Reklama

Reklama

Status: Nežádoucí

(seriál)
Trailer
Krimi / Drama / Thriller / Mysteriózní
USA, (2007–2013), 78 h 49 min (Minutáž: 41–66 min)

Tvůrci:

Matt Nix

Hrají:

Jeffrey Donovan, Gabrielle Anwar, Bruce Campbell, Sharon Gless, Coby Bell, Paul Tei, Seth Peterson, Lauren Stamile, Jack Coleman, Marc Macaulay, Tricia Helfer (více)
(další profese)

VOD (1)

Série(7) / Epizody(111)

Obsahy(1)

Agent CIA se uprostřed mise v Nigérii dozví, že se z neznámého důvodu ocitl na černé listině. Je odstřižen od finančních zdrojů, nikdo z jeho kontaktů se k němu nezná, jako by posledních 15 let pro agenturu vůbec nepracoval. Dokud nezjistí, kdo a proč ho označil za nežádoucího, je doslova odepsaný... (oficiální text distributora)

Videa (1)

Trailer

Recenze (104)

Ximara 

všechny recenze uživatele

úžasný seriál pro začínající špiony plný skvělých hlášek, napínavých situací a sedících rolí.. já osobně se dívám v angličitně a líbí se mi, jak Michael mění přízvuky - skvělé na procvičení angličtiny.. Co se týče hudby, tak je spíše k doplnění v pozadí, není příliš výrazná a spíše splývá, rozhodně nezaujme. Jsem v páté řadě (v této době poslední) a říkám si, že už se začínají hodně opakovat při plnění úkolů, a zapomenutý chlápek z organizace, co Michaela odepsala? Už trochu moc.. Myslím, že je načase říct tomuto seriálu sbohem, a najít si jiné role. (musím uznat, že po tolika shlédnutých dílech se mi Jeffrey Donovan začal celkem líbit, a to mě ze začátku příliš neoslovoval :D :)) ) ()

Milky. 

všechny recenze uživatele

Tyhle seriály už bohužel moc neletí. Tím myslím takové ty staromilské akční seriály s nádechem humoru a porcí zápletka-díl. Burn Notice dokázalo spojit tento styl s moderním stylem big-story-arcových seriálů a dokonale se to povedlo. Burn Notice nenudí, neustále člověka dostává různými McGyverovskými vychytávkami, které ale nepůsobí moc sci-fi (pokud si můžete jen tak dovolit nářadí a věci za 100 dolarů na jednorázové použití), zároveň baví hláškami hlávně perfektního Sama Axe a celkově dokáže přikovat k obrazovce tak dobře, že ani nepostřehnete uběhlých 40 minut. Pro mě je to skvělý oldschool seriál, kterému dám kdykoliv přednost před VĚTŠINOU ostatní moderní produkce. Navíc to Miami...ach.... P.S.: Chválím tvůrce, že se rozhodli seriál definitivně ukončit. Lepší než aby pomalu umíral jako HIMYM. ()

Reklama

type_B 

všechny recenze uživatele

Tento seriál si zaslouží 100% hodnocení. Dokáže být vtipný v tom pravém slova smyslu, tzn. ne proto, že by byl komický. Každý díl je maličko jiný a v tom je mi seriál sympatický, nemám rád ostatní americké seriály, kde se vše řeší jedním způsobem. Ani tu nezmiňuju všelijaké doktorské seriály, protože to jsou pakárny. ()

kenkaku 

všechny recenze uživatele

Seriál mám rád protože drží svou laťku v té správné výšce, dokáže pobavit, neuráží mě přehnanou hloupostí hlavních představitelů a má klasický koncept mini-epizod s kontinuálně pokračující dějovou linkou na pozadí. Prakticky vše se mění až s šestou řadou, kde je znát posun děje primárně k "hlavní lince". Poslední sedmá řada vše jen potvrzuje. Seriál se dostal někam dál a velice oceňuji jeho ukončení. U mě si tím laťku udržel. ()

The_God 

všechny recenze uživatele

Váhal jsem mezi 3 a 4*, ale nakonec dám tři (a imaginární půlku k tomu). Poměrně zajímavý koncept ne vlastní vinou bývalého špiona, který se snaží, aby ho vyškrtli z black listu. Narozdíl od Bonda, který na většinu problémů reaguje vytažením zbraně a odpálením výbušnin, řeší problémy hlavou a přípravou (a při tom nějak vytáhne zbraně a odpálí výbušniny). Jediná věc, která mi vyloženě vadí, je neustálé předhazování divákovi, že jde o špionský seriál, kdy hlavní hrdina uvádí komentáře svých akcí a plánů stylem "Když jste špion,..." ()

Galerie (1 048)

Zajímavosti (10)

  • Veškeré natáčení probíhá v Miami na Floridě. (ČSFD)
  • Příběh seriálu má svůj skutečný původ. Námět na scénář pochází od bývalého agenta Michaela Wilsona, který vyhledal tvůrce Matta Nixe, jemuž svůj příběh vylíčil. Reálný předobraz existuje i pro postavy Fiony nebo Sama. (prokda)

Reklama

Reklama