Reklama

Reklama

Kiwi!

(studentský film)
Krátkometrážní / Animovaný
USA, 2006, 3 min

Režie:

Dony Permedi

Obsahy(1)

Nelietavé kiwi ťahá za sebou na lane s veľkou námahou strom, ktorý chce pripevniť o útes. Keď tak urobí, je už na útese dosť stromov na to, aby si mohlo splniť svoj veľký sen. (curunir)

Diskuze

Dan9K

Dan9K (hodnocení, recenze)

Mě stejně nepřestane fascinovat ta náročnost zdejších uživatelů, kteří by chtěli od jednoho nebohého studenta, co má geniální nápad, aby své dílko zpracoval jako v Pixaru. To je fakt absurdní. Je vidět, že vůbec netuší, jak těžký je udělat animovaný film.

Uživatel Dan9K smazal svůj příspěvek.

CheGuevara

CheGuevara (hodnocení, recenze)

hirnlego: ... v němém úžasu jsem na to podíval potřetí a nemohl jsem uvěřit vlastním očím. Tomuhle originálnímu dílu, který mě napotřetí vzal za srdce, jsem opravdu dal výslednou jednu hvězdičku? Rychle dílo přehodnocuji a hluboce se omlouvám předně tvůrcům, kteří za moji zabedněnost opravdu nemohou. Dostatečným pokáním a důkazem mé omezenosti budiž původní znění mého pošetilého a naprosto mimo komentáře. PS: Znova jsem se na to podíval jenom kvůli tobě a objevil tolik skrytý poklad. Merci.

"Tenhle krátký animák mě irituje ze všeho nejvíc svojí fádností. Kiwi ! prostě nemá čím zaujmout a jeho konvenční a rádoby vtipný příběh toho moc nenabídne. Připočteme-li k tomu i bídnou animaci není nad čím jásat. Ještěže to trvalo tři minuty, některé okamžiky jsou jednoduše k nepřečkání."

hirnlego

hirnlego (hodnocení, recenze)

čegevaro, zase plkáš kraviny - ten příběh nemá být vtipný - to jen forma se tak tváří - nejspíš aby autora profesoři u zkoušky neposlali k psychologovi kvůli depresivnímu filmovému vyjadřování již v útlém věku. Pochopils vůbec, o čem to je? Vždyť je to tak primitivní...

halmůr: samozřejmě může a stalo se

Reklama

Reklama