Reklama

Reklama

Lovci stínů

  • USA The Hunting Party (více)
Trailer 2

VOD (1)

Simon Hunt (Richard Gere) byl úspěšný novinář a zpravodaj z válečných konfliktů od Bosny až po Irák. Podaří se mu získat zprávu, kde se ukrývá nejhledanější válečný zločinec Boghdanovič zvaný "Fox", na kterého je vypsaná odměna 5 000 000 dolarů. Vypraví se do Bosny, spojí se svými bývalými kolegy a začíná lov plný akce, při kterém jde doslova o život.
Natočeno podle skutečných událostí. (oficiální text distributora)

(více)

Videa (2)

Trailer 2

Recenze (142)

kalap 

všechny recenze uživatele

Trojica stranou chytených novinárov sa rozhodne uniesť z lesov srbských vojenského zločinca ,kde ho chránia desiatky osobných strážcov a všetkých spoluobčanov a získať tak odmenu slovom päť miliónov dolárov a pomôcť si z dlhov. A čuduj sa svete títo chlapíci bez strelných zbraní,nožov a vidličiek to dokážu vykašlú sa na tých pár dolárov a odovzdajú zlého zločinca moslimskému lynču. To už neuvidíte, lebo potom zaznie zvonček a hlúpej rozprávočky je konček. Dobrúúúúú noc! ()

Chrustyn 

všechny recenze uživatele

Poměrně zajímavý film, který se však nedokáže rozhodnout, který žánr bude zastupovat. Ze začátku se tváří jako drama z válečného prostředí proložené černým humorem, avšak později se z toho začne stávat thriller a vůbec se tu střídají všechny možné žánry. To by rozhodně nevadilo, ale největší problém je v tom, že film začne poměrně brzy ztrácet dech a nezachrání to ani sympaťák Gere. ()

Reklama

Spike23 

všechny recenze uživatele

Vůbec nevím, co k tomu dodat. Skvěle zpracovaný film se skvělým námětem a ještě lepším prostředím lesů v Bosně. Příběh dvou válečných reportérů, jdoucích po stopě jednoho z nejhledanějších zločinců mi připadá jako skvělé oživení všech těch žánrů, které se tu vyskytují a působí to skvěle. Celou dobu jsem se u toho bavil a to, že i když si to rozhodně nezaslouží 5*, přesto je musím dát, protože tenhle film se mi prostě nedaří a nedaří dostat z hlavy. ()

dzira 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za to, že čistě z filmařského hlediska (jedná se přeci o zcela fiktivní thriller velmi volně inspirovaný skutečnými událostmi) to celkem slušně šlape. Protože se to ale snaží tvářit jako pravda vnášející konečně světlo do válečného konfliktu v Bosně a Hercegovině, zasloužilo by si to hodnocení, které v běžné CSFD stupnici ani není..... Nebezpečný film..... ()

kingik 

všechny recenze uživatele

Je to sice až absurdně vyznívající snímek, ale svoje kvality bezesporu má hlavně v hereckém obsazení. Charismatické a sympatické ústřední trojce novinářů, Gere, Howard a Eisenberg, totiž není možné nefandit a jejich touha po dopadení nepotrestaného válečného zločince je až nakažlivá. Na jejich až téměř dobrodružné cestě nechybí napínavé a ani absurdní situace. Film příjemně překvapil. ()

Galerie (126)

Zajímavosti (4)

  • Natáčelo se v Chorvatsku v Žumberaku, Záhřebu, Karlovači, Vojniči a v Bosně a Hercegovině v Sarajevu a Starim Gradu. (rakovnik)
  • Pracovný názov filmu bol Spring Break in Bosnia, až v priebehu natáčania bol zmenený na ten súčastný. (Mihail123)
  • Ve filmu se objeví krátká vložená scéna s Chuckem Norrisem. Jedná se o známou scénu, kdy Chuck vystupuje z vody s těžkým kulometem v ruce. Tato scéna je hojně využívána ve filmech a je vystřižená z filmu Nezvěstní v boji (1984). (Posheidon)

Reklama

Reklama