Reklama

Reklama

Naruto: Šippúden

(seriál)
  • Japonsko ナルト 疾風伝 (více)
Trailer
Japonsko, (2007–2017), 200 h (Minutáž: 24 min)

Předloha:

Masaši Kišimoto (komiks)

Hrají:

Džunko Takeuči, Noriaki Sugijama, Nana Mizuki, Romi Paku, Akeno Watanabe, Akio Ócuka, Acuko Tanaka, Džúróta Kosugi, Ikue Ótani, Jú Asakawa, Júsuke Kamidži (více)
(další profese)

Epizody(500)

Obsahy(1)

Seriál se odehrává dva a půl roku po odchodu Naruta z Konohy. Náš hlavní hrdina zmoudřel a pomalu si začíná získávat přátele. Tým 7 získá náhradního člena za Sasukeho a pokusí se ho dostat ze spárů Orochimara a následně organizace Akatsuki. Podaří se jim Sasukeho zachránit nebo bude dokonce válka ninjů? Bude Sasukemu stačit pomsta nebo bude schopen zajít dále? (Negticek)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (220)

Hitman_47 

všechny recenze uživatele

Po 41. dílu nemůžu jinak, než 5*....Naruto Shippuuden je celé dospělejší, má nabušený soundtrack a zatím se jedná o nekompromisní náser.....mé hodnocení se může v průběhu vysílání změnit (pokud přibude dalších přes 100dílů odfláknutých a debilních fillerů, tak už opravdu dávit budu). UPDATE: Nyní už máme venku celkem 114 epizod a i přes fillery nemohu snížit hodnocení (jelikož teď už se na jejich scénářích očividně pracovalo a i animátoři se celkem snažily). A navíc se nám to začíná pěkně rozjíždět, takže GO GO GO! ()

Blacki 

všechny recenze uživatele

Moje druhé nejoblíbenější anime. Oproti první řadě (pokud se tomu tak dá říci) se mi Shippuden líbí mnohem více, asi díky tomu, že jsou všichni starší, mají nové techniky a celkově mi příběh přijde více dospělejší. Fillery se samozřejmě vyskytují, ale i tak si myslím, že to seriálu příliš neubírá. Baví mě a to mi stačí. ()

Reklama

baiskon108 

všechny recenze uživatele

Ninžovský shounen epos! Fillerová vycpávka je sice opravdu strašná, ale co se týče hlavní dějové linie – je úžasná. Samozřejmě musím zmínit organizaci Akatsuki! Zjevují se ti nejlepší zločinci, co se v Naruto světě zatím ukázali a nejvíce mě poznamenal jejich vůdce – PAIN. Postavy jako je tato přímo zbožňuju, protože nejsou tak trapně černobílé, jak nám zločince a hrdiny většinou lidé předhazují. Je prostě tak diskutabilní, ale právě proto, že se nad ním tak zamýšlím, je pro mě důkaz, že je to velmi propracovaná postava. A Painův souboj s Jiraiyou je prostě to nejvíc, co v samotném anime je! Skrytá Deštná vesnice měla tak zvláštní a depresivní atmosféru a samotný souboj v sobě měl všechno – přes ultimátní techniky a promyšlené taktiky boje až po správné míchání naděje s beznadějí (spoiler: poustevník dostal opravdu tu nejhrdinštější smrt). Nadcházející Painův boj s Narutem byl také perfektní a následovný dialog Naruta a Nagata o docílení míru byl vážně nezapomenutelný. Ale pak přišel další příběhový arc s válkou, která působí v příběhu jaksi navíc a zbytečně. Sice bylo celkem zajímavé znovu pozorovat mrtvé postavy v „Edo tensei“ (hlavně předchozí Hokagové) a ano, Madarův hlavní plán „Tsuki no Me“ měl taky něco do sebe, a nesmím zapomenout na epický souboj Guy vs. Madara – ale pořád tu byla nudná Zetsu armáda, přehnaně silný Naruto a nakonec představení nezajímavé Kaguyi, coby nejvetší záporačky, která tento arc definitivně zabila. Ale závěrem se konečně odehrál velmi očekávaný souboj Naruta a Sasukeho – a ten nezklamal. Díl pod jménem „Pečeť smíření“ mě vážně emocionálně dostal a beru ho nejen jako ukončení jejich souboje, ale i celého anime. Je toho vážně moc, co bych mohl vychválit (např. ještě Shikamarovu pomstu), tohle anime je sice mé první, ale i tak si myslím, že už nic lepšího být ani nemůže. Kishimoto se prostě překonal, sice bych chtěl ještě přídavek, ale když vidím navazující pokračování s Borutem, je mi jasné, že už je s pravým Narutem vážně šmytec a tuhle pitomost už neměli vůbec vytvářet. Naruto, změnil jsi hodně lidí. A změnil jsi i mě. ()

Hees 

všechny recenze uživatele

Naruto prvá séria skončila a druhá pokračuje až po nejakom čase keď viac postáv dospeje. Naruto Shippuden už nie je starý vtipný naruto. Druhá séria naruta je skôr temnejšia a vyspelejšia. Hudba niekedy nedosahuje podla mňa kvality prvej série. A fillery sú niekedy ešte horšie. Animácia v niektorých dieloch bola príšerná. Ale to je tak všetko čo sa dá druhej sérii vytknúť. Ostatné je výborné a napriek mojej kritike môžem povedať, že tie lepšie diely (ktorých je celkom dosť) sú na vysokej úrovni lepšej ako samotná prvá séria. Aby som ešte dodal openingy sú v druhej sérii lepšie (možno aj endingy). ()

Andrew_Deer 

všechny recenze uživatele

Největším mínusem celé série je jednoznačně málo Temari. :) Ne, vážně, je odporné, že vše už je jen Naruto a Sasuke a ostatní postavy jsou ponožky s dírou na palci: Vyhodit, nebo použít ve chvíli nouze. Pochybuju, že se někdy dozvíme něco víc o vedlejších postavách. Ach jo, jakýs to měl, Kishimoto, potenciál, dokud ses na ostatní nevy*ral.... I přesto 4*. ()

Galerie (1 539)

Zajímavosti (22)

  • Když Naruto v 73. díle trénuje s Kakashim přesekávání vodopádu, Kakashi řekne, že "vás deset" (klonů s Narutem) na to akorát tak stačí. Je jich ale jedenáct. (Voorhees)
  • Technika Saie, Ninpō: Chōjū Giga (Nindža umění: Kresby imitací velkých zvířat), je narážka na předchůdce mangy z 12. století Chōjū-jinbutsu-giga. Na svitcích najdeme zvířátka, která jsou poněkud větší než obvykle, mají lidské vlastnosti a jsou zachyceny při činnostech tehdejšího obyvatelstva Japonska. (3T)

Reklama

Reklama