Reklama

Reklama

Fenomén Hrádeček aneb Duchové pod Břečtejnem

Česko, 2006, 70 min (Alternativní 57 min)

Obsahy(1)

Rozjímání o historii jednoho z koutů Podkrkonoší, kterým procházely nejen naše dějiny, o polorozpadlém hradu a o starých stromech pod ním, které to všechno pamatují, o divadle, které se tam hrálo a dodnes hraje a o muži s velkou hlavou, který to všechno z povzdálí pozoruje. (oficiální text distributora)

Recenze (3)

Grimaldi odpad!

všechny recenze uživatele

Každé místo má svoji historii,atmosféru.Ale proč dokument zrovna o Hrádečku ? Vlastně tady nejde ani o to místo,to je vedlejší.Tady jde o pana prezidenta Havla a jeho kamarády po skončení jeho mandátu.I když si pana prezidenta vážím,je to jenom random tlachání o ničem co zbytečně sebere hodinu života. ()

Arsenal83 

všechny recenze uživatele

Na to, že je to dokument v podstate o ničom a o všetkom, je to zaujímavé. Vašek od Havlů si zaspomínal a poskytol podrobnejšie informácie o tom, čo robil niekde na chate, keď nerobil nič okrem chlastu, cigariet a brakového umenia a tváril sa na disidenta (https://dokumenty.tv/fenomen-hradecek-aneb-duchove-pod-brectejnem-dokument/). ()

Reklama

Marze 

všechny recenze uživatele

Kolem Hrádečku jsem jel na běžkách a na Trutnovském festivalu jsme viděl Václava Havla pít pivo. Tento dokument obsahuje živé vyprávění. ()

Galerie (4)

Reklama

Reklama