Reklama

Reklama

VOD (1)

Čtyři nejlepší přítelkyně právě dokončily první ročník univerzity a připravují se na léto plné vzrušení. Bridget (Blake Lively) odjíždí do Turecka kvůli archeologickým vykopávkám. Carmen (America Ferrera) má plné ruce tvůrčí práce díky letnímu představení ve Vermontu. Lena (Alexis Bledel) potkává novou i starou lásku ve škole designu na Rhode Islandu. A uprostřed New Yorku dělá Tibby (Amber Tamblyn) pokroky ve svém vztahu s Brianem. Láska, smích, slzy a jedny putovní džíny udržují pevné pouto mezi dívkami, ačkoliv jsou od sebe vzdáleny na míle daleko. Druhý film podle bestseleru Ann Brashare vám padne jako ulitý. (oficiální text distributora)

(více)

Zajímavosti (7)

  • Bridget (Blake Lively) chodí na Brownovu univerzitu, Serena van der Woodsen, kterou ztvárnila Blake Lively v seriálu Super drbna (od r. 2007) také uvažuje o studiu na této škole. (Aknah)
  • Herečka Alexis Bledel byla v době natáčení o šest let starší než její herecká kolegyně Blake Lively, ve filmu však ztvárňují devatenáctileté dívky. (Aknah)
  • Bridget (Blake Lively) odjíždí na Brownovu univerzitu a Lena (Alexis Bledel) chodí na Rhode Islandskou školu umění. Ve skutečnosti se obě instituce nacházejí ve stejné ulici ve městě Providence na Rhode Islandu. (Aknah)
  • Závěrečná scéna, kde dívky skočí z útesu do moře, byla přidána na žádost Amber, Americy a Blake. V Řecku viděly 2 teenagery skákat z útesu, ty je přesvědčily, aby to taky zkusily. Dívky následně požádaly režiséra, jestli se by se takováto scéna nemohla objevit i ve filmu. (HappySmile)
  • Bridgetina otce hraje Ernie Lively, opravdový otec herečky Blake Lively. (HappySmile)
  • Ve scéně se členkou kapely The Cheetah Girls Adrienne Bailon můžete vidět fitness DVD Byou (2006) její společnice ze skupiny Sabriny Bryan. (HappySmile)

Reklama

Reklama