Reklama

Reklama

Co kdyby Bůh byl sluncem...

(TV film)
  • USA What If God Were the Sun? (více)

Obsahy(1)

Utrápená ošetrovateľka nájde pokoj a inšpiráciu do ďalšieho života, keď ošetruje smrteľne chorú, ale napriek tomu silnú a optimistickú pacientku.  Jamie Spagnolettiová pracuje ako zdravotná sestra na pohotovosti a pripravuje sa na blízku svadbu. Keď jej otec, policajt, nečakane zomrie v nemocničnej izbe, ktorá je hneď vedľa tej, kde sa Jane stará o iného pacienta, jej život ovládne smútok. To, samozrejme, ovplyvňuje nielen jej prácu, ale aj vzťah so snúbencom Jeffom. To trvá dovtedy, kým sa nezoznámi s Melissou Eisenbloomovou, chorou na rakovinu, ktorá čelí smrti s optimizmom a nezlomnou vierou v Boha. Jamie sa začne preberať zo svojho žiaľu a skúma svoje vlastné náboženské presvedčenie, vrátane toho, že neverí v posmrtný život... (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (7)

baaaja 

všechny recenze uživatele

Kdyby do děje nebyly tak uměle a hlavně zbytečně naplácaný ty duchařský příhody (duch zemřelé rodinné přítelkyně, který hlavní představitelce přijde pomoct, tulipány zázračně vykvetlé za 10 dní a samo od sebe padající album atd.), tak by tvůrci udělali líp. Děj sám o sobě sice nebyl nijak silný, ale mohlo to být alespoň chápáno jako skutečný příběh ze života, nebýt těch nadpřirozených zbytečností.. ()

Mikita 

všechny recenze uživatele

Moje další setkání se Samem Trammellem. Herecké výkony opravdu nejsou špatné, ale to, co musí vypustit z pusy....... Nevím, zda za to nemohl hlavně ukňouraný a přehnaně přecitlivělý dabing, ale nějak se mi to ani nechtělo dokoukat. Toho přecitlivělého dojetí a litování sama sebe a životních mouder typu usmiřte se spolu než umře, jinak byste toho mohla litovat zbytek života. Najděte si cestu zpět k bohu. Neboj se přijmout pomoc, všichni tě hrozně milujeme. Všichni tě hrozně chápeme. ..... Moc, moc, moc a moc přehnané. A ty zázraky kolem? Bůh má jistě jiné starosti než shazovat z polic stará fotoalba. ()

Giggs 

všechny recenze uživatele

Prazvlaštny film s prazvlaštnou atmosferou. Je to až take zvlaštne, že neviem či bol dobry alebo zly. Presladene, sentimentalne, klišovite ale je na ňom niečo neuchopyteľne priťažlive kvôli čomu ho nemôžem zatratiť. Takyto pocit som zažil prvy krat, už len preto mu dam vyššie hodnotenie ake si zrejme naozaj zasluži. ()

Lovely.Bones 

všechny recenze uživatele

Ničím zajímavé a jasně televizní. Ale tohle jsem i očekával, takže nemůžu být, zas tak kritický. Film začal v nemocnici, a já jsem se zděsil, protože jsem se začal bát, že to bude dalším televizním filmem z tohoto prostředí. Naštěstí se tam odehrává pouze začátek. Ufff. Pak začne velice nudná část, ve které se bývalá lékařská sestra stará o stařenku, které se zprvu zdá nepříjemná a zatrpklé, ale časem roztaje. Ach, jak originální. Nejoriginálnější a rozhodně nejhorším na celém filmu je kamera při scéně na obědě. Epická hudba začne, a kamera začne objíždět stůl, u kterého dva lidé obědvají. Tohle se hodí k Emmerichovi, a ne k Tolkinovi. Herci nejsou úplně strašní a stará paní Melissy mi bylo na konci i trochu líto :-( Asi se tomu vyvarujte, ale můžete na to v pohodě koukat se svojí babičkou, a ani jednomu to nebude vadit ;-) ()

Dashiella 

všechny recenze uživatele

Príjemný televízny film, občas dosť sentimentálny, ale plný slušných až skvelých hereckých výkonov + Sam Trammell :) ()

Reklama

Reklama