Reklama

Reklama

Epizody(6)

Obsahy(1)

Drama z produkce BBC je v podstatě pokračováním příběhu o doktoru Jekyllovi a panu Hydeovi. Je rok 2007 a doktor Jackman čelí své druhé osobnosti s pomocí moderní technologie (GPS, diktafon, atd.), ale i to se zdá být málo. Musel opustit rodinu, aby je uchránil, a navíc po něm pase tajemná organizace, která existuje jen proto, aby jej zkoumala. Pan Hyde totiž může být dalším krokem v evoluci... (Kessler)

(více)

Recenze (61)

stepankoby1 

všechny recenze uživatele

Moffat se všemi svými přednostmi i slabinami. Má problém s přirozeným představováním postav i dějových linií a vše musí vždy proplést spletitou časovou posloupností s nejasnými body zájmu, přestože by zrovna vůbec nemusel. Zároveň ale málokdo umí udělat ze seriálu tak záživný mystery box poháněný postavami, ještě méně scénáristů ho zvládne opakovaně úspěšně prosakovat adaptací klasického (tentokrát velice těžko zfilmovatelného) díla a skoro nikdo nedokáže u diváků zanechat svými zvraty tak hluboký dojem génia. Přidejte k tomu vynikající herecké výkony a svědomitou režii a máte z toho výborný seriál. ()

Blaogranas 

všechny recenze uživatele

No, jak píše B!shop, taky jsem čekal větší masakr, ale opravdu je na co koukat. I když musím dodat, že úplně nejvíc mě vyděsily úplně poslední dvě vteřiny. Po prvním díle jsem si říkal, že to bude blbina, další díl mě už navodil do stavu zvídavosti, které pak přešlo i v napětí. Postupně si mě Jekyll s Hydem získavali a tak na závěr tleskám této britské minisérii; určitě byla dobrou volbou. ()

sonoluca 

všechny recenze uživatele

Další skvělý počin britské BBC, kterému vládne neskutečný James Nesbitt. Jekyll taktéž startuje mojí absolutní slabost pro Michelle Ryan .) ()

Hejsa 

všechny recenze uživatele

Výborná skoro one-man show Jamesa Nesbitta v oprášené legendě o doktoru Jekylovi. Příjemná kombinace žánrových stylů v přiměřených 6 dílech a ne seriích dělají z tohohle seriálu top záležitost. Závěrečná "rodinná" pointa je geniální. 90% Daddyyyyyyyyyyyy ()

etkrson 

všechny recenze uživatele

Výbornej seriál ( jak z dílny BBC bývá zvykem ) kde naprosto exceluje démonickej James Nesbitt.. " Ohh, daddy..." ()

Joe16210 

všechny recenze uživatele

Skvělá napínavá minisérie. V hlavní dvojroli exceluje britský herec James Nesbitt, kterému úspěšně napomáhají zástupkyně něžného pohlaví Gina Bellman a Michelle Ryan. ()

redalert21 

všechny recenze uživatele

Vše a jenom o Nesbittovi a jeho umu, a že ho má na rozdávání, to se jen tak nevídí...bravo, jinak na odpis, vědeli proc to udelat jako miniserii ()

Idoviren 

všechny recenze uživatele

Žila jsem v přesvědčení, že Jekyll a Hyde se zahrát nedá. Pak přišel James Nesbitt a nakopal tuhle představu okovanou botou do zadku. Jekyll je jeden z těch seriálů, které musíte vidět. Podobně jako Sherlock si vezme literární předlohu a převede ji do současnosti. Je to napínavé, mistrovské a dokonale parádní. ()

kloubich 

všechny recenze uživatele

Famózní James Nesbitt si užívá roli zvráceného psychopata mistra Hydea. Některé scény jsou opravdu děsivé, například videodialog mezi Jekyllem a Hydem, závěrečná tečka seriálu mě dostala. přes drobné dílčí nedostatky (vedlejší postavy) vřele doporučuji. ()

VanThomass 

všechny recenze uživatele

Po prvním dílu jsem byl mírně rozpačitý, ale pak mě tahle adaptace od Moffata chytla a je jen škoda, že série má pouze 6 dílů. Velký plus je výborné herecké obsazení a poutavý scénář. ()

pokoutnice 

všechny recenze uživatele

Trochu rozvláčnější tempo a ne zcela využitý potenciál. V některých scénách na mě seriál působí strašně staře, jako kdyby byl z 80. let. Udělalo mi radost, že zabili totálně otravnou postavu, toho se taky člověk v seriálech jen tak nedočká. ()

MiSHeC 

všechny recenze uživatele

Vacsine dobrych serialov davam za 5, tu len za 4... Pribehovo fajn, napad dobry, aj zasmiat sa dalo (nooo, i wanna play the lions) :)), ale celkovo to nebolo o "thrille", skor pozeranie zo zvedavosti... ()

jana141 

všechny recenze uživatele

Bála jsem se, že se budu bát. Ale slabost pro Stevena Moffata převážila, a dobře jsem udělala. James Nesbitt je fantastický, tahle role mu vážně sedla. Pro skvělou atmosféru a báječné herecké výkony stojí za vidění. ()

losmachos 

všechny recenze uživatele

James Nesbitt je démon a hraje jak o život. Kdyby se dával Oscar za seriály, měl by ho dostat. Jeho Mr.Hyde se pro mě zařadil do první pětky nejlepších postav, co jsem měl možnost vidět . Jak by řekl Mr. Hyde: FANTASTICH ()

MerryellaB 

všechny recenze uživatele

Filmy ani seriály podobného žánru obvykle nesleduji, ale po shlédnutí jiných seriálových počinů Stevena Moffata (Sherlock, Doctor Who) jsem neodolala a výsledek mě nadchl. Atmosféra celého seriálu, flashbacky, perfektní herecký výkon Jamese Nesbitta... Jediné, co mě mrzí, je poněkud otevřený konec a nepřítomnost další série. ()

Reklama

Reklama