskutečně serou! ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • K 9.8.2017 obsahoval seriál 219 fillerov (dielov, v ktorých sa dej nikam neposunie) čo je takmer polovica celého seriálu. (Koonix)
  • V původní manze i v anime preferuje Sasuke hmaty pro levou ruku. Například když používá Chidori, tak pouze levou rukou, zatímco Kakashi, který ho tuto techniku naučil, používá pravou ruku. Lze si však všimnout, že Sasuke má pouzdro na zbraň na své pravé noze a při psaní písemky v první části „Chuuninské zkoušky“ používá pravou ruku. [Zdroj: konoha.cz] (Velorahex)
  • Od této epizody je seriál v rozlišení 16:9. (CarnTheNunya)

Reklama

Reklama