Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Britská komedie uvádí herce Martina Freemana (známe ho z filmu Stopařův průvodce po Galaxii) v roli televizního producenta, který pověří svého nespolehlivého kamaráda zdánlivě snadným úkolem. Má ukázat v jeho nepřítomnosti dům, který je na prodej, agentům z realitní kanceláře. Chris se samozřejmě obává, aby Bob, který celý den jen poslouchá hlasitou muziku a tvoří bizarní umělecká díla, vůbec uslyšel zvonek, ale posléze zjistí, že úkol splnil na jedničku. Pustil totiž dovnitř každého, kdo se ten den objevil u dveří. V domě plném neznámých lidí se rozjel velkolepý mejdan a když se Chris večer vrátí, zjistí, že zničená kuchyně, vytopené pokoje a rozbitý nábytek ještě nemusí znamenat konec světa - ale potrhlý Američan, který obsadil toaletu se zbraní v ruce, opravdu problém je. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Nezávislý snímek, ze kterého úplně čiší jak moc byl levný. Ne že by to vadilo. To by ovšem museli mít tvůrci v rukách dobrý scénář. Což nemají a upřímně řečeno nevěřím, že na to co se řekne a odehraje v průběhu stopáže vůbec nějaký scénář měli. Vtipy nefungují, dialogy povětšinou tahají za uši, herci jsou nepřesvědčiví až hanba a celé to vyzní zcela do ztracena. Nejhorší na tom ovšem je ta urputná snaha režiséra Gavina Claxtona o moderní drsnou britskou školu ve stylu Guye Ritchieho. Je to směšné, nikoli však vtipné. Celá dějová linka uvnitř domu je naprosté peklo. Na druhou stranu scény s Martinem Freemanem, v rámci možností, docela i fungují, takže se to díky střízlivé stopáži dá přežít. Jsou-li to pro vás dostatečné "klady", tak Jedno s druhých zkuste. Třeba nebudete litovat. Třeba. ()

P1tr 

všechny recenze uživatele

Neskutečně trhlý a občas i vtipný film, který má ale spoustu hluchých míst. Pokud zrovna nedávají něco lepšího, rozhodně není snímek k zahození. Ale v těžší konkurenci neobstojí. Slušné 3* ()

Reklama

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Já si říkal, že ten chlápek v hlavní roli je mi nějak povědomý a taky že jo. Každopádně jsem se nechal nachytat v půl jedný ráno a zabrousil na kanál HBO Comedy s tím, že se mi nechce spát. To co se v tomto filmu odehrávalo bych přirovnal tak ke stokám, kde přežíval oblíbený Aligátor, a který později zmutoval v pěkně nasranou příšerku, která se hodlala mstít za to, že byla spláchnuta jako malá do záchoda. Tato rádoby komedie má hubu plnou keců, ale činů je tam hodně pomálu. Jako anglická komedie mi to přišlo neskutečně trapný, no a to v tom hraje Martin Freeman. Co naplat, ne každý anglický kus musí zákonitostně stát za to. Alespoň tam ten maďar pěkně pomlouval svou zem :D Že prej se v Maďarsku dá lehce sehnat mrtvola..hehe. ()

Galerie (11)

Reklama

Reklama