Reklama

Reklama

Nikdy bych si nepomyslel

(festivalový název)
  • Indie Socha Na Tha (více)

Obsahy(1)

Zamilovat se není vůbec jednoduché! V indickém romantickém muzikálu je Virenovi vybrána nevěsta Aditi, kterou zarputile odmítá a touží se oženit s Karen. Po mnoha nesnázích se mu to skoro podaří – co když se ale zamiluje do původní nevěsty? [Bio Oko] (oficiální text distributora)

Recenze (3)

NinadeL 

všechny recenze uživatele

Nikdy bych si nepomyslel není sice vyloženě hit, ale příjemný Bolly s klasickou svatební problematikou. Takže si pořád nemyslím, že by Oko jakkoli přestřelilo s výběrem. A samozřejmě, stále jde o celkově lepší film, než jaká je úroveň valné většiny z údajných Bolly trháků, které se dostaly na DVD s českými titulky, včetně Koi Mere Dil Mein Hai. Nádherné tvářičky hlavních hrdinek jsou přirozeně to nejlepší, co tento film může nabídnout. Ayesha Takia je sluníčko, Apoorva Jha bohyně, ale kdo by stál za hřích, je určitě švagrová Ayesha Jhulka. Hlavní hrdina, debutující Abhay Deol (připomínající medvídka), jedná skutečně jako velké dítě, ale proč mu to neodpustit, když se díky jeho nestálým citům dostala na řadu i zajímavá otázka minority křesťanů žijících v Indii. #bollywoodvoku ()

lenuse 

všechny recenze uživatele

Jsem na dovolené a celý den pršelo. Socha Na Tha byl dneska třetí film, všechny indické, písničky jsem už musela přeskakovat. Po "svaté" Meeře, která milovala jen Krišnu, mi každý film připadá lepší, ale Socha Na Tha opravdu jen nepatrně. Sledovat Virenovy citové zmatky a kotrmelce mě stálo docela úsilí. Nejdřív nechtěl tu, co mu našli rodiče, ale jinou, tak usiloval vyvléknout se z domluvené svatby a zařídit si svou. Když se s tím všichni smířili, uvědomil si, že vlastně miluje tu nevěstu, co mu našli rodiče. Byl vážně na zabití. Jak neustále očekával, že je jen na něm, jak se rozhodne a všichni kolem to ihned pochopí. Včetně těch jeho holek. Ale vlastně je to asi docela ze života. :-))) Po druhém shlédnutí přidávám na 3, nebylo to špatné (jako prvně). Ale Abhay Deol mi prostě nesedí. ()

Galerie (10)

Reklama

Reklama