Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Recenze (104)

Matty 

všechny recenze uživatele

Může seriál existovat jen na základě zdařilých hlášek, kterými nepříliš sympatický hrdina prokládá plnění děj neposunujících úkolů? Po zhlédnutí poloviny první série musím bohužel konstatovat, že ne. Ale jako průprava pro začínající tajné agenty to není špatné. 70% ()

T2

všechny recenze uživatele

__Burn Notice: 1.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,242,740 //počet predaných kusov 35,517 ║ __Burn Notice: 2.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $1,835,938 //počet predaných kusov 57,391║ __Burn Notice: 3.sezóna ▐ Tržby za predaj DVD v USA $2,541,094 //počet predaných kusov 79,434 ()

CheGuevara 

všechny recenze uživatele

Status nežádoucí je v přílivové vlně nových seriálů nebývale staromilský. Žádné příběhové kličky s nádechem velkého tajemna nečekejte. Michael Westen se podobá spíše Odpadlíkovi, než novodobým hrdinům z kriminálek horní dolní. Indiana Bobbyho nahradil šarmantní alkoholik Bruce Campbell a vlasatého playboye zrazený agent bournovského střihu, který místo dokonalé techniky využívá mozek a chladnou logiku. Seriál, který sází na chytrost a šarm hlavního hrdinu, namísto honění se za originální senzací moderních seriálů, mi bude vždy příjemnější než namistrované tutovky. Příjemná obyčejnost z něj dělá dělá výbornou zábavu aníž bychom museli podstoupit lobotomii mozku. ()

xxmartinxx 

všechny recenze uživatele

Status: Nežádoucí je občas vtipný, občas akční, ale omáčky a opakování je tu až moc. Chvílemi je to dokonce dost velká nuda. Pár zajímavostí ze světa špiónů to nedokáže zachránit úplně pokaždé. ()

M.a.t.t. 

všechny recenze uživatele

S pribúdajúcimi dielmi čoraz zábavnejší špiónsky seriál, ktorý má síce od reality ďaleko ale zároveň je oveľa realistickejší ako všetky bondovky. V žiadnom prípade totiž nepodceňuje svojho diváka a banálne zápletky rieši často čo najneobyčajnejšími ale pritom sviežimi a logickými postupmi miesto rádových prestreliek. Ťažko si predstaviť ideálnejšieho predstaviteľa hlavnej rolu ako je Jeffrey Donovan, ktorý rieši problémy s dokonalou eleganciou za pomoci svojho mozgu a najrozličnejších techník a nemá ťažkosti s poštvaním záporákov proti sebe. A to všetko v atraktívnom prostedí Miami, s patričným odľahčením a sarkastickým voiceoverom bývalého špióna. Škoda azda len toho, že čím ďalej tým zaujímavejšie sa zauzľujúca ústredná zápletka je občas brzdená nesúvisiacimi stand-alone prípadmi ale tento nedostatok scenáristi často kompenzujú viacerými tromfmi a vynikajúci casting vrátane šarmantnej Gabrielle Anwar a Bruca Campbella robí tiež svoje. Menšia srdcová záležitosť. ()

Segrestor 

všechny recenze uživatele

Nemohu souhlasit s kolegou fmashem. Postavy tohoto seriálu jsou velice sympatické. Copak jde považovat Bruce Campbella v roli postaršího vysloužilce NAVY SEAL nyní vydíraným FBI za nesympatickou postavu? Vždyť je to vlastně nejlepší vedlejší postava současné televizní tvorby! A to jsem se ještě nedostal k dvěma hlavním představitelům tohoto akčně dramatického seriálu. A vůbec. Burn Notice je špičkový agentský seriál, který nemá takříkajíc chybu. A nebál bych se přidělat kolonku Komediální. ()

Hal_Moore 

všechny recenze uživatele

Další (už zase) loňský seriál, který se vcelku vydařil. Hlavní hrdina, působící dojmem "ten obličej od někud znám" je docela sympatický, skvěle se doplňujíc s nejlepší postavou seriálu Brucem Campbellem. Zbytek týmu už tvoří jen na první pohled nepříjemná, ale neskutečně sexy, Gabrielle Anwar. Hlavní dějová linie je prostinká, hudební doprovod mne neoslovující. Co však na Burn Notice zbožňuji, jsou monology hlavního hrdiny, jeho pohotovost a smysl pro humor. Za normálních okolností by Status: Nežádoucí nejspíš získal průměrné hodnocení. Vzhledem k absenci podobně laděných seriálů však sahám po hodnocením vyšším. ()

Tom_Lachtan 

všechny recenze uživatele

jsem si vědom mnoha nedostatků, ale získává si mě díky tomu, že si na nic nehraje a nesnaží se tvářit jak morálně dokonale, či tajemně ()

Phobia 

všechny recenze uživatele

Nečekané překvapení v podobě seriálu, od kterého jsem skutečně vůbec NIC nečekala. Svět tajných agentů, hlavní hrdina v potížích a neví proč, ovšem tím nejpřitažlivějším jsou všemožné sarkastické hlášky a záseky, tenhle druh humoru a nadsázky prostě můžu. Umím si v hlavní roli představit i většího sympaťáka a Miami je imho příliš barevné, atmosféra na houby, přesto je "Status: nežádoucí" příjemným zpestřením v době, kdy je televize plná přemoudřelých vyšetřovacích týmů, co pravdu poznají pohledem na tvář podezřelého či rádobyvědeckými postupy. A vidět po dlouhé době komickou postavičku Bruce Campbella taky není k zahození. 75% ()

lesumir 

všechny recenze uživatele

A sakra! Dávají to v době, kdy můj nejoblíbenější serial dnešní doby právě běží na Nově, ale to vůbec nevadí, nátáčím si ho a musím říct, že dělám dobře! Po prvním dílu, jako by to hledalo samo sebe, ale má to šmrnc, jede to a největším prinosem je hlavni hrdina Jeff Donovan, tahle role mu sedi a je v ni opravdu vtipny. Jen tak dal, takove serialy mam rad. ()

Goldbeater 

všechny recenze uživatele

Byl jsem příjemně překvapen tímhle seriálem. Nečekal jsem mnoho, ale když se v úvodních titulcích objevilo jméno Bruce Campbell (můj oblíbený démonobijec), ač ve vedlejší roli, trochu se má nálada zlepšila. Po pár minutách se ze zdánlivě trapného seriálu vyklubala lehce naivní ale napínavá komedie, která má čím pobavit. Bruce nezklamal, ostatní také ne. Jen tak dál. ()

Sonnery 

všechny recenze uživatele

Když jedete vlakem dlouho a daleko, když si na sedačku vedle vás přisedne stopadesátidvoukilová předběžně bezpohlavní osoba, když nepoužívá deodorant, ani pračku, ani pohlaví, když vedle vás sedí dlouho a jede daleko, tak je úplně nejlepší čas vytáhnout notebook, pustit si Míšu Vestna a díky němu na to celý bezpohlavní dobrodružství zapomenout... ()

anderson 

všechny recenze uživatele

SLOVENSKÁ TELEVÍZNA PREMIÉRA: JOJ = 12.2.2010+III.séria: JOJ Plus = 10.10.2012+IV.séria: JOJ Plus = ?.?.2013+V.séria: JOJ Plus = 2.9.2013+VI. séria: JOJ = 27.1.2015 (1.2.2010) ()

Lacike 

všechny recenze uživatele

Skvely akcne komedialny serial, az na poslednu seriu, ktora ma uplne znechutila. Pre mna nepochopitelne tvorcovia zmenili zaner, vyhodili humor a snazili sa z toho urobit seriozny akcny serial s dôrazom na dramu, kedy dokonca nechali zomriet jednu z hlavnych postav. Fuck. To mi k predoslym seriam vôbec nesedelo. ()

mysiak 

všechny recenze uživatele

Akčných seriálov mimo 24 nie je mnoho..a ešte k tomu aj kvalitných...hlavným plusom tohto seriálu je prostredie - Miami je proste Miami..a Jeffrey Donovan je veľmi dobrý herec...Gabrielle Anwar je sexi a Bruce Campbell fajn...po pilote...jasné 4..za vynikajúci akčný seriál ()

Reklama

Reklama