Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Adaptace stejnojmenné knihy autorky Kate Long o vztazích mezi třemi generacemi žen jednoho rodu. Babička adoptovala Kate, Kate to zjistila a chce najít svou biologickou matku. Kate měla velmi brzo dceru Charlie s nezodpovědným chlápkem, s kterým se potom rozvedla. Charlie zrovna zjistila, že je těhotná s nezodpovědným chlápkem. Kate se na ni zlobí. Hlavními hrdinkami filmu jsou tedy ženy a jejich "srdeční" vztahy mezi sebou. Zdatně jim sekunduje panoptikum "osudových" mužů v čele s Charliíným nezodpovědným otcem nebo spolužákem Danielem Galem, nedávno přistěhovaným outsiderským géniem, který je pro Charlie oporou v její složité situaci... (Morien)

(více)

Recenze (11)

Morien 

všechny recenze uživatele

Romatická zápletka je díky svěžímu hraní a bystré režii docela snesitelná a kupodivu i vtipná, co je ale hlavním kladem filmu je výkon Roberta Pattinsona. Kdo viděl HP 4 a myslím si, že je jen málo lidí, kteří ho neviděli, tak si vzpomene na namachrovaného frajírka s velkými zuby ve velkém úsměvu. Tady se nám převtělil do typického "outsidera" se vším všudy - brýlemi, "emo" patkou, divnou chůzí i ošuntělým oblékáním a věříme mu to všechno naprosto bez váhání. A řeknu vám, ty jeho tenoučký nohy já prostě žeru! ()

BeeEsh 

všechny recenze uživatele

Bad Mother's Handbook je perfektní oddechovkou pro nenáročného diváka, který se spokojí s jedoduchou zápletkou a Robertem Pattinsonem. Rob zvládl tuhle roli dokonale. Nemohu se totiž vždycky vynadívat na ty komentáře podrývající jeho herecký talent, přičemž tito lidé hodnotí pouze na základě Twilight, a to je chabé. Zde Rob ukázal své kvality, zahrál si typického outsidera, který vypadá, že je mu matfyz málo, má příšerné vlasy, úděsné brýle a chová se jako blázen. Pravda, tohle není ta role, kvůli ktéré by dívky křičeli "Bite me!", avšak myslím, že Rob si tohle hraní musel užívat, protože výsledek je skvělý!... ()

Reklama

Pítrs85 

všechny recenze uživatele

Jsou herci/herečky, kteří udělají i z jinak naprosto průměrného námětu vyloženě příjemný film a jednou takovou herečkou je i Catherine Tate, která svým komediálním talentem opět zastínila všechny ostatní. Zvláštní film, jenže když máte pro tyhle britské situační komedie slabost, tak prostě neváháte. Tu často zmiňovaný Patizón v roli naprostýho paka vážně docela exceluje, věřil jsem mu to víc než Cedrika Diggoryho. Čtvrtá hvězda za Catherine. ()

sona123 

všechny recenze uživatele

Je to svižné a krátké a Robert tu má milou roli adolescenta-podivína, který je ovšem - světe div se - stejně toporný a stejně roztomilý, jako ve známé sáze o opírech. Nečekejte žádná moudra, ani moralizování. Z každého obrazu kouká skutečnost, že se jedná o televizní film. Ale konec, ten je fajn. Celkově jsem byla příjemně překvapena. ()

Martinibaby 

všechny recenze uživatele

Vlastně ani nevím, proč mě to tolik 'vzalo'.. Ale nemůžu si pomoct, něco na tom je. A mělo by to vidět víc zarytých fanynek Roberta, je tam z něj zase naprosto ujetej mimoň jako v How To Be =D Paradoxně mi přijde mnohem kouzelnější, než v mnohými-zbožňované upíří podobě :) A Holly Grainger byla taky perfektní. ()

Galerie (3)

Reklama

Reklama