Reklama

Reklama

Mistři švindlu

(seriál)
  • Česko Opravdový podvod (více)
všechny plakáty
TV spot 1
Velká Británie, (2006–2012), 54 h (Minutáž: 30–60 min)

Hrají:

Alexis Conran, R. Paul Wilson, Jessica-Jane Stafford, Dean Lennox Kelly, Paul Nicholls, Frank W. Abagnale Jr., Joanna Page, Abigail Evelyn Titmuss (více)
(další profese)

Série(11) / Epizody(107)

Obsahy(1)

Alex, Jess a Paul jsou profesionální podvodníci. Ukáží vám jak je možné ošidit lidi o peníze díky jejich důvěřivosti, nepozornosti nebo dobrotě. Uvidíte jak klasické triky, které podvodníci používají již odpradávna, tak podvody využívající moderní techniku. Vše se odehrává pod dohledem skrytých kamer a je tedy naprosto autentické. Jess využívá při podvodech své přitažlivosti, Alex dokáže umluvit kohokoliv k čemukoliv a Paul má encyklopedické znalosti podvodů. Dohromady tvoří sehraný tým Mistrů švindlu. (FrodoF)

(více)

Videa (2)

TV spot 1

Recenze (87)

Gerret 

všechny recenze uživatele

Fakt povedený seriál o třech podvodnících, kteří předvádějí různé švindly. Některé podvody jsou tak dobře udělané že okrádaný nemá skoro žádnou šanci. Doufám že se nikdy nestanu obětí nějakého podvodu. Nejlepší jsou ty sázky o pití a peníze, nebo podvody s kreditníma kartama a kapsářství. Viděl jsem: 1.-4. řada 1x. Hodnocení 90%. ()

YURAyura 

všechny recenze uživatele

10/10 Hodne inspirativni navod jak si v dobe krize privydelat ;]] No a myslim tim cestnejsim a pracovitejsim zpusobem nez vstoupenim do politiky... Docela by me zajimaly informace ze zakulisi, jako treba kolikrat to zkouseli nez se to povedlo, protoze nebudou vsichni lidi uplni tupani, kolikrat museli byt hospitalizovani po inzultaci nekterym z postizenych, kolik bylo tech, ktere obrali a nenahlasili - prece jenom musi ten porad z neceho financovat, ze? Je tu nekolik druhu podvodu, ale jak soucitit s nekym postizenym - chamtivym a amoralnim, kdo vubec nepatra jestli jsou v nalezene penezence nejake doklady nebo ze vydela na zoufale situaci druheno... Huste scamy: pichle kolo na dalnici, falesna pokladna, system, jime zdarma,... ()

Reklama

khedy 

všechny recenze uživatele

Ze začátku výborný, oddechový seriál se skrytým "know-how" pro budoucí podvodníčky. Po přibližně 40-ti zhlídnutých dílech začínají být všechny lumpárny a podvůdky trochu stereotypní a tak jediným tahounem pořadu už je "pouze" krásná podvodnice Jessica. Některé triky a podvody je třeba brát s velkým nadhledem a u některých jsem se za ty lidi cítil vyloženě trapně. Jinak vcelku zábavné a ze začátku i dost chytlavé. ()

C0r0ner 

všechny recenze uživatele

Je úžasné vidět (rozhodně ne zažít) na kolik způsobů je možné člověka ojebat. A to většinou při příležitostech, kdy dotyčný vůbec nic netuší. Samozřejmě je to návod pro různé svině, ale zároveň je to natolik poučné a poutavé, že se seriál i tak vyplatí. Pro mě bylo zvlášť zábavné sledovat švindly při pokeru (ne, že bych je chtěl a uměl použít). 85% ()

rowdys 

všechny recenze uživatele

Malo to čaro možno počas 10 častí, potom už im jaksi došli nápady a vymýšľajú somariny (stavme sa, že...), resp. rovnaké triky v trochu inej variácii. Navyše odhadujem, že 80 percent švindlov je len hraných. Seriál možno zaujme pri náhodnom prepínaní telky počas raňajok, ale že by som si k nemu sadal pravidelne a pozeral celé epizódy, tak to nie... skôr ako šum do pozadia. ()

Galerie (3)

Zajímavosti (2)

  • Alex vystupuje v seriálu trefně pod jménem Ian Steel. Výslovnost tohoto jména je hodně podobná slovnímu spojením "I steal", což v překladu znamená "kradu." (markul)
  • Paul často pracuje jako poradce pro kasína v Las Vegas. (markul)

Reklama

Reklama