Reklama

Reklama

Epizody(18)

Obsahy(1)

Sitcom, ve kterém tvůrci zachycují rozdílnost dvou sester - dvojčat. Mitchee (Sara Gilbert) je ta chytrá a racionální, Farrah (Molly Stanton) je ta blonďatá a rozpustilá, trochu jako její matka (Melanie Griffith). Přesto, nebo právě proto se jejich rodiče rozhodnou přenechat jim řízení módního podniku. (j.o.j.o.)

Recenze (5)

Arx 

všechny recenze uživatele

Vcelku pohodový seriál o dvouch střelených dvojčátek. Zatímco jedna je panovačná obchodnice, druhá zase slečinka pro každou kravinu. V seriálu hraje i Melanie Griffith, coby jejich seriálová matka. Je to spíše průměrný seriál, ale když Vás přepadne nuda dokáže zpříjemnit chvilky a občas i pobavit. ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Lehký nadprůměr, který ale nemá šanci dostat se mezi současnou top sitcomovou produkci. Ale před odchodem do práce se na to rád podívám. - 65% ()

filmmovier odpad!

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu jsem toho prostě musel nechat. Seriál, který se tváří jako sitcom ale ve skutečnosti to je jedna velká nuda. U toho prvního dílu jsem se zasmál jen na začátku, pak už ne. Jediné, co je na tom fajn je vidět Leslie s TBBT někde jinde a jinak. ()

tom.cube 

všechny recenze uživatele

Po ránu při kávě... lepší než drátem do oka. Zajímavé vidět Leslie Winkle z Big Bang Theory v trochu jiné poloze. ()

Agent008 

všechny recenze uživatele

Spoustu dílu jsem měl tu čest schlédnout a můžu s klidem říct že lepší průměr tedy 3*. Pohodový serial s dost vtipnými scénami a dobrým herecký obsazením který pobaví. ()

Reklama

Reklama