Reklama

Reklama

Vánoční pohlednice

(TV film)
  • USA The Christmas Card (více)
všechny plakáty
Trailer

Obsahy(1)

Osamělý voják z povolání Cody Cullen dostane do přední linie do Afgánistánu vánoční pohlednici pro anonymního příjemce a je tím tak dojatý, že se vydá do Nevada City, aby se setkal s její odesilatelkou Faith Spelmanovou. Když dorazí na místo, rodina Faith ho vřele přijme a on se do Faith zamiluje, přestože ona má přítele a Cody dosud neodhalil okolnosti, které ho k nim přivedly. (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (14)

chrispe 

všechny recenze uživatele

Jako kulisa k vánočnímu úklidu, nebo při balení dárků to není špatné. Sníh, světýlka, rolničky. Člověk tomu ale nemůže věnovat celou svou pozornost, protože ten film ve své podstatě není moc dobrý. U mě hraje ještě podstatnou roli i to, čím je ten film obalen - válka. A představitel Codyho Cullena byl neskutečně... nudný. ()

nash. 

všechny recenze uživatele

Nepříliš záživná vánoční romance, s poněkud tuhou a chtěnou zápletkou, ve které se toho moc neděje a příběh, postavy, jejich reakce i vztahy jsou až příliš papírové. Občas to zaskřípe, občas zaškobrtne a občas jsem měl pocit, že to tvůrci tlačí kupředu s křečí nejen v lýtku. ()

Kamca_ 

všechny recenze uživatele

Příšerný a nudný film. Divím se, že jsem u toho zůstala až do konce. Tohle se nedalo brát vážně ani trochu. 20% a to je ještě hodně. ()

Ace.Anita 

všechny recenze uživatele

God bless Christmas! Kdy jindy než při balení dárků máte možnost podívat se bez špatného svědomí na kompletně dementní film o veliteli z Afghánistánu, co se přijede zamilovat do Nevada City? Jedna dobrá věc se té hrůze ale nechat musí. Když hlavní hrdina na vyznává hlavní hrdince na romantickém místě své city a ona ho odmítá s tím, že je teprve půlka filmu a řeklo se aspoň hodinu a půl, reaguje na to klidným: "Jistě. Život je plný překážek." A to vám pro mě byla taková ta přiblble nevhodná chvíle osvícení, kdy mi fakt došlo, že některé věci v životě nějak nejdou snadno, něco jako když mi životní naději nedá Kundera, ale až část refrénu rané Britney Spears.. No, jak koukám, asi mě přece jenom ten film trochu poznamenal. ()

velkyvezir 

všechny recenze uživatele

Jako dá se na to dívat, ale ústřední dvojice je hrozná. On je totální prkno a trpí absencí jakékoliv mimiky, ona k nakousnutí, ale furt se tváří, jakoby ho měla v sobě. ()

Jeremiah 

všechny recenze uživatele

Přeslazené, prvoplánovité, plné neskutečných náhod, ale přesto nádherné a nedosažitelné pro většinu lidí. Pro většinu, která nikdy nepozná pravou lásku, která za ni nedokáže bojovat a pro ni obětovat úplně vše. Sice se budu hodně odlišovat od průměrného hodnocení, ale pro mě jsou šťastná a spokojená LÁSKA a RODINA ten největší dar, který lze na tomto světě dosáhnout. Všichni, kteří jsou takto obdarováni by měli každý den ráno vstát a poděkovat za tento obrovský dar, který je poskytnut jen vyvoleným. Je mi smutno, že musím říci, že mezi tyto lidi nenáležím. Právě kvůli tomuto poselství je nutné si těchto filmů vážit. ()

snoodles 

všechny recenze uživatele

Jedna hvězda za legrační herecké výkony, nemohla jsem se přestat dívat napětím, jestli to bude pořád tak hrozný, nebo ještě horší. ()

RajCZitko 

všechny recenze uživatele

Až na opravdu nepodařený herecký výkon Johna Newtona aneb Codyho Cullena, tak to byl celkem pěkný vánoční film, který nám sem a tam připomínal padlé ve válce... ()

macetoma 

všechny recenze uživatele

Úryvek zachyceného rozhovoru během filmu: ...Dobry ďeň, som komisár Derrick. Ano, nech sa pačí, poďte dalej. Móžem vám uvarit svou špecialitu - volá sa to "růžový čaj". Nie, chcel som sa spýtať len na pár otazok. Ale ďakujem, vidim že jste velká romantička. Ale kdeže, Roman Tyčka je mój manžel. Roman! ....Dávám 2 hvězdy, je to přeslazená romantika....Ale abych jen nekritizoval, docela jsem těm dvěma fandil, stejně jako ti "dědoušci" co se je snažili dát dohromady. ()

Sidon 

všechny recenze uživatele

Dlouho jsem váhal mezi dvěmi a třemi hvězdičkami. Strojený konec naklonil mé hodnocení k hvězdičkám dvěma. Vánoční pohlednice je typický televizní romantický film. Zápletku i rozuzlení jste viděli tisíckrát a film opravdu nepřináší nic nového. Pokud chcete hladivou oddechovku s dobrým koncem a NEJSTE na romantiku alergičtí, pak příjemné koukání. ()

Teachman 

všechny recenze uživatele

Námět a zápletka: 4/10 ... Vizuální stránka: 5/10 ... Soundtrack: 4/10 ... Didaktický potenciál: 3/10 ... Celkový dojem: 3/10. ()

splaty odpad!

všechny recenze uživatele

Myslím že si všichni zaslouží Oscara. Za režii, scénář, ale v první řadě za hudbu. Nechci opomenout kameramana, ale bohužel jsem film měla pouze jako kulisu bez obrazu. I tak mi bylo ale trapně. ()

Reklama

Reklama