Reklama

Reklama

Recenze (5)

matolas 

všechny recenze uživatele

Look around you, just look around you. Plné životných múdrostí, ale aj vtipov, ktoré nepadnú na úrodnú pôdu. Tak či onak veľmi slušný počin, ktorý sa oplatí vidieť. ()

burina 

všechny recenze uživatele

"But what is water? It's a difficult question because water is impossible to describe. One might ask the same about birds. What are birds? We just don't know." ... Odpovede na základné otázky ľudskej existencie - ako napríklad nadviazť kontakt so superinteligentným kalciom alebo prečo nemôžu duchovia pískať - vám prinesie tím tých najserióznejších britských vedcov. (1.séria) ()

Splasher 

všechny recenze uživatele

První série je výbornou parodií na všechny ty oldschoolový instruktáže z VHeSek, které i nám občas pouštěli učitelé na základce. Druhá série už tolik povedená není, přestože právě v ní si zahrála camea většina mých oblíbených komiků britské scény. ()

Sowa 

všechny recenze uživatele

Zajímavý nápad a provedení. První série velmi zdařile paroduje vědecko-populární naučné pořady ze 70. let. Osmi-minutovými epizodami provází velmi zdařile Nigel Lambert. Parodie samozřejmě zahrnuje i oldschool grafiku, hudbu, zvuky... Druhou sérií provází skvělí herci jako Peter Serafinowicz či Olivia Colman a je možné vidět třeba i Kevina Eldona. Jednotlivé epizody nahlížejí do budoucnosti, např. jak bude vypadat hudba v roce 2000. Rozhodně se jedná o Jeden z nejoriginálnějších pořadů za poslední roky. ()

pierre_k 

všechny recenze uživatele

Nevím proč, ale i přes záplavu oblíbených britských herců mi tohle příliš nesedlo, kvalita jednotlivých dílů navíc dost výrazně kolísá. Vtipnější parodie na 70's instruktážní pořady lze nalézt např. v The Peter Serafinowicz Show (který se mimochodem v tomto seriálu též objevuje). ()

Reklama

Reklama