Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři nejlepší přítelkyně právě dokončily první ročník univerzity a připravují se na léto plné vzrušení. Bridget (Blake Lively) odjíždí do Turecka kvůli archeologickým vykopávkám. Carmen (America Ferrera) má plné ruce tvůrčí práce díky letnímu představení ve Vermontu. Lena (Alexis Bledel) potkává novou i starou lásku ve škole designu na Rhode Islandu. A uprostřed New Yorku dělá Tibby (Amber Tamblyn) pokroky ve svém vztahu s Brianem. Láska, smích, slzy a jedny putovní džíny udržují pevné pouto mezi dívkami, ačkoliv jsou od sebe vzdáleny na míle daleko. Druhý film podle bestseleru Ann Brashare vám padne jako ulitý. (oficiální text distributora)

(více)

Diskuze

TeraBum

TeraBum (hodnocení, recenze)

Chystá se třetí film. Jelikož v dvojce splácali tři knihy dohromady, když se teď budou soustředit jen na tu pátou, nemuselo by to být špatné. Ale bojím se bojím, knížky jsou nádherné...

delaware

delaware (hodnocení, recenze)

Aha, tak to jsem si vubec nevsimla, a to jsem videla traileru vic verzi...

delaware

delaware (hodnocení, recenze)

Na IMDb ale MacLachlan neni.. :/ tak se asi radsi moc netes, bojim se, ze tu maji chybu a nebude tu hrat... :(

delaware

delaware (hodnocení, recenze)

Pokud to dobře chápu, tak je to 2. a zároveň poslední film.. Podle traileru to totiž vypadá na sloučení 2.-4. knihy. Tak jsem zvědavá.

Reiniš

Reiniš (hodnocení, recenze)

A máme tu trailer! A vypadá přesně, jak jsem čekal...Líp jak na průměr to sice nevidím ale i tak se těším.

delaware

delaware (hodnocení, recenze)

4 díly. Poslední vyšel knižně letos v zimě, v češtině v červnu. Doufám, že se jim převedení druhého dílu na filmové plátno hodně povede, je to můj nejoblíbenější díl. :)

delaware

delaware (hodnocení, recenze)

Protože jsem četla všechny čtyři díly série Sesterstva, tuším, co nás ve druhém filmu čeká. Jen v úvodním díle tvůrci některé drobné příběhy ukončili, tak jsem zěvdavá, jak budou pokračovat. U "dvojky" ještě takový problém nebude, "trojka" bude mít vzhledem k úpravám pro filmovou adaptaci "jedničky" s některými změnami možná trochu problémy. Druhý díl jako kniha se jmenuje česky "Druhé léto Sesterstva", tak jsem zvědavá, jestli ponechají název nebo to bude prostě "Sesterstvo putovních kalhot 2".

Reiniš

Reiniš (hodnocení, recenze)

Tak na tohle jsem zvědav. Jednička byla hodně příjemná, navíc měla skvělé obsazení. Jen by mě zajímalo o čem tohle pokračování bude...

Reklama

Reklama