Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Nejhorší pacienti jsou lékaři, to je všeobecně známá věc. A platí to v pravém i přeneseném smyslu slova. Simon Sparrow, který se už dávno etabloval jako vážený a uznávaný lékař, se o tom právě přesvědčuje na vlastní kůži. Tedy ne že by nějakou chorobou onemocněl zrovna on. Ale dívat se na to, jak jeho nejbližší šéf a už dávno i přítel, ten tvrdý a všemi obávaný Sir Lancelot, měkne pod náporem dosud nepoznaných citů, pozorovat, jakých vylomenin je tak vážená osoba pod knutou lásky schopna, to je opravdu hodně náročné. Může se někdo divit, že se ze všech svých skromných sil snaží udělat té nedůstojné frašce konec? Láska je ovšem mocná čarodějka a do svých plánů si moc mluvit nedá. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (6)

everlong 

všechny recenze uživatele

celý děj Doktora v nesnázích se točí kolem Sira Lancelota a jeho marné snaze získat dámu svého srdce....doktor Simon už nám lehce zestárl, dospěl a upřímně tím docela ztrácí své kouzlo z předchozích filmů....pro mě zklamání ()

Martin741 

všechny recenze uživatele

Tak tento diel zostarol asi najrychlejsie. Fakt ako humor je po X rokoch vycpely, neda sa zamsmiat ani raz. Humor je vec vazna, myslim ale, ze tvorcovia si to neuvedomovali a chceli pojest vtipnu kasu. Tu to nie je dobre, film je vyslovene spatna podivana : 8 % ()

Galerie (7)

Reklama

Reklama