Reklama

Reklama

Mistři švindlu

(seriál)
  • Česko Opravdový podvod (více)
všechny plakáty
TV spot 2
Velká Británie, (2006–2012), 54 h (Minutáž: 30–60 min)

Hrají:

Alexis Conran, R. Paul Wilson, Jessica-Jane Stafford, Dean Lennox Kelly, Paul Nicholls, Frank W. Abagnale Jr., Joanna Page, Abigail Evelyn Titmuss (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(107)

Obsahy(1)

Alex, Jess a Paul jsou profesionální podvodníci. Ukáží vám jak je možné ošidit lidi o peníze díky jejich důvěřivosti, nepozornosti nebo dobrotě. Uvidíte jak klasické triky, které podvodníci používají již odpradávna, tak podvody využívající moderní techniku. Vše se odehrává pod dohledem skrytých kamer a je tedy naprosto autentické. Jess využívá při podvodech své přitažlivosti, Alex dokáže umluvit kohokoliv k čemukoliv a Paul má encyklopedické znalosti podvodů. Dohromady tvoří sehraný tým Mistrů švindlu. (FrodoF)

(více)

Recenze (87)

Matty 

všechny recenze uživatele

Těžko říct, jestli to poslouží více podvodníkům, nebo jejich obětem, výhodu každopádně bude mít ten, kdo seriál sleduje. ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

Trochu zvrácené, netradiční a pro někoho to bude působit nahraně, ale jinak je to velmi zábavná i poučná show. Trojici podvodníků jsem vše věřil, protože některé jejich kousky jsou opravdu dokonale jednoduché a přitom účinné a divák je vkusně zapojen do celé krádeže. Docela jsem litoval "okradených" lidí, ale na druhou stranu, lepší takto v pořadu než ve skutečnosti. je fajn znát postupy švindlířů, stejně jako vědět, co neříkat do mobilu nebo kam nestrkat kreditní kartu:). Alex, Paul i Jessica jsou skvěle zvolení a každý má své kouzlo. PS:podvod s balící službou je číslo jedna, já bych Jessice věřil vše s tím úsměvem a čepkou:) ()

Pethushka 

všechny recenze uživatele

Neokoukaný seriál s mladou sympatickou trojkou profesionálních podvodníků. Je pravda, že občas příběh působí nahraně a někdy ze sebe nachytaní lidé udělají opravdu hlupáky..ať je to nahrané nebo není, je to zajímavé a snad i poučné..Dobrá přípomínka od Mattyho, že Mistři švindlu poslouží nejen obětem, ale také podvodníkům. ()

Arx 

všechny recenze uživatele

Zajímavý seriál s opravdu dobrými nápady jak vyzrát na hloupé turisty nebo neopatrné krupiéry. Hvězdička navíc pro Jessicu Jane Clement za její dokonalou krásu a svůdné křivky. 85% ()

CANNIBAL 

všechny recenze uživatele

Docela zajímavý seriál, ale na tu naší českou vychcanost to stejně nemá. Ti by se mohli ještě od nás hooodně učit. ()

MM_Ramone 

všechny recenze uživatele

Netradičný dokumentárny cyklus, v ktorom trojica profesionálnych anglických podvodníkov - Paul, Alex a Jess - poodhalí niektoré svoje finty ako pripraviť nič netušiace obete o finančnú hotovosť alebo aspoň nejaký ten hmotný majetok. Podaktoré švindle sú vskutku geniálne, iné zasa úplne triviálne, ale hlavne, že splnia svoj účel. To jest, obohatiť vlastné konto o ľahko získané peniaze. "Majstri podvodu" ukážu v tomto dokumente, že niekedy aj bez práce sú koláče. *** ()

DJ Obelix 

všechny recenze uživatele

Čím déle to sleduji, už se u toho bavím méně. Dříve se zaměřovali na "jednodušší" fígle, které věřím, že se dějí dnes a denně a radili, jak je prokouknout. Poslední dobou už jsou podvody tak komplikované, že se proti nim vlastně ani bránit kolikrát nemůžeme a spíš to dává šanci případným zlodějíčkům :-). Nicméně, jak psal M.A.J.O. - ty "hospodské" triky jsou užitečné ;-) ()

Anderton 

všechny recenze uživatele

Nebyť tam tej brutálnej blondýny, dal by som minimálne o jednu hviezdu menej. Takže na vačšinu podvodov potrebujete niekoho rovnako sexy a občas aj nejakú tú poriadnu prípravu, takže nie je to až tak jednoduché, ako sa na prvý pohľad zdá. Ale ako sa luxusne naobedovať skoro zadarmo, to môže vyjsť každému blbcovi. Len ak vás náhodou pristihnú, tak to už seriál nerieši. Takže radšej nič neskúšajte. ()

Kudly4 

všechny recenze uživatele

Viděl jsem jeden díl v TV a tak mě to pohltilo, že jsem si musel sehnat všechny epizody. A Jess je táák nááádhernááááááá ♥ !!! ()

jonyyy 

všechny recenze uživatele

Souhlasím, že to pomůže víc podvodníkům než obětem :D Rubrika poraž celebritu je celkem slabá, ale velké podvody jsou opravdu super. Vůbec se nedivím, že se tou kočkou nechávaj furt oblbnout. Taková dokumentární reálná verze Podfukářů. Povedený seriál a něco nového. 70% ()

ARI50 

všechny recenze uživatele

Jsou to opět skvělý frajeři, líbí se mi jak vše vysvětlit prostě dost dobře natočené a povedení je špičkové mám tohle rád. ()

Marek1991 

všechny recenze uživatele

Mne osobne to prišlo ako zaujímavé, ale niekedy nie celkom reálne. Možno sa niektoré z tých vecí niekomu podarili, ale bolo tam veľa podvodov, ktoré by sa už dnes nedali tak ľahko zopakovať, hlavne nie tie v kasínach. Jeden z najväčších dôvodov, prečo som to pozeral bola Jessica Jane Clement. Ona v tejto bizardnej trojke vynikala. Veľa nových trikov som sa tam naučil, veľa zabavil, ale veľa nezapamätal. Bolo toho na mňa veľa, nesystémovo a málo k daným švindľom. Musím však uznať, že to bol vysoko kvalitný program. ()

khedy 

všechny recenze uživatele

Ze začátku výborný, oddechový seriál se skrytým "know-how" pro budoucí podvodníčky. Po přibližně 40-ti zhlídnutých dílech začínají být všechny lumpárny a podvůdky trochu stereotypní a tak jediným tahounem pořadu už je "pouze" krásná podvodnice Jessica. Některé triky a podvody je třeba brát s velkým nadhledem a u některých jsem se za ty lidi cítil vyloženě trapně. Jinak vcelku zábavné a ze začátku i dost chytlavé. ()

Reklama

Reklama