Reklama

Reklama

Nutné k přežití

(pořad)
  • Česko Boj o přežití (více)
Trailer

Série(7) / Epizody(67)

Obsahy(1)

Bývalý elitní voják Bear Grylls bude vaším průvodcem divočinou. Ukáže vám, jak přežít na těch nejvíce nehostinných místech naší planety. To všechno bez pořádné výbavy, jídla i pití. Půjde mu při tom o život... Zkušený dobrodruh a expert na přežití v divočině Bear Grylls cestuje po světě a na nejméně pohostinných místech naší planety se zas a znovu pouští do tuhého souboje člověka s nespoutanou přírodou. To, co by jiné spolehlivě zabilo, je pro něj příležitost vychutnat si natáčení napínavého televizního průvodce extrémního cestovatele. Bear Grylls sloužil ve speciálních jednotkách britské armády a má za sebou zvláštní výcvik přežití v nejtěžších podmínkách. V první várce epizod se mimo jiné ocitá uprostřed ničeho v kanadské části Skalnatých hor, na poušti Moab v Utahu, v nitru deštného pralesa na Kostarice, na ostrých hřebenech aljašských hor, na vyprahlých pláních Sierra Nevady nebo ve sluncem spalované africké savaně a vyzbrojen jen naprostými nezbytnosti k přežití si musí najít cestu zpátky do civilizace. (TV Prima)

(více)

Videa (1)

Trailer

Recenze (411)

danco123 

všechny recenze uživatele

Tento "týpek" by snáď prežil aj koniec sveta. Táto "relácia" mi doslova chvíľkami berie dych. Niekedy by som povedal že to asi neprežije do čoho sa chystá, ale on je snáď nesmrteľný. Zakaždým sa vie vynájsť a prežiť tie strašné podmienky ,ktoré mu jeho okolie poskytuje. Má môj rešpekt a som rád že niečo takéto sa nakrúca pretože v súčastnosti bežia v televíziách relácie ,ktoré častokrát nemajú úroveň. ()

LihO 

všechny recenze uživatele

Často je to len hrané, naschvál mu tam dajú nejaké zvieratá, živé alebo mŕtve, aby mohol ukázať čo všetko sa dá zjesť a čo všetko sa dá na niečo použiť. Niektoré diely sú brutálne nechutné a aj keby mi išlo o život, asi by som nedokázal zjesť to čo on, na to treba fakt silný žalúdok. Pred tým chlapom treba mať fakt rešpekt. ()

Reklama

zipper111 

všechny recenze uživatele

Neskutečnej borec, kterej i přes to, že má za sebou štáb a objevily se rúzné zvěsti o tom, že je to celé podvod.... žere nechutný hmyzy, pije svojí moč, loví hady a prostě neskutečně boj o přežití dává. Opravdu člověk, kterej si zaslouží můj obdiv!(hlavně za to co dokázal, pořad je jen třešnička...) (btw jedinej pořad, na který se kouknu v televizi, kterou vlastně ani nemám :D) ()

grogodil 

všechny recenze uživatele

Trošku to stráca na dramatičnosti a vierohodnosti, keď si človek vedomí, že aj v tých najnebezpečnejšie vyzerajúcich scénach sa za ním plahočí minimálne jeden človek s kamerou v ruke. Každopádne naozaj zaujímavých informácií k prežitiu je tam požehnane v každej jednej epizóde a k tomu priložený recept na nejakú miestnu deliaktesu, ktorá síce nezaženie hlad, no zaručene vás pri pohľade na ňu prejde chuť jesť (tá gigantická larva zatiaľ vedie). ()

Nettrass 

všechny recenze uživatele

Bear Grylls - chlapík, co když ho hodíte do Amazonky, tak tam sežere piraně a opíchá krokodýla. V Africe si vyždímá sloní trus k pití a poobědvá s lidožrouty. A u protinožců chodí po hlavě a vyspí se u klokana v kapse...Prý zakládá síť rychlého občerstvení ,, A La Bear Grylls,,. Mám ho rád kluka jednoho. http://www.beargrylls.cz/worstcase.php ()

Galerie (65)

Zajímavosti (26)

  • Podobne ako s nožmi je to aj s hodinkami. Bear pravidelne strieda značky: Casio Dynamic Wave Ceptor, Bremont ALT1-P a Breiting Emergency diver pro black. (Greenpeacak)
  • Zoznam tekutín, pomocou ktorých sa snažil uspokojiť smäd: vlastná moč (niekoľkokrát), krv, špinavá voda z kaluží a nezdravých stojatých vôd, voda zo žalúdka ťavy, voda z vymačkaného slonieho trusu, tekutina z korytnačky a rôzne miazgy z rastlín i stromov. (Greenpeacak)
  • Bear Grills je bývalým členom anglickej elitnej jednotky SAS, ktorá je preslávená práve náročným tréningom prežitia v divočine. V jednotlivých dieloch sa Bear často zmieňuje o skúsenostiach z SAS. (Odpocivadlo)

Reklama

Reklama