Reklama

Reklama

Za roky, čo uplynuli od tragédie, ktorú spôsobil monštrózny krokodíl, sa ospalé mestečko pri jazere príliš nezmenilo. Nový miestny šerif James Riley (John Schneider) však legendu oživí, keď jedného dňa z člna krokodíl stiahne do vody jedného výskumníka. Do mestečka pricestuje newyorská paleontologička Emma Warnerová (Sarah Lafleurová), s ktorou šerif kedysi prežil búrlivú romancu, aby tieto tvrdenia vyvrátila alebo potvrdila. Spoločne idú k jazeru, kde Emma nájde odtrhnutú hlavu nezvestného muža. Cestou späť sa zastavia u bláznivej starej ochrankyne zvierat Sadie Bickermanovej (Cloris Leachmanová), ktorá odmieta akékoľvek ich výstrahy. Šerif s Emmou už mieria k mestu, keď ich loď napadne obrovský krokodíl, ktorá zničí šerifov čln. Čoskoro zistia, že ich nenapadol iba jeden gigantický krokodíl, ale dokonca štvorica nenažraných monštier, ktoré už stačili naklásť gigantické krokodílie vajcia... (TV JOJ)

(více)

Recenze (101)

T2 odpad!

všechny recenze uživatele

Rozpočet $2miliónyTržby za predaj DVD v USA $2,930,367 //počet predaných kusov 161,835║ Nečakal som zázraky ale toto je taký katastrofálny otras až hrôza, vrcholová amatérčina. /0%/ ()

Viktooorka 

všechny recenze uživatele

ano můžu v klidu říct, že tento film doporučuji, pokud si chcete udělat debordelizaci v pokoji :) stihla jsem si uklidit spodní prádlo a složit věci do skříně,.. urovnala jsem si všechny papíry, tužky a všemožné nesmysly, které se mi válely na stole, .. uklidila jsem si i všechny filmy, co mi ležely u dvd.. a jako perličku jsem se stihla odlíčit a nalakovat nehty.. a nic z toho mi nebránilo mýmu požitku z tohoto filmu :) kdyby měl tento film o něco vyšší rozpočet a mohl si dovolit udělat "živějšího" krokouše a trošku lépe propracovanější scénař.. dosáhl by třeba i na dvě hvězdy :-D jednu jen za vtipnou scénu s nohou.. barbí co se ho snažila umlátit časákem.. a nádhernou vlčici .. jóó a ještě představitel šerifa byl velkej sympaťak.. za něho taky :) jinak máš smůlu jezero 2 :) ()

tron 

všechny recenze uživatele

Je dosť zvláštne, že tento film existuje, pretože Minerova jednotka (až na pár sviežich drobností) neohúrila, nestala sa kultovým hororom a nezarobila veľa peňazí. Napriek tomu nejakej múdrej štúdiovej hlave pomazanej napadlo spraviť sequel. A tak sa aj stalo. Zbytočnej televíznej dvojke však mnohé negatíva (nechcená vtipnosť v scénach, ktoré boli tvorcami myslené smrteľne vážne alebo nezmyselné jednanie ako ľudí, tak krokodílov) odpustíme, lebo je to vlastne taká milá, neškodná blbosť. Nedá sa na ňu hnevať, hoci by ste možno aj radi. Takže ak máte v obľube mútne stojaté vody, v ktorých niečo nebezpečné pláva, úplne znechutení by ste byť nemali / nemuseli. Ale na najlepšie kroko-horory Jazero 2 nemá. Ani omylom. ()

obitus 

všechny recenze uživatele

Už dlouho jsem neviděl tak zoufale nezábavný zvířecí horror. Nuda dýchá z každé vteřiny a oporu nachází jak v absolutně neoriginálním příběhu tak v postavách, které dávají slovu "šablonovitost" naprosto nový rozměr. O to víc zamrzí, že jde o pokračování naprosto skvělého zvířecího béčka. Ruce i oči pryč, tahle nuďárna si nezaslouží existovat. ()

Gilmour93 

všechny recenze uživatele

Tak jak amatérismus vždycky kráčí ruku v ruce s nadšením, může se pokusit žánrová rouška komedie zakrýt monumentální technické nedostatky. Tady se to podařilo tak napůl a protože autor nezapomněl na nezbytnou nutnost těchto filmů ukázat prsa, přihazuji navíc jednu pěticípou zmáčenou krokodýlími slzami smíchu nad speciálními efekty a do očí bijícími nesmysly. A vězte, že takový skok z lodi do zakaleného brčálu a následný podvodní záběr pořízený v chlorovaném bazénu jsou jen špičkou ledovce, číhajícího na váš Titanic filmového vkusu.. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Prvá časť bola celkom podarený béčkový horror o vraždiacom krokodýlovi, ktorý vyčíňal v horskom jazere Lake Placid v Maine. Hlavnú úlohu tam stvárnil Bill Pullman. Dal som tomu tri hviezdičky. "Jazero 2" bolo natočené až osem rokov po uvedením pôvodného snímku. Zmenil sa režisér, znížil sa rozpočet, namiesto známeho Billa Pullmana tu je bezvýznamný John Schneider, krokodýl je príšerne digitálny, scénar je maximálne prostoduchý. Návrat ku jazeru Lake Placid bol nudný. * ()

petero 

všechny recenze uživatele

Pokračovanie priemerného Lake Placid nedosahuje ani zďaleka kvalít jednotky a ani nie je tak blbé aby bolo zábavné, no zato triky sú úbohé tak že pochybujem že na ne vynaložili čo i len dolár. ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Někdo zoufale netalentovaný a prudce neschopný našel v kopírce zapomenutý scénář k Lake Placid, na každé druhé stránce navíc místo textu bylo otištěno holé pozadí (tedy prdel). Nálezce neváhal a natočil "Lake Placid 2". Na veřejných záchodcích odchytil bandu nejnesympatičtějších neherců jaké potkal, tvorbu speciálních efektů svěřil své tříleté neteři, popadl fotoaparát opatřený možností nahrávat delší časové úseky a stvořil... cosi. Jednička fungovala na solidním obsazení, sympatickém nadhledu a dobrých hláškách - žádné veledílo, ale bavila jsem se. Dvojka mě od začátku nutila mít zamyšlený výraz: je to vtip, je to míněno vážně? Napětí nulové, humor - byl tam nějaký?, zábava žádná. Po půlhodině můj prstík nahmatal červený čudlík ovladače a stisknutím mě uchránil dalších zážitků. Hvězdička jde na vrub zanedbatelné možnosti, že zbytek filmu nebyl tak nablblý a třeba z té kupky hnoje vyrostl alespoň plevel. 10% ()

darkrobyk 

všechny recenze uživatele

Když místo kolegy zachráníte jen jeho ruku a nohu, je něco špatně. Dvojka Jezera je samozřejmě slabý odvar jedničky, což není nic divného. Nejvíce se ale na filmu podepsal nízký rozpočet, což postihlo především krokodýly. Pokud nebyla použita věrohodnější maketa, tak nejlevnější pixely predátory zcela zazdily. V jedničce se o krokodýly starala stará paní Dolores Bickermanová. V pokračování je nezvěstná a nahradila ji její sestra Sadie. Krokodýli se stali jejími dětmi a neváhá jim naservírovat kohokoliv, kdo se jí namane. Stačí jen říci - pojď se podívat na okounky....a je to! V první oběti je nalezen podivný zub, a tak sem přijíždí paleontoložka z NY, které se potřeboval šéf na čas zbavit, aby zjistila, komu patří. Nu a pak už jen krokodýli žerou jednu postavu za druhou a divák samozřejmě uhádne, kdo by mohl přežít. Nebýt mizerných triků, mohla by to být pěkná řezničina. Místy vtipné, místy trapné. Na jedno podívání, proč ne. A pro osvěžení jsou zde koupající se prsatky. p.s. obsah od TV JOJ je naprostý blábol. ()

sheen 

všechny recenze uživatele

Oproti prvnímu dílu, je to špatný vtip. Špatní herci, špatné triky, nuda. Alespoń, že tam byly na začátku takové dvě pěkné dívčiny nahoře bez:) ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

"A co když nás chytí?" Ještě jsem nikdy neprchal před krokodýlem, ale na tuhle otázku, alespoň doufám, znám odpověď. Když už vás dohání, musíte co nejrychleji říct: Cukr, káva, limonáda, čaj, rum, bum!" a rychle se otočit. Ono je to totiž přirozeně hravé zvířátko a v tu ránu zkoprní a ani se nehne. Nechce totiž prohrát! A pokud jste někdy viděli krokodýla v zoo, musí vám být jasně, že je v tom vážně dobrý. Chcete-li však přežít, nesmíte v žádném případě hrát dál, už byste nestačili říct ani Cu... Naštěstí jsou však strašně důvěřiví, čili si stačí trochu zapodvádět a prohlásit, že jste viděli jak pohnul nožičkou. Nebude se vůbec bránit a půjde, byť trochu posmutnělý, na start a otočí se k vám zády. Co pak musíte udělat, je vám doufám jasné? Tenhle návod je samosebou pičovina, stejně jako dvojka Jezera. Upozorňuji na tuto skutečnost z jednoho prostého důvodu, údajně čtou komentáře na ČSFD i děti a nerad bych jim tedy způsobil nějakou újmu. Tedy ještě jednou, pro jistotu zvýrazněně: Děcka, je to pičovina!!! ()

klerik 

všechny recenze uživatele

Jednotka je v podstate moja srdcovka. Pokračovanie je značne hlúpe. Kvitujem hneď niekoľko pekných ženských pŕs, primerané množstvo mordov, snahu o krvavosť (ktorú však zhadzujú slabé triky). Zabíjanie je dosť rutinné, bez nápadu, postavy sa správajú hlúpo. Dávam dve, alebo je tu aj príšerná trojka. Ak chcete hlúpy film o krokodíloch, ktorý však má niečo do seba, skúste radšej KRVAVÚ LAGÚNU. Ak chcete niečo dobré, tak PRIMEVAL alebo ROGUE... ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Klasický příklad toho, jak může dopadnout parodie na parodii - tedy nijak slavně. Opět se vracíme k Lake Placid, kde řádí lidožravý krokodýl. Místní šerif však zpočátku problémy neřeší, dokonce se jim vysmívá, než však přijede inspekce z hlavního města, vedená jeho bývalou manželkou. Navíc jejich syn se zamiloval do dívky trampů, kteří sem přikvačili, a následuje ji také k jezeru. Proto bude nutné nejen rychle zasáhnout, ale i zjistit původ, odkud krokodýli pocházejí. Už první filmový díl si nebral hororové poučky až tak vážně a zkusil sem tam neotřelý humor, který se vyplatil. Tentokrát však jde spíše o trapné pokusy celkem nevtipné, navíc končící jen u toho, že krokodýl ty zlé sežere a hodní přežijí. Čímž sám bere doslova a vážně jednu z hororových pouček. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Dvojka je v porovnání se svým předchůdcem o dost slabší. Především pak co se po vizuální stránce týká. Krokodýli vypadají moc uměle a jejich útoky vypadají opravdu směšně. Po dějové stránce se tu dá najít několik dobře promyšlených věcí, ale těch je opravdu jako šafránu. Herecké výkony jsou místy tragické, ale hraje tu několik pěkných holek, takže je na co se dívat. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Film je v podstatě strašná blbost, ale občas se povede, že některá blbost je natočena tak nějak zvláštním způsobem, že mi vůbec nevadí na to koukat, nijak mě to nenudí, neprudí a napadne mě, že bych to časem i sjel znovu. To je případ Jezera 2. Dějově, zápletkou, herecky, konverzačně, postavově, logickou (ne)posloupností, trikově, prostě celkově, kravina. Ale zábavná kravina. Ač provedením otřesní, digitální krokodýli mě docela bavili, stejně tak i šerif, nezvykle podaná postava. ()

kajda.l 

všechny recenze uživatele

Může divák chtít více od "céčkového" komediálního hororu, než to, co nám nabídlo Jezero 2??..myslím, že ani ne..a to že dávka zábavy, je vskutku veliká. Posuďte sami, film je přímo prošpikovaný velmi suchými hláškami, které pobaví, krásné modelky, které sice vůbec neumí hrát, nám ukáží své krásné vnady(což chlapa potěší) a jako bonus, asi desetimetrový gumový (nafukovací) krokouš a navíc úděsné triky. Pokud se vám to zdá málo(vyhněte se tomu), všem ostatním přeji skvělou zábavu(nasmějete se dosytosti). ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Hodně slabosti donesl tenhle film, hodně klesl na kvalitě ale moje pozornost zůstalo dostatečně spokojená a já jsem v celku spokojený doufám že příště se hodně zlepší. ()

matestlust odpad!

všechny recenze uživatele

Totální sračkeřina!Herci,kterým nevěříte ani přirození mezi nohama,triky,které jsou tak strašné,že se vám chce brečet,po celý film prakticky jen kroutíte hlavou a říkáte si,zda takovouhle blbost měli tvůrci vůbec za potřebí,zvlášť když jde o pokus navodit na úspěšný první díl.Tohle je vážně provar!!! ()

Reklama

Reklama