James WiddoesScénář:
Dana Klein, Wendy Goldman, Barry Wernick, David Kohan, Christopher Vane, Max Mutchnick (více)Hudba:
Paul BuckleyHrají:
Sara Gilbert, Molly Stanton, Mark Linn-Baker, Melanie Griffith, Patricia Belcher, Nick Lachey, Steve Braun, Steve Talley, Brandon Quinn, Steve Howey, Sam Lloyd, James Widdoes, Mark Matkevich (více)Epizody(18)
Pilot (E01)
Fruit of the Lunatics (E02)
Treat Her Like a Lady (E03)
Twist of Fate (E04)
Really, It's the Thought That Counts (E05)
Model Student (E06)
Halloween Boo (E07)
Horse Sense (E08)
I Love You, You're Fired (E09)
Sister's Keeper (E10)
Musical Chairs (E11)
Blonde Ambition (E12)
Dancin' & Pantsin' (E13)
Sneaks and Geeks (E14)
When I Move, You Move (E15)
Housing Crisis (E16)
Himbo (E17)
Blast from the Past (E18)
Sitcom, ve kterém tvůrci zachycují rozdílnost dvou sester - dvojčat. Mitchee (Sara Gilbert) je ta chytrá a racionální, Farrah (Molly Stanton) je ta blonďatá a rozpustilá, trochu jako její matka (Melanie Griffith). Přesto, nebo právě proto se jejich rodiče rozhodnou přenechat jim řízení módního podniku. (j.o.j.o.)
Spoustu dílu jsem měl tu čest schlédnout a můžu s klidem říct že lepší průměr tedy 3*. Pohodový serial s dost vtipnými scénami a dobrým herecký obsazením který pobaví. ()
Vcelku pohodový seriál o dvouch střelených dvojčátek. Zatímco jedna je panovačná obchodnice, druhá zase slečinka pro každou kravinu. V seriálu hraje i Melanie Griffith, coby jejich seriálová matka. Je to spíše průměrný seriál, ale když Vás přepadne nuda dokáže zpříjemnit chvilky a občas i pobavit. ()
Po prvním dílu jsem toho prostě musel nechat. Seriál, který se tváří jako sitcom ale ve skutečnosti to je jedna velká nuda. U toho prvního dílu jsem se zasmál jen na začátku, pak už ne. Jediné, co je na tom fajn je vidět Leslie s TBBT někde jinde a jinak. ()
Lehký nadprůměr, který ale nemá šanci dostat se mezi současnou top sitcomovou produkci. Ale před odchodem do práce se na to rád podívám. - 65% ()
Po ránu při kávě... lepší než drátem do oka. Zajímavé vidět Leslie Winkle z Big Bang Theory v trochu jiné poloze. ()