Reklama

Reklama

Loupení jehňátek

(TV film)
  • Kanada The Robber Bride

Na břehu kanadského jezera Ontario se nedaleko od auta najde uříznutý prst novinářky Zeniy Ardenové. I když tělo nebylo nalezeno, policie případ začne vyšetřovat jako vraždu. Hlavním podezřelým je policista Henry, který byl milencem zmizelé a ona jeho informátorkou. Do vyšetřování se na vlastní pěst pouští vyšetřovatel pojišťovny John Grismer. Je to bývalý policista a Henryho kamarád, který je přesvědčen, že by přítel nikoho nezabil. Při pátrání zjistí, že Zenia měla tři kamarádky. Každá z nich měla pádný důvod Zeniu zabít. John postupně rozkrývá tento podivný případ a zjišťuje, že všechno je úplně jinak, než si dosud myslel. (TV Nova)

(více)

Recenze (4)

vanadium 

všechny recenze uživatele

Podivný thriller o geniální manipulátorce. Má to v sobě něco zvláštního - celou dobu jsem jaksi nevěděl, na čem vlastně jsem, čemu a komu mám věřit, co si o tom všem mám myslet. Zajímavý příběh, celý tak nějak podivně absurdní. ()

Reklama

tranquill 

všechny recenze uživatele

"Ta žena vstoupila do našich životů a každému z nás něco vzala..." Povedené až černotou kypící drama. Škoda toho televizního zpracování, respektive slabší režie i hereckých výkonů. ()

KajusaK 

všechny recenze uživatele

Tak tenhle film mě bavil od začátku až do konce. Žádná minutka nebyla zbytečná, žádné natahování. Dokonalé herecké výkony všech. Musím si sehnat i knihu :)) ... Bomba! Dokonalá "detektivka" s hodně překvápkama. 5* jsem nedala jen za ukončení které bych udělala malinko jinak :D) fandila jsem Zenii :D).. ()

Galerie (14)

Reklama

Reklama