Reklama

Reklama

Film 11. hodina se dotýká onoho zlomového bodu, ve kterém ještě stále máme šanci změnit směrování naší planety. Film zkoumá, jak se lidstvo do tohoto bodu dostalo – jak svým životním stylem ovlivňujeme fungování planety Země a co můžeme dělat, abychom směr, jakým se ubírá, mohli zvrátit. Filmařům poskytli rozhovory uznávaní světoví odborníci i známé osobnosti. Uvidíme v něm i bývalého nejvyšší představitele SSSR Michaila Gorbačova, proslulého vědce Stephena Hawkinga, bývalého ředitele CIA R. Jamese Woolseyho, odborníky na trvale udržitelný rozvoj Williama McDonoucha a Bruce Mau a více než 50 dalších předních vědců, myslitelů a vůdčích osobností, kteří nám zprostředkují šokující fakta a budou diskutovat o nejpalčivějších otázkách naší planety... (oficiální text distributora)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (51)

lilina133 

všechny recenze uživatele

Po vynikajúcom traileri a úžasnom plagáte, pri filme nastáva isté sklamanie...Možno je to za to, že ja na dokumenty až tak nie som, ale...rozprávanie vedcov, začne po chvíli nudiť, a keďže zaberá skoro celú minutáž je to škoda...Chcelo by to trošku ozvláštniť, prípadne prihodiť DiCapriove šteky a zábery z reality, lebo tieto dva "elementy" držia inak dosť suchý dokument nad vodou...Mohlo to byť oveľa lepšie...Škoda tvorcovia, škoda Leo, možno nabudúce, ale zámer bol dobrý a to sa musí ceniť tiež, hlavne u takého Lea DiCapria, ktorý ako hollywoodska star na niečo takéto nie je odkázaný, ale aspoň nám ukázal svoju lepšiu tvár:-)) ()

Skip 

všechny recenze uživatele

Dokument na velmi závažné téma vlivu člověka na planetu Zemi, trpí neskutečnou neschopností tvůrců natočit film který by v devadesátiminutové stopáži dokázal udržet divákovu pozornost, což je strašná škoda. Snaha nahustit do hlav lidí co nejvíc informací je zde zcela kontraproduktivní, když po půl hodině už ztrácíte zájem, protože se jaksi nedaří vizuálně zaujmout, a to je u filmu velké mínus. Fakt škoda, protože informace ve filmu obsažené jsou hodně alarmující. ()

Reklama

Khalesi 

všechny recenze uživatele

Jasne, ako to tu tak vidím podľa komentárov, tak viac katastrof do dokumentu, viac a zaujímavejších hercov a vačšiu šou! Toto sú presne prednosti kvalitného dokumentu! Neviem či populácia tak strašne hlúpne, alebo som divná ja...Netvrdím, že dokument bol najlepší na dannú tému, aký som kedy videla, ale rozhodne obsahoval veľa informácií a faktov, ktoré určite stoja za šírenie. Som rada, že v súčasnej konzumnej spoločnosti stále sú takí, ktorí niečo podobného natočia. Je mi ukradnuté, či je to preto, lebo sa chcú cítiť či prezentovať lepšie. Podstatné je, že to aspoň pár jedincov snáď donúti k zamysleniu a zmene životného štýlu. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

11. hodiny jako konkurent Inconvenient Truth opravdu příliš neuspěje. Některé okamžiky, některé myšlenky a názory jsou zajímavé a vynikající, ale většinu času dokument dojíždí na průměrnost a nezajímavost. Pár měsíců po shlédnutí si prakticky nepamatuji jediný argument nebo nápad, který autoři v dokumentu uvedly a to je oproti zmiňované Nepříjemné pravdě velká smůla. Chtělo to více inovace a nápadů, které by obyčejně pojatý dokument vylepšili na méně zapomenutelné dílo.... Ani DiCaprio tomu totiž nezabrání. ()

TheMaker 

všechny recenze uživatele

Skvělý dokomunent, který nutí k zamyšlení a vězte, že je pravdivý !! Opravdu bychom měli změnit myšlení a zacházet se vším trochu jinak !! Tenhle dokoment dupuručuji VŠEM ! Správně by se na něho měl podívat každý, ať ví, v jakém to světě opravdu žije ! A pokud Vás tahle tématika opravdu zajímá a chcete opravdu změnit svět, doporučuji taktéž knihy od Donalda Walshe, např,: trilogie Hovory s Bohem, Přátelství s Bohem nebo knihu Tak se změň !! Dopřejme si lepší život a neberme přírodě ten její !!! ()

Galerie (11)

Zajímavosti (2)

  • Film byl inspirován knihou „The Last Hour of Ancient Sunlight“ od Thoma Hartmanna. (kriplozoik)
  • V čase 17:41 a 23:37 se ve filmu objevují záběry Prahy při povodních v roce 2002. (vrrhaf)

Reklama

Reklama