Reklama

Reklama

Nina, její přítel Martin, Clemens, jeho přítelkyně Alex a Mona jsou nejlepší přátelé už od dětství. Na jejich středoškolském promočním dni všichni dostanou stejnou sms s textem: “Do tří dnů zemřeš!”. Samozřejmě si myslí, že se jedná jen o hloupý žert od jejich kamaráda Patricka. Až když je Martin nalezen mrtvý v jezeře, uvědomí si, že jim hrozí opravdové nebezpečí. (Negatif)

(více)

Recenze (31)

J*A*S*M 

všechny recenze uživatele

Dosti marnej slasher od našich jižních sousedů. Extrémně nenápaditá vykradačka všeho možnýho, sice obstojně řemeslně zvládnutá, avšak takto strašný děj by nebyl lehce sledovatelný ani ve špičkovém technickém provedení. K čemuž má tento film stejně ještě dost daleko. Těžko říct, komu by se In 3 Tagen bist du tot mohlo líbit. Možná tak dětem okolo 10 let, pro něž to bude první horor v životě. ()

hirnlego odpad!

všechny recenze uživatele

Sprostá vykrádačka Tajemství loňského léta s nulovou atmosférou a maximálně jednou trochu povedenou scénou s akvárkem ("vrah je kapr" - redbule, dík!). Extrem langweilig, extrem Scheißerei. ()

LIVINGDEAD 

všechny recenze uživatele

Skvělé herecké výkony, perfektní kamera, nádherné barvy....je vidět, že horroroví antikristi na csfd opět nepochopili dobrý horror, který se stal v Rakousku "HITEM"! Ale jak jsem se již poučil, tady nelze nic jiného očekávat. Jen pro zajímavost : www.Filmweb.pl : 5,32/10 www.IMDB.com : 5,3/10 http://www.cineman.ch: 3,2/5 http://blog.sharebus.com : 5,6/10 http://profile.myspace.com 92% JAK JE VIDÉT, VŠUDE JE HODNOCEN FILM NAD 50% !!!!! A NAVÍC FILM DOSTAL OCENĚNÍ : AWARDS 2006 Undine Awards, Austria Beste Filmdebütantin (Sabrina Reiter) - winner ()

EvilPhoEniX 

všechny recenze uživatele

Ach Jo je to škoda.. Ale můj První Horor od našich sousedů skrz mě neprošel.. Fakt ne.. Za celý film se mi líbila jen vražda v Akvárku. Uvítal bych vyšší bodycount.. Pak bych neviděl problém dát i 4*..Uvidíme, jak dopadne Dvojka.. Vidím to určitě lépe :) ()

Shit 

všechny recenze uživatele

Docela slušná vyvražďovačka na motivy loňskýho léta, kde hlavně potěší docela mrazivý prostředí a zase naopak moc nepotěší stupidní pointa, ale v rámci slasherů to je dobrý a zábavný ()

George Stobbart 

všechny recenze uživatele

Partia priateľov dostane po maturite záhadnú sms s tým, že do troch dní zomrú. Berú to iba ako blbý vtip, no keď jedného z nich naozaj nájdu mŕtveho, zisťujú, že na tom asi niečo bude... Čo však majú spoločné na to, aby ich niekto chcel zabiť? To divák tohto rakúskeho slasheru postupne zistí. Hoci ide vlastne "iba" o ďalšiu variáciu na "I Know What You Did Last Summer" a podobné kúsky, mne sa tento horor veľmi páčil a zaujal ma, či už dejom, hercami, peknými vraždami, slušnou atmosférou a tiež nezvyklým rakúskym prostredím, takže to na mňa celkovo zapôsobilo podobne osviežujúco ako svojho času "Fritt Vilt". ()

*CARNIFEX* 

všechny recenze uživatele

Skupinka študentov sa po úspešnom ukončení maturitnej skúšky rozhodne pre večernú párty. Zmiznutie jedného z partie kamarátov a následné doručené sms s textom: "Do troch dní umrieš" sa stávajú predzvesťou, že tento večer nedopadne ako by si priali. Príčinou vyčíňania sériového vraha je spoločná, temná minulosť spolužiakov. Napriek tomu, že sa nejedná o najhorší horor, ktorý sa dá v slabej chvíľke pozrieť, ide o trilión krát obohraný štýl "teen" vyvražďovačiek na priemernej úrovni - 50%. ()

Ony 

všechny recenze uživatele

Příšerný film, který jsem pochopila jako moderní variaci na pohádky s vodníkem. Minimálně pro jeden joke (policejní auto v pravou chvíli), scénu s akváriem a romantiku závěrečných titulků ho však nemohu úplně zatratit. ()

paascha 

všechny recenze uživatele

filmy tohoto druhu můžou vystoupit ze šedi žánru pouze dvěma způsoby. Buď krásou nahých hereček nebo brutalitou krvavých masakrů. Ani jedno se nekonalo, pouze další killing trapných smrádků ()

PetrPan 

všechny recenze uživatele

Tuctový slasher s jednou až dvěma vydařenějšími scénami. Nepřekvapivě trapné finále je pak tečkou dost nudného horůrku našich sousedů. ()

Slarque 

všechny recenze uživatele

Asi tu budu výjimka, ale mně se tenhle rakouský slasher celkem líbil. Lehce zábavný film sice zhusta připomíná test ve stylu z jakého filmu jsme ukradli tohle?, ale překvapivě to všechno dohromady funguje. ()

eraserhead666 

všechny recenze uživatele

Taky vás trkla ta „záplava“ českých jmen v titulcích? On je to vlastně klasický neoriginální tuctový slasher, na němž je zajímavé hlavně to, že je rakouský. On se sice strašně snaží vypadat americky, ale ta „jinakost“ (čti neameričnost) z něj jde hodně cítit (např. v tom, že tam spousta postav úplně normálně a často kouří). Připadá mi to takové domáčtější, přirozenější. K tomu samozřejmě mnohem příjemnější, neokoukané a hezké postavy (Nina) :-). Problém je, že paradoxně v okamžiku, kdy začnou umírat lidé, to začne být nuda. Do té doby mě to i bavilo, od té doby čím dál méně. To pomalé vyprávěcí tempo v kombinaci se spoustou zbytečných záběrů, zabřednutím do neoriginality a klišovitosti a vzhledem k zápletce a příběhu neúměrně dlouhou stopáží je ubíjející, unavující a dost uspávající. Více práce tady má náhoda, než posloupná logičnost děje. Nechce se mi natvrdo napsat, že i když se to zpočátku nezdá, nakonec to je hodně okatá kopírka jistého známého filmu z devadesátých let. Jenže co prošlo v devadesátkách, v novém tisíciletí už moc neprojde. Vrah je v pohodě. Sympatický. Charismatický. Bydlí u nás vedle v baráku. ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Povedený horor se super námětem zajímavými herci, prostředí no jsem rád i za ty zajímavé vraždy hlavně v akváriu. ()

cunesk8 

všechny recenze uživatele

Dobrý slasher horor a k tomu ještě z Rakouska. Dobrá atmo, kamera i herci. Bavil jsem se dost dobře. Nechapu zdejší hodnocení. 70% ()

6thSun 

všechny recenze uživatele

Teen slashery já rád, škoda, že jich je dobrých tak bolavě maličko. Tento mezi povedené taky zrovna nepatří, ačkoli není úplně marný, nohy mu surově podráží utahanost a přílišná snaha o vážnou atmosféru (truchlící kamarádi a rodiče). Když sakra horor pro puberťáky (mezi které ve svých 33 letech stále patřím), tak prosím dynamiku a nadhled. Druhému dílu šanci přesto ještě dám... 40% ()

Terva 

všechny recenze uživatele

"Cokoliv dokáže Hollywood, dokážeme stejně dobře i my," jako by svým brutálním hororem, v Rakousku prvním svého druhu, vyzývavě říkali tvůrci. Tento hit projekcí na locarnském Piazza Grande ( 2006 ) kupí jednu děsivou scénu na druhou, a daří se mu tak proměnit jindy klidem prodchnutou, jako z pohlednice vystřiženou rakouskou krajinu v depozitář děsu a hrůzy......CITÁT. ()

Astaroth12 

všechny recenze uživatele

Hneď na začiatku som zistil že to nieje Americký film a to kôli nie moc sympatickým postavám a aj lacnému spracovaniu.Viacerým mladým ľudom prídu smsky a že do troch dní zomrú a berú to na ľahkú váhu a jasné že začnú zomierať.Znie to povedomé a to aj musí byť lebo pilier tohoto filmu sú známejšie snímky ako napr.viem čo ste robili minulé leto a to je len zlomka filmov ktoré tento film kopíruje.Čistý nefalšovaný Rakúsky brak.Jediné asi čo môžem pochváliť je prevedenie vrážd,tie sa podarili,V Pár momentoch bolo aj napätie.Príbeh nebol ničím zaujímavý a bol aj predvídateľný a ta koncová pointa bola z tých slabších,lebo ako plynul dej dalo sa to predvídať a keď to prišlo žiadne prekvapenie sa nekonalo.Táto časť mi nejako nesadla uvidím čo urobí jej pokračovanie. ()

jarkolar 

všechny recenze uživatele

Hm, klasický nepovedený vyvražďovák. Máme tu partu teenagerů, kteří sice uspěli u maturity, ale radosti si neužijí, protože je jim tak trochu neosobní formou sděleno, že jejich životy nebudou mít dlouhého trvání. Ti jsou kromě zamyšleníhodných rozhodnutí také tak hloupí, že příčina této šlamastiky jim dojde až po tom, co jich půlka umře. Vrah je pak bez šťávy a po odtajnění i těžko uveřitelnej. Nebylo by to ono, kdyby tu chyběl i hloupý policista, který tomu všemu samozřejmě nevěří a nic neudělá, dokud je pozdě a i potom je ve filmu jen pro nacházení mrtvol nebo zraněných. Vcelku nudný dění pak nezachrání ani ona jistota vražd, protože jejich frekvence je jeden mord za půl hodiny a to je při takhle nezáživným zbytku sakra málo. ()

Reklama

Reklama