Reklama

Reklama

Zen prostřednictvím odpadků

(festivalový název)
  • Estonsko Zen läbi prügi (více)
Krátkometrážní / Drama
Estonsko, 2007, 15 min

Obsahy(1)

Krátký film o mladém muži, který zdánlivě splňuje všechny požadavky současné společnosti: má dobrou práci, dostatek peněz, drahé auto, moderní byt a atraktivní přítelkyni. Všechno vypadá naprosto v pořádku, ale jednoho dne se jeho svět zhroutí jako domek z karet. Postihne ho série katastrof a mladík se zoufale snaží uniknout... (MFF Karlovy Vary 2007) (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (3)

bassator 

všechny recenze uživatele

42nd KARLOVY VARY INTERNATIONAL FILM FESTIVAL 2007 - FORUM OF INDEPENDENTS - Fórum Nezávislých - SHORT FILMS - Krátké filmy - 60% ()

Reklama

Lyncha 

všechny recenze uživatele

Příběh o muži, který přehnaně pečuje o vzhled svůj, svého bytu, svého auta, při jejich věčném pucování ale spotřebuje neuvěřitelné množství papírových ubrousků, které odhazuje, kde se dá. No a nakonec se mu to vymstí. Dovolte mi zahrát si na tetu Kateřinu, aneb: Čím kdo zachází, tím také schází, nebo Navrch huj, vevnitř fuj.... tak o tom to je, a také malá ekologická problematika. Zpracování mě tedy ale nenadchlo. Je to trochu chaotické a bez šťávy. Ovšem originální smrt v závěru se tvůrcům musí nechat! ()

Galerie (2)

Reklama

Reklama