Reklama

Reklama

Klasický thriller složený z několika souvisejících příběhů ze života londýnských policistů, mimo jiné veterána George Dixona. (Netflix)

Recenze (10)

dopitak 

všechny recenze uživatele

Dirk Bogarde jako lump, který lže, krade a vraždí. Oceněný, ale poměrně nezáživný film, jehož pozitivem je velké množství záběrů z dobového Londýna, včetně závodiště chrtů na stadionu White City v západním Londýně. Z hlediska zobrazení práce a postavení policistů ve společnosti, lehce naivní až úsměvný snímek. Oběma zlodějům je věnováno minimum času, jejich postavy nejsou vůbec propracované. ()

Flego 

všechny recenze uživatele

Skôr ako plnohodnotný film ide o policajnú agitku. Sledujeme každodenný život policajtov zo Scotland Yardu, problémy s vyšetrovaním a pátranie po zločincoch. Zaujme začínajúci Dirk Bogarde s uveriteľným výkonom hajzlíka. ()

liquido26 

všechny recenze uživatele

Poměrně nezáživné britské krimi o policistech ze Scotland Yardu, kteří se snaží dopadnout kriminálníky, co zastřelili jednoho z nich. Rozhodně by tomuto filmu prospělo víc se soustředit na zločince a míň na policajty a jejich život na stanici (to zkoušení policeního pěveckého sboru bylo fakt otravný) a taky by neuškodil nějaký výraznější herec. ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Nudna a nezazivna drama o polisoch zo Skotlend Jardu ktori sa snazia vysetrovat - ale sak ved nech si to kazdy pozrie. Pre mna ale lepsie nez ta sracka z roku 1961 The Victim s Dirkom Bogardem. Dialogy su na urovni, Basil Dearden aspon predviedol rezisersku rutinu : 65 % ()

Fox85 

všechny recenze uživatele

Z půlky kriminální příběh, z půlky naučný film o policistech v Londýně. Několik zajímavých momentů by se našlo, ale celkově průměrný film. ()

huzgi 

všechny recenze uživatele

Temný londýnský noir s naprosto skvělým Dirkem Bogardem. Už takto mladý ukazuje, jak velkým hercem jednou bude. ()

Kenneth 

všechny recenze uživatele

Příběh sám o sobě málo zajímavý až skoro nudný. Čím ale film zaujme, že na anglické poměry není až tak studený. Navzájem mezi policisty a také jejich příbuznými panuje taková přátelská až domácká atmosféra a solidarita. Pozitivní je taky občasný vtip, hlavně zaujme malá holka, která odmítá s policisty spolupracovat. ()

Reklama

Reklama