Reklama

Reklama

Dlouhá bílá stopa

(seriál)
  • Polsko 3 + jedna
Rodinný / Sportovní
Československo / Polsko, 1982, 6 h 30 min (Minutáž: 30 min)

Režie:

Petr Tuček

Hrají:

Stanislav Aubrecht, Slávka Budínová, Libuše Geprtová, Jan Vágner, Karolina Ożgo, Vladimír Brabec, Radovan Lukavský, Regina Rázlová, Karel Augusta, Ilja Prachař, Svatopluk Matyáš, Gabriela Vránová (více)
(další profese)

Epizody(13)

Obsahy(1)

Inženýr Rutkowski (Stanisław Mikulski) a matka Rutkowska (Barbara Brylska) se rozvedli. Otec dostal práci v Československu na horách a vzal s sebou i dceru Jadwygu (Karolina Ożgo). Dívka se spřátelí se svými českými vrstevníky a zažívají mnoho zajímavých dobrodružství. Když přijde léto, matka pozve svou dceru na dovolenou u moře. Přidávají se k ní i přátelé z České republiky. (sator)

(více)

Recenze (9)

Idaho

všechny recenze uživatele

Z nějakého důvodu si pamatuji z celého seriálu jen scénu, jak tam běží nějaký kluk sněhem s protitetanovkou zabodnutou do zadnice… ()

triatlet 

všechny recenze uživatele

Povedený českopolský dětský seriál nejen o sportování, ale i o českopolském kamarádství, jedna z členek party byla tuším Polka. ()

Elden75 

všechny recenze uživatele

Seriál, který od roku 1984 u nás neběžel, při tom německé televize ho dávají skoro každý rok. O skocích na lyžích byl jen 1. díl, pak byly díly o vodním slalomu, ztracených běžkařích, pašerácích, výletu na Balt, filmovém natáčení kovbojky, motokrosu atd. Každý díl byl o něčem jiném, nechybělo napětí. Pro mě byl požitek vidět Karla Augustu, jak v kulatých lyžařských brýlích sjíždí na lyžích kopec, nebo vidět Petra Nárožného jako šéfa kuchyně a Jana Skopečka jako pytláka. ()

sator 

všechny recenze uživatele

*** Poslední repríza seriálu proběhla v roce 1984. Dle sdělení České televize je tento seriál z autorsko-právních důvodů nedostupný.*** ()

mupimup

všechny recenze uživatele

Věřili byste, že v jednom dílu tohohle průlomového seriálu jsem jako dítě účinkoval? Je mi jasné, že celou fanouškovskou megaobec zklamu, ale nemůžu jinak. Jako zainteresované hvězdě mi prostě není dovoleno tenhle majstrštyk hodnotit. ()

FeroFabus 

všechny recenze uživatele

Ten seriál běžel v televizi pouze dvakrát a to v roce 1982 a 1984. Nevím proč ho nikdy neopakovali, když se opakují všelijaké krávoviny a ještě větší se v dnešní době točí. Rád bych ho viděl znovu, na You Tube jsem našel jen ukázky. Možná bych ho dnes hodnotil jinak. Jen taková perlička - v tomto seriálu se sešli Vladimír Brabec(major Zeman) a Stanislaw Mikullski(kapitán Kloss). ()

Reklama

Reklama