Reklama

Reklama

Al Gore uspořádal po všech kontinentech megalomanskou akci, která měla upozornit na zhoršující se klimatické podmínky na Zemi. K pomoci si přizval spoustu zvučných muzikantů jako: Rogera Waterse, Madonnu, Police, Bon Jovi a další hudebníky z celého světa. (PinPrick)

Recenze (31)

Cival 

všechny recenze uživatele

Klasický pokrytecký tyjátr průměrné hudební hodnoty, který nadělá mnoho humbuku, ale pramálo změní. Když slyším Madonnu, kterak volá, že začíná revoluce, tak je mi na zvracení. Ale vůbec celé je to k smíchu, když si člověk uvědomí, kdo tam vystupuje, jak se chová v reálu a co přitom shůry káže. ()

Lima 

všechny recenze uživatele

"Mmmmm, mmmmm, to je ale opravdu velmi, ale velmi falešná akce plná falešných slovíček nějakých pomatených levičáků, že ano, Livie.....?" ()

Djkoma 

všechny recenze uživatele

To se tady nikomu nesmí líbit koncert s pár krátkými dokumenty jen tak a musí se do toho zatahovat politika? Hudebně velmi zajímavý a příjemný mix. ()

Karlos80 

všechny recenze uživatele

Hodnoceno bez nějakého většího "POLITICKÉHO" zájmu. Jedním slovem mazec:-))) Jedna za všechny ty známé i méně známé zpěváky, druhá za výborně zorganizovanou akci a hlavně za nápad něco tak obsáhlého vůbec vypustit do světa, a ta třetí poslední za toho našeho moderátora který to po dvacet hodin uváděl-většího nezmara jsem ještě snad neviděl:-)) Ale co on je už zvyklí, a hlavně profesionál..Nej byly jednoznačně Wolfmother. Otázka na konec? Vážně si myslíte že se do budoucna někdy něco změní? Někteří z nich, i ve studiu mě připadaly jak se říká že "káží vodu a sami pijí víno"! Slyšet od renomovanýchh klimatologických odborník že v roce 2040 nás bude na 9,5 miliard nebo že v roce 2100 se voda ve všech oceánech oteplý na 100 stupňů Celsia, no každopádně žádné skvělé vyhlídky pro naše děti a vnoučata to nejsou-bohužel:-(( ()

StarsFan 

všechny recenze uživatele

Zklamala mě neúčast některých mých oblíbenců, stejně jako musím říct, že takové Live 8 před dvěma lety se mi líbilo o něco víc. Jinak myšlenku hodnotím kladně (alespoň Gore to podle mě určitě myslí vážně), celkem se mi taky líbily ty krátké "filmy" s Cameron Diaz, Piercem Brosnanem, Willem Farrellem, které se objevovaly mezi vystoupeními. ()

3DD!3 

všechny recenze uživatele

Parádní koncert a myšlenka taky za něco stojí. Je u však jeden problém: LIDI. Ta verbež se nezmění ani když si poslechne kázání od svých oblíbených interpretů a Ala. No, alespoň že třídím plasty a mám úsporné žárovky kde se dá. Člověk si pak při sledování takových pořadů připadá jako menší prevít než jsou ti ostatní. ()

viperblade 

všechny recenze uživatele

Přiznejme si to: Kdyby většina těch "celebrit" které tam byli, dali půlku ze svého mění, nebylo by už co zachraňovat. Naštěstí já hodnotím jen hudbu.. :-) ()

heyda 

všechny recenze uživatele

Proč ne? Live Earth je koncert, který má za cíl probudit obyvatele téhle planety a to se mu myslím i daří. Je mezi něj vloženo i pár dokumentů ohledně změn klimatu, ničení přírody, atmosféry atd... Zpěváci byli docela naznámí (alespoň pro mě), ale dalo se to poslouchat. Néco super, něco slabší. Každopádně závěrem chci říct ať Al Gore dál bojuje a my lidi bychom mohli začít třeba u toho, že začneme třídit odpad nebo nebudeme povolovat další kácení lesů kvůli výstavbám silnic atd. ... btw já nejsem žádnej greenpeacák, jen jsem realista a mám rád tuhle planetu :-) ()

moviesfan 

všechny recenze uživatele

Nějak mi to přišlo jako ubohá snaha o navázání něčeho podobného jako bylo Live 8. I celé to spojení a tak se mi už moc nelíbilo. Live 8 mělo určité kouzlo. Tohle moc nešlapalo. Nicméně jako velkej hudební fanoušek jsem po této stránce spokojený. Hodnocení: 70% ()

pevico 

všechny recenze uživatele

Díky tomuhle pořadu jsem zjistil, že nějaký linkin park jsou naprosto neschopný zahrát naživo, zvlášť "zpěvák" je úplně mimo!! Jinak průměr.. ()

DruidKarel 

všechny recenze uživatele

Rozhodně ojedinělý projekt, ale nemá to na předchozí Live 8. Jednak už byl člověk hodně nasycen právě díky Live 8 a za druhé je tu o hodně chudší účast hvězd pop music. Stejně ale 4*... ()

lakikaki 

všechny recenze uživatele

Zaujímavý nápad, oceňujem účasť mnohých celebrít v krátkych klipoch a samozrejme aj snahu "pomôcť našej planéte". Keď však pomyslím na aktuálne počasie, že za posledný mesiac som nezažil jeden jediný kompletne slnečný deň a že priemerná teplota uprostred júla je okolo 20 °C, tak sa mi tie reči o globálnom otepľovaní zdajú byť zbytočné a maximálne prehnané a mám pocit, že ide tu o nejaké celosvetové sprisahanie, ktoré má slúžiť len na to, aby si niekto riadne napchal vrecká... Neutrálne 3 hviezdičky. ()

Reklama

Reklama