Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Yang Chun-gon je obyčejný člověk, který se jednoho krásného dne probudí ze svého snu, stát se závodním jezdcem. Byl by to obyčejný den, který mu stejně jako život, naplánoval jeho otec, kdyby se nevyskytly situace, které jej navždy změní. Manželčina žádost o rozvod, vyhazov ze zaměstnání, počůrání zdí policejní stanice a následné zatčení jsou jen začátkem jeho nového dne. A když se při útěku seznámí s Park Man-suem, asi by jej v tu chvíli nenapadlo, že to může být den poslední. A i když se mu splní jeho sen, před zákonem nikdo neuteče! Jedině, že by.... (predators)

(více)

Recenze (5)

predators 

všechny recenze uživatele

Tak trochu jsem čekal film plný akčních scén a bojového umění, ale opak je pravdou. Akce moc není, zmohne se jen na pár strílení a honiček v našlapaných kárách. Ale to v tomto případě vůbec nevadí a s postupem děje jsem dokonce začínal uvažovat jako hlavní hrdinové, a když už mi došly nápady, tak přišli opět s něčím novým a tím si dokázali udržet moji pozornost a vystupňovat napětí až do samotného konce. Vcelku nečekané, ale milé překvapení z Jižní Koreje.70% ()

Sysel_CZ 

všechny recenze uživatele

Tak nějak podvědomě cítím, že na pět hvězdiček to není, ale v podstatě pohodovej film; nevím, co mu vytknout. Příjemně strávený 2 hodiny, co dodat. Tak, a tohle jsem prehodil z puvodniho odkazu. By me zajimalo, kdo byl tak blbej, ze si nechal ten film znovu nahodit :) ()

Reklama

Reklama