Reklama

Reklama

Dlouho hledaný syn

(TV film)
  • Česko Ztraceni na moři (více)

Obsahy(1)

Dramatický příběh ženy, která před lety ztratila v bouři manžela a čtyřletého syna, natočil v americko-německé koprodukci režisér Brian Trenchard-Smith. Kristen, která se ani po čtrnácti letech nedokázala s tragédií vyrovnat, na návštěvě u přátel při promítání videa z prázdnin zjistí, že syn i manžel žijí. Naaranžovaná nehoda člunu měla zakrýt únos syna, který netuší, co se stalo. Šokovaná žena musí sebrat všechny síly, aby získala zpět své dítě a postavila se bývalému manželovi dřív, než oba znovu zmizí. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (19)

Smok 

všechny recenze uživatele

Absolútne prvoplánové citové dojenie diváka na základe únosu syna otcom a trpiacej hľadajúcej matky je vhodné tak akurát do telenovely a na mňa absolútne nefungovalo. Prirátajme ku tomu zovšadiaľ kričiacu lacnú "deutschlandsproduktion" na úrovni 132. dielu Komisára Rexa, plno nelogickostí a slabučkých hereckých výkonov, tak ani moc neviem za čo dávam hviezdicu... ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Matka hledající ztraceného syna o jak dojemné…Nebudu se dále posmívat tomuhle provařenému tématu, protože filmu jako celku se musí smát snad každý. Nelogický scénář je do očí bijící a to nemusíte být ani moc zdatným pozorovatelem. Chtěl bych vidět, jakby putování zdrcené ženy mohlo jít jako po másle atd. Tvůrci se snažili trochu obměkčit srdce diváků a divaček dojemným příběhem, ale na mne moc velký dojem neudělali. Děj samotný za moc nestojí, ale musím pochválit výběr nádherného prostředí. Právě tímto si mě alespoň trošičku získali na svou stranu, stejně jako výběrem pohledné herečky, která byla místy k sežrání. Konec byl opravdu stupidní, jak už v podobných filmech bývá zvykem. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Och aké predvídateľné, nezachráni to ani nie moc pekná Gabrielle Anwar ktorá je takmer celý film bez podprsenky...trápna krimi romanca, ktorá je prehliadná ako jedna časť telenovely... ()

kolemjdouc 

všechny recenze uživatele

jednoduchý scénář ale dobrý ústřední motiv.Dlouhá cesta ke shledání nešťastné mámy se synem.Nízký rozpočet a neznámí herci se na tom zřejmě nepodepsali nejlépe. ()

drankeryth 

všechny recenze uživatele

To bola teda slabota, ako pouzity caj na dalsiu davku. Nemalo to ziadnu esenciu zaujatosti deja filmu a vlieklo sa to slimacim tempom, ktore bolo len obcas zaujimave, ale to len fakt v nepatrnych zableskoch. Film stvoreny na nedelne popoludnie pre ludi, ktory tiez nepohrdnu telenovelami. ()

RetroMan 

všechny recenze uživatele

Pěkný námět, ačkoli nereálný. Ten film má mnoho chyb, ale když jsem se nechal vtáhnout do děje a pocitů matky, hledajíc svého syna, tak jsem si u filmu příjemně odpočinul. ()

Vots 

všechny recenze uživatele

Na jedno shlédnutí celkem fajn, podruhé bych se u toho unudila. Škoda, celkem pěkný námět, ale málo využitý. ()

klichem odpad!

všechny recenze uživatele

Odporný film, ktorý nie je vôbec vysielatelný. Všetky scény vyzerajú ako z B-čkového nemeckého TV seriálu. trápny výkon na aké som pri Gabrielle Anwar už zvyknutá. Jej nepríjemné vystupovanie a trápne herecké výkony nezachránila ani roztomilá tvárička Chace Crawforda. ()

COLLY 

všechny recenze uživatele

mlady si pamata co ho naucila jeho matka ked bol este mensi, ale nepamata si ako vyzerala...a este povie pamatam si mamu, bola nadherna...a cumi na nu...no to me podrz....prepracovany scenar ...davam jednu hviezdicku za pekne caribske prostredie ()

Reklama

Reklama